Posledné dve strany len samé " KE.CY" o šampónovaní a žiadne fotky od pošťáka...tak Vám tu drbnem čo? No predsa krabicu, tá tu dávno nebola. A prečo ? Lebo Kaktus
V zime 3 mesiace len Fatboy-a, v teple to striedam Pinarello a Scalpel...Na dovču beriem Scale s trojpílou na všetky možné cesty. Garda je jasná Jekyll. Genius-a asi dám na odpredaj a možno aj Jekyll-a. Na 250 km , čo urobím na Garde sa mi ho asi neoplatí držať. Na a na blato bude asi tento, plus skusim na ňom ovál Absolut Black
iron.hide máš pravdu , prišla mierne natrhnutá...tak som pána poštára zdržal, roztrhol ju celú, previedol analýzu poškodení a až tak prevzal.
Ramon1 .....tipujem podla velkosti ze niektore tvoje dieta ...alebo Lucka......ma narodky alebo Jeziska ....zle hadam?
PS: inak, som nezachytil ze by si dal nejake dojmy z ovalnych prevodnikov
No , čo ti budem hovoriť...súdruhovia z Meridy urobili chybu. Poslali Turbimu zlé prevodníky, volal im späť , že su zle, chvílku ho presviedčali o správnosti a potom to vzdali...Ten pavúk bol na 5 a ja mám ultegru na 4 uchytenia. Musia urobiť novú objednávku , prevodníky prídu na Vianoce, veľký bude aero- celý čierny a " trošku " budem musieť doplatiť. No nič , ale nebyť tých nesprávnych prevodníkov , tak sa ani nestretneme a neplánujeme spoločné dovolenky. Ináč Selce mám už zabukované v termíne , ako sme sa bavili...viac ak možem ti cenknem zajtra. čau
Tak to teda nie ...to by som nespoznal osobne Turbiho a ani Tesáka...a že budem čakať do Vianoc? Neva , Pinarelko pomaly , ale isto odkladám na zimný spánok. Možno ešte tuto sobotu prevetrám a ide sa zazimovať...
No, povodne si chcel poradit obchod v BA .. ale tak ok, tato motivacia je spravna, aj ked moze byt nebezpecna . Ale inak to im tak dlho trva, ze do Vianoc ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak som dnes neváhal a susedov som nežne zoznámil s mojou novou hračkou
iron.hide máš pravdu , prišla mierne natrhnutá...tak som pána poštára zdržal, roztrhol ju celú, previedol analýzu poškodení a až tak prevzal.
PS: inak, som nezachytil ze by si dal nejake dojmy z ovalnych prevodnikov
ak si pendloval medzi Ba - Ke, tak meridu si mal niekde uprostred