dufam ze len radil s tmaxom a nechce s nim ist jazdit..... inak sa ramon vystavuje riziku ze bude musiet pouzit v terene sam na sebe svoje anesteziologicke skusenosti
Tak je chlopi , ak Boh dá mi silu , zajtra po dvoch dňoch imobility v službe , by som sa išiel prebehnúť a snáď aj pofotím nejaké pekné fotky. Tie z " bunkru "sú len ilustračné a nie celkom hodné toho biku ...
Tesakvnukol si mi napad .. ak este budem vladat buduci rok jazdit, ze by som zabehol s tmax do Kosic a okolia co-to pojazdit. A pozrieme aj Ramon1 Marinadahmm, odlahcenie bajku vzduchovym tlmicom, lahsie pneumatiky a teraz tachac. To je uplne ina postupnost ako obvykle. Nieco by to mohlo znamenat .. nemas objednane aj elastaky ?
lto ak príde jar určite tam za vami dôjdem aj s bikom a niečo aj s vašou partou pochodíme...tento rok som to už nestihol. Apropo bol si vtedy v KE ? Ja som nebol doma , vieš čo sme sa bavili. Enduro a elasťáky sa predsa navzájom nevylučujú...Viď kvakob style
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
skvelá vec !
Priklanam sa tiež k tomu názoru. Ono nie že vyzerá ale ono to je Specialized.
Marinadahmm, odlahcenie bajku vzduchovym tlmicom, lahsie pneumatiky a teraz tachac. To je uplne ina postupnost ako obvykle. Nieco by to mohlo znamenat
edit: a gate som objednal,len akysi divny pristup predajcu...