5.1 je uplna hovadina do obyvacky, kde mozu sledovat film viaceri ludia... ked nesedis v epicentre, tam mas z toho uplne hovno... radsej poriadne 2.1 popripade 2.0 - troj a viac pasmove s poriadnymi repro a je to 100x lepsie...
Dokonca planujeme rozdelit zbytocne velku izbu regalom na obyvaciu cast a "garaz" pre biky. Tri uz su zaparkovane. Jeden menej pouzivany pojde nad nich na stenu
Ja ho mam, len sa mi nechcelo fotit ho. Kupoval som ho na Bike24. Sice momentalne je vypredany, ale myslim si, ze v kratkom case bude dostupny.
Na Bike-Discount je podobny od Topeak ale drahsi...
jasne ze to nemoze ist pod sadrokarton, ved by si ho prerazil
"Make sure that the pillar comes in contact with
a stud or other reinforced area of the ceiling
otherwise the pressure may cause the break
through dry wall or other non supportive
material."
Ten stojan ma nastavitelnu vysku, na oboch koncoch je gumena "podrazka" s priemerom 10cm. Horna cast je odpruzena, co umoznuje pohyb v roznych uhloch.
Umiestnuje sa to tak, ze najprv hornu cast na urcite miesto, potom cely stojan zatlacit smerom hore, aby sa stlacila pruzina a nasledne doladit dolnu cast.
Cize, ked strop/sadrokarton vydrzi instalaciu, ked je stlacenim pruziny tlak najvacsi, potom uz v statickom stave vydrzi vsetko.
Osobne si myslim, ze pocitajuc plochu T =r^2 * π pri d=10cm asi neprerazis sadrokarton...
Hm to vyzera byt ako celkom prakticka vec riesim prave uskladnenie bikov v garazi ktoru mame prenajatu (cely bytovy dom tam ma biky), povodne som chcel haky na stenu ale tie musim navrtat a kedze ta garaz nie je moja tak teoreticky mi to nemusia povolit (na druhu stranu sa teoreticky nemusim pytat )
Ale hentake nedestruktivne riesenie by bolo mozno lepsie...
Co myslite bude to skladnejsie, hentake 2 veze (mam 4 bajky, 3x cestak a raz MTB) alebo 4x takyto hak na stenu?
tu sa nastastie biky z domov nekradnu, vacsina ludi tu naokolo v rodinnych domoch bez plotov ma biky, kosacky, whatever len tak v pristresku vo dvore, vela ludi nema ani tu garaz a nechavaju si biky len tak zamknute pred cinzakom
a ked sem zas dojdu naki poliaci lopkovat poistovna mi preplati povodnu cenu biku (ziadna amortizacia) ak je do 4000,- takze spavam kludne
hej hej, je to zial uplne ine nastavenie ludi ... je mi trocha smutno ze na SK si musis dat bike pomaly do postele, lebo inak ti garantovane zmizne ... sestra sa prave stahuje z Prahy do Bratislavy aj s bikami tak sme riesili ze kam ich dat.. zial ine ako teperit na 5. poschodie neprichadza do uvahy
tu sa nastastie biky z domov nekradnu, vacsina ludi tu naokolo v rodinnych domoch bez plotov ma biky, kosacky, whatever len tak v pristresku vo dvore, vela ludi nema ani tu garaz a nechavaju si biky len tak zamknute pred cinzakom
a ked sem zas dojdu naki poliaci lopkovat poistovna mi preplati povodnu cenu biku (ziadna amortizacia) ak je do 4000,- takze spavam kludne
Tam sa ani nevrtaju diery do cudzieho majetku len tak bez opytania ked uz sme pri tom...
pokial ich das do povodneho stavu tak sa za kazdy hak pytat nemusis (napr vesat si veci v prenajatom byte na stenu nie je problem staci zasadrovat a nasledne zamalovat/nechat zamalovat)
len neviem ako je nastavena najomna zmluva tej garaze kedze tu som ja nepodpisoval
hej hej, je to zial uplne ine nastavenie ludi ... je mi trocha smutno ze na SK si musis dat bike pomaly do postele, lebo inak ti garantovane zmizne ... sestra sa prave stahuje z Prahy do Bratislavy aj s bikami tak sme riesili ze kam ich dat.. zial ine ako teperit na 5. poschodie neprichadza do uvahy
ja teperim na 7me domov do kumbalu...
zimák a ženin je v murovanej pivnici so sherlock dverami už ich aj skušali páčiť, ale len poškrabali povrch....
No tiez som zil v tomto nastaveni ale ako sme boli v lete pri Villach-u na pretekoch a pri Billa som nechal cestak po svihu len tak vonku oprety a siel nieco pokupit tak si ma vnutri nasiel chlapik - lokal - a dorazne ma varoval nech to nerobim lebo sa tam kradne vo velkom a tento tyzden mu zrovna ukradli bajk a pred casom tiez. My sme zlu skusenost nemali a to sme oba bajky nechavali na chalupe na kraji dediny len tak volne vonku ale po hentom varovani som revidoval situaciu radsej. Predsalen verim tomu, ze nepekne zvyky a individua z nasich koncin a celkovo ost bloku sa posuvaju na zapad a vytvaraju tam pomaly podmienky ako u nas. Zial :[
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
o to sa stara AV receiver, resp pri MKV s 5.1 DTS/AC3 zvukom robi downmix na stereo priamo HTPC s XBMC.
Doporucujem tento stojan, nemusis potom nic vrtat, mozes ho luboovlne presuvat:
http://www.minoura.jp/english/storage/tower/biketower10.html
Ja ho mam, len sa mi nechcelo fotit ho. Kupoval som ho na Bike24. Sice momentalne je vypredany, ale myslim si, ze v kratkom case bude dostupny.
Na Bike-Discount je podobny od Topeak ale drahsi...
"Make sure that the pillar comes in contact with
a stud or other reinforced area of the ceiling
otherwise the pressure may cause the break
through dry wall or other non supportive
material."
Umiestnuje sa to tak, ze najprv hornu cast na urcite miesto, potom cely stojan zatlacit smerom hore, aby sa stlacila pruzina a nasledne doladit dolnu cast.
Cize, ked strop/sadrokarton vydrzi instalaciu, ked je stlacenim pruziny tlak najvacsi, potom uz v statickom stave vydrzi vsetko.
Osobne si myslim, ze pocitajuc plochu T =r^2 * π pri d=10cm asi neprerazis sadrokarton...
Ale hentake nedestruktivne riesenie by bolo mozno lepsie...
Co myslite bude to skladnejsie, hentake 2 veze (mam 4 bajky, 3x cestak a raz MTB) alebo 4x takyto hak na stenu?
Tam sa ani nevrtaju diery do cudzieho majetku len tak bez opytania ked uz sme pri tom...
len neviem ako je nastavena najomna zmluva tej garaze kedze tu som ja nepodpisoval
ja teperim na 7me domov do kumbalu...
zimák a ženin je v murovanej pivnici so sherlock dverami
No tiez som zil v tomto nastaveni ale ako sme boli v lete pri Villach-u na pretekoch a pri Billa som nechal cestak po svihu len tak vonku oprety a siel nieco pokupit tak si ma vnutri nasiel chlapik - lokal - a dorazne ma varoval nech to nerobim lebo sa tam kradne vo velkom a tento tyzden mu zrovna ukradli bajk a pred casom tiez. My sme zlu skusenost nemali a to sme oba bajky nechavali na chalupe na kraji dediny len tak volne vonku ale po hentom varovani som revidoval situaciu radsej. Predsalen verim tomu, ze nepekne zvyky a individua z nasich koncin a celkovo ost bloku sa posuvaju na zapad a vytvaraju tam pomaly podmienky ako u nas. Zial :[