Moja skromná skúsenosť je taká, že všetky odtiene kosy sa fakt nedajú riešiť jedinými rukavicami.
Ja som momentálne na 3 rôznych do kosy: daždivá kosa, intermediate kosa, brutus kosa.
Do druhých a tretích obzvlášť neradno napotiť (to celkove nemajú membránové odevy v láske).
Marinada a nekupoval si nedávno tie zimné pearlizumi ?
Tie som mal objednane ale po skoro MESIACI mi odpisali, ze sa nedaju zohnat. Tak som si este dalsie dva tyzdne musel pockat na nahradu a sice tieto Castelli.
Aj moje skusenosti su take, ze pocitove teploty je to, na com realne zalezit. Nejaky teplomer nevie odmerat realitu, kedze schovany v teplucku za sklom
Ale ine som chcel .. ked mi mrznu prsty aj v lepsich rukaviciach, jedine co mi pomoze je nasadit palciaky, ci ako sa volaju - bezprstove rukavice ? Stacili mi obyvajne 5e z lidlu (ci tesca) a tam, kde mi odmrzali prsty v drahych rukaviaciach sa mi prsty potili v teple. Dovod je zrejmy. Zial, nie uplne dobre sa v tom brzdi / radi. Ale, da sa
Pri extrémnych teplotách sa mi osvedčili rukavice, tzv. račie klepetá, na ktorých sú po dva prsty spolu. Škoda len, že palec už nemá nič do páru. Radenie aj brzdenie je ešte celkom v pohode.
to sedlo vyzera jak vytlacene z plastu na 3d tlaciarni, a ked pozeram ze cena je $30 pricom original sa predava za $200-$300, tak tusim ze to bude ina "kvalitka"
ked si bude vytahovat vlakna z prdele, potom napise recenziu ale sak no... mozno to bude ok
vezmi si to z druhej strany - keby bolo viac takychto masochistov, ze otestuju china vyrobky "do mrtva" tak by sme hned mali prehlad a verim tomu, ze by sa to zacalo vo velkom kupovat, ked to mozes mat za zlomok ceny oproti originalu
no zrovna za sedlo si radsej tu stovku zaplatim nech nemusim potom obliekat nejake vlozky a podobne nezmysly len aby som vydrzal tie 3 hodiny v sedle...
neodsudzoval by som apriory vsetky cinske vyrobky ako fejk.....iste, vela fejkov sa tam vyraba ale vela veci je odtial aj presna kopia originalu s inym nazvom...
minule som videl dokument o rifliach.... znackove rifle (Hilfiger, Mustang, Hugo Boss atd) sa tam vyrabaju a ich predajna cena v Cine sa pohybuje od 3,00-4,50 euro!!!!.... za kolko sa predavaju? 70-100-120 euro??....
takze vyrobna cena hocicoho je tam par euro a podla mna fabriky co vyrabaju pre svetove znacky, vyrabaju to iste, z toho isteho materialu tou istou technologiou a predavaju to pod nejakou pseudo znackou.....
ak sa nemylim, Kristina tu pred casom pisala ze pouzivaju cinske karbon ramy od overeneho vyrobcu aj na XC zavodoch a bez problemu.... a stoja zlomok ceny znackovych ramov
mozno by nebolo od veci zalozit temu OVERENE CINSKE VYROBKY
ja som tiez videl dokument o fejkovych nohaviciach ktore sa predavaju v Turecku za zlomok ceny - a ziadne z nich nemali s fabrikou kde sa siju originaly nic spolocne - vsetky sa sili v nelegalnych sweatshopoch a od predajnej ceny zavisela aj kvalita. Tie za par eur boli uplne smejdy, nakrivo zosite, parajuce sa svy, odpadavajuce gombiky atd. Za 20-25 eur uz boli kvalitne fejky ktore od originalu rozoznal len znalec. Ale stale to boli fejky, s uplne inymi nasivkami, listockami a pod.
To ze fejky sa vyrabaju v rovnakej tovarni ako originaly su len reklamne kecy predajcov. V skutocnosti si kazda znackova firma velmi dobre strazi vyrobny proces a neexistuje aby im zmizli palety s vyrobkami a skoncili na ciernom trhu.
..druhy dokument bol o fejkovych slnecnych okuliaroch (Ray-Bany za 3 eura a pod) a ked ich testovali na UV, tak prekvapujuco skoro vsetky tieto lacne smejdy mali 100% ochranu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tie tvoje budú zrejme dobré len do mrazu. (-5 až +5)
Ja som momentálne na 3 rôznych do kosy: daždivá kosa, intermediate kosa, brutus kosa.
Do druhých a tretích obzvlášť neradno napotiť (to celkove nemajú membránové odevy v láske).
Tie som mal objednane ale po skoro MESIACI mi odpisali, ze sa nedaju zohnat. Tak som si este dalsie dva tyzdne musel pockat na nahradu a sice tieto Castelli.
Ale ine som chcel .. ked mi mrznu prsty aj v lepsich rukaviciach, jedine co mi pomoze je nasadit palciaky, ci ako sa volaju - bezprstove rukavice ? Stacili mi obyvajne 5e z lidlu (ci tesca) a tam, kde mi odmrzali prsty v drahych rukaviaciach sa mi prsty potili v teple. Dovod je zrejmy. Zial, nie uplne dobre sa v tom brzdi / radi. Ale, da sa
vezmi si to z druhej strany - keby bolo viac takychto masochistov, ze otestuju china vyrobky "do mrtva" tak by sme hned mali prehlad a verim tomu, ze by sa to zacalo vo velkom kupovat, ked to mozes mat za zlomok ceny oproti originalu
minule som videl dokument o rifliach.... znackove rifle (Hilfiger, Mustang, Hugo Boss atd) sa tam vyrabaju a ich predajna cena v Cine sa pohybuje od 3,00-4,50 euro!!!!.... za kolko sa predavaju? 70-100-120 euro??....
takze vyrobna cena hocicoho je tam par euro a podla mna fabriky co vyrabaju pre svetove znacky, vyrabaju to iste, z toho isteho materialu tou istou technologiou a predavaju to pod nejakou pseudo znackou.....
ak sa nemylim, Kristina tu pred casom pisala ze pouzivaju cinske karbon ramy od overeneho vyrobcu aj na XC zavodoch a bez problemu.... a stoja zlomok ceny znackovych ramov
mozno by nebolo od veci zalozit temu OVERENE CINSKE VYROBKY
To ze fejky sa vyrabaju v rovnakej tovarni ako originaly su len reklamne kecy predajcov. V skutocnosti si kazda znackova firma velmi dobre strazi vyrobny proces a neexistuje aby im zmizli palety s vyrobkami a skoncili na ciernom trhu.
..druhy dokument bol o fejkovych slnecnych okuliaroch (Ray-Bany za 3 eura a pod) a ked ich testovali na UV, tak prekvapujuco skoro vsetky tieto lacne smejdy mali 100% ochranu