aby to nevyznelo tak beznadejne - velmi vela vie urobit nieco co sa da nazvat spolocenska nalada - priemerny clovek ked vidi, ze sa proti korupci bojuje a ze je snaha veci robit poctivo, prikloni sa na tu stranu...naopak, ked je klima taka, ze vsade sa kradne a je to povazovane za standard, tak ked sa vyskytne prilezitost.... a ta klima je v poslednych rokoch cim dalej tym blizsia tym casom za Meciara...
Prd má. Ako naznačil laco, desivému počtu hajzlíkov tam dole priam imponujú hajzlíci tam hore. Rovnaká bezohľadnosť, akurát aplikovaná kdesi dole vo svojich mikrosvetoch. Ale ústa plné pindov na politiku.
To mi nevrav ze ta niekedy za nieco nehryzlo svedomie. To si bud svaty, alebo by si mal ist robit tu politiku Kazdeho mozes ojekabatit, ale seba nie. Niekto ide na spoved, niekto robi charitu alebo si inak cisti karmu. Mozno aj ti politici obcas urobia cosi, aby splatili ten dlh ktory maju...To ale nie je riesenie, konat zlo a potom sa kajat. Clovek by sa mal radsej drzat toho dobreho a zhresit len obcas Vsak sme len ludia. A z vlastnej skusenosti ti mozem povedat, ze po spovedi citis doslova fizycky ze si v tom kostole nieco nechal. Ako keby si bol o pol kila lahsi
Ale pravdou je ze som na spovedi uz nebol davno, ale to je iny pribeh....
Koho volit? Najprv si vymaz zo zoznamu tych co volit len po dlhodobom muceni. Zo zbytku si vymaz tych co nemaju sancu, potom si priprav nieco proti nahlej nezvladnutelnej zaludocnej nevolnosti a pouzi dajaku detsku rozpocitavanku ako ententyny alebo podobne.
Skrátená verzia je - niet hodného mojej cesty do volebnej miestnosti.
A teraz tá neskrátená, reálna verzia:
Zatiaľ čo budeš strúhať takúto zľahka nadradeneckú pózu a zadúšať sa pocitom vlastnej výnimočnosti, iní si nohy dolámu, aby do tej volebnej miestnosti prišli a rozhodli nie len za seba, ale aj O TEBE.
Rozhodnú, napríklad, že TY zaplatíš ešte väčšie dane, TY budeš poberať ešte mizernejší servis od štátu ako doteraz a TY sa im budeš skladať na ich istoty. Dokonca rozhodnú o tom, že dirigovať tvoj život alebo prinajmenšom spravovať veci okolo teba bude Fero, ktorý vie iba kradnúť a kamoší sa iba so zlodejmi, namiesto Joža, ktorí síce tiež občas niečo potiahne, ale popritom vie aj dačo opraviť a kamoší sa aj s pár luďmi čo nekradnú a majú sem-tam dobrý nápad.
Predpokladám, že ani tohto všetkého nebudeš hoden, ale na to sa ťa už potom nik pýtať nebude.
nimm_zwei Dovody ktore uvadzas dnes uz stracaju na dolezitosti. Pre mna je dolezite volit niekoho, kto mi zabezpeci pokojny zivot v tomto state a nedovoli ho zatiahnut do nejakej nezmyselnej vojny ... a nedovoli, aby sa tento stat stal o nejakych 50 rokov sucastou islamskeho statu.
So zlodejmi sa kamosia vsetci, lebo zlodeji financuju ich partaje a zo zakulisia potahuju za snurky marionet, ktore sa tu hraju na politikov. Ak by som mal postupovat podla navodu, ktory tu dal pista, tak by som hned na zaciatku vyskrtol vsetky strany, ktore v minulosti porusili svoje predvolebne sluby, teda vsetky stare "klasicke" strany a rovnako aj strany, ktore zalozili byvali politici tychto stran ... a potom uz toho moc na vyber nezostane
.... a takto dostavaju ti najvacsi zlodeji ustavnu vacsinu, pretoze o buducnosti statu rozhodnu ignoranti nadseni ze mame vlaky zadarmo a zvyseny dochodok o 1.50
Prezili sme Husaka, prezili Meciara, aj Fica prezijeme. Nic ine nam nezostava. Nie ze by ma to tesilo, ale zatial to na zasadnu zmenu nevyzera......bohuzial.
Prezili sme Husaka, prezili Meciara, aj Fica prezijeme. Nic ine nam nezostava. Nie ze by ma to tesilo, ale zatial to na zasadnu zmenu nevyzera......bohuzial.
To su spravne slova toho, kto nejde volit.
Cakas kedy tu zmenu spravi niekto za teba? Tak cakaj dalej, tymto sposobom sa ani tvoje deti nedockaju.
Fica volit nepojdem a zvysok stoji za h...ouby. Namiesto toho aby sa spojili tak sa este viac delia. A ako by to s takymi dopadlo vo vlade.....skoda o tom dalej polemizovat.
Ci myslis ze Kotleba by to poriesil ?
je vôbec možné aby dospelý človek s istou životnou skúsenosťou a s aspoň priemerným IQ a predpokladám aspoň s "priemerným" vzdelaním uvažoval TAKTO: "Skrátená verzia je - niet hodného mojej cesty do volebnej miestnosti."
ALEBO: "Dovody ktore uvadzas dnes uz stracaju na dolezitosti."
nestačím sa diviť a som smutný, ako málo stačí niekomu, aby ...
(k "duševnej spokojnosti")
a najsmutnejšie je, že takýto ľudia nepriamo rozhodnú aj o mojej budúcnosti
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To mi nevrav ze ta niekedy za nieco nehryzlo svedomie. To si bud svaty, alebo by si mal ist robit tu politiku
Ale pravdou je ze som na spovedi uz nebol davno, ale to je iny pribeh....
a som za anonymnu anketu koho kto ide volit...
A teraz tá neskrátená, reálna verzia:
Zatiaľ čo budeš strúhať takúto zľahka nadradeneckú pózu a zadúšať sa pocitom vlastnej výnimočnosti, iní si nohy dolámu, aby do tej volebnej miestnosti prišli a rozhodli nie len za seba, ale aj O TEBE.
Rozhodnú, napríklad, že TY zaplatíš ešte väčšie dane, TY budeš poberať ešte mizernejší servis od štátu ako doteraz a TY sa im budeš skladať na ich istoty. Dokonca rozhodnú o tom, že dirigovať tvoj život alebo prinajmenšom spravovať veci okolo teba bude Fero, ktorý vie iba kradnúť a kamoší sa iba so zlodejmi, namiesto Joža, ktorí síce tiež občas niečo potiahne, ale popritom vie aj dačo opraviť a kamoší sa aj s pár luďmi čo nekradnú a majú sem-tam dobrý nápad.
Predpokladám, že ani tohto všetkého nebudeš hoden, ale na to sa ťa už potom nik pýtať nebude.
So zlodejmi sa kamosia vsetci, lebo zlodeji financuju ich partaje a zo zakulisia potahuju za snurky marionet, ktore sa tu hraju na politikov. Ak by som mal postupovat podla navodu, ktory tu dal pista, tak by som hned na zaciatku vyskrtol vsetky strany, ktore v minulosti porusili svoje predvolebne sluby, teda vsetky stare "klasicke" strany a rovnako aj strany, ktore zalozili byvali politici tychto stran ... a potom uz toho moc na vyber nezostane
To su spravne slova toho, kto nejde volit.
Cakas kedy tu zmenu spravi niekto za teba? Tak cakaj dalej, tymto sposobom sa ani tvoje deti nedockaju.
Ci myslis ze Kotleba by to poriesil ?
http://zivot.cas.sk/clanok/30525/brutalne-plytvanie-michal-truban-hovori-otvorene-ako-sa-dohaduju-predrazene-ksefty-pre-stat
"Skrátená verzia je - niet hodného mojej cesty do volebnej miestnosti."
ALEBO:
"Dovody ktore uvadzas dnes uz stracaju na dolezitosti."
nestačím sa diviť a som smutný, ako málo stačí niekomu, aby ...
(k "duševnej spokojnosti")
a najsmutnejšie je, že takýto ľudia nepriamo rozhodnú aj o mojej budúcnosti