Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
-6% Weldtite čistiaci prípravok na bicykle, koncentrát 1 l, citrón
28,99 €
-6%
MOC 31,19 €
savings Muc-Off Silicon Shine ochranný a konzervačný sprej, 500 ml
12,09 €
savings
MOC 18,49 €
savings Muc-Off Disc Brake Cleaner čistič bŕzd, sprej, 400 ml
10,49 €
savings
MOC 17,99 €
-5% Muc-Off X3 sada náhradných dielov pre X-3 Dirty Chain Machine
9,49 €
-5%
MOC 9,99 €
savings Muc-Off Bicycle Chain Brush čistiaca kefka na reťaz a pohon
12,59 €
savings
MOC 17,99 €
ad Kristína áno. Okrem nás sexuje pre potešenie a odbúranie stresu ešte šimpanz rodu Bonobo
cakam, kedy sem niekto da tresku a rozky...
sorry ale ja tomuto vlaknu nechapem vobec...
to vas tu naozaj zaujima kto si co kupil? nahanate si tu vlastne ego lebo niekto ma salsa kostru za 3 litre € a niekto si moze dovolit akurat tak baterky...a co? ludia zobudte sa!
to vas tu naozaj zaujima kto si co kupil? nahanate si tu vlastne ego lebo niekto ma salsa kostru za 3 litre € a niekto si moze dovolit akurat tak baterky...a co? ludia zobudte sa!
ide tu o to pochvalit sa co nove si si na svoj bajk kupil nie o honenie si ega.. a clovek by tu cakal nejake komponenty a veci na bajk a nie mysku a baterky z lidlu
...a keby len kostra, este aj za kolesa dal dalsie 3 litre
takze teba zaujimaju fotky retiazok a brzdovych dosticiek a vselijakych inych spotrebnych materialov?
otvor si eshop
otvor si eshop
ako fanusika cyklistiky- ano bavi ma to, lebo casto sa tu potom zvrtne diskusia o danom komponente (preco kupil prave to a hento, ako je s tym spokojny, porovnania s tym co mal pred tym , atd.atd.) proste veci co sa na eshope moc nedozvies
Budeme sa s Tebou musieť rozlúčiť...
...Tak ako správny rybičkár by si mal vedieť, že aj delfíny radi sexuju nielen za účelom rozmnožovania... A dokonca aj masturbuju
Ja tuto temu beriem v prvom rade ako rozsirenie povedomia o produktoch o ktorych by som za normalnych okolnosti mozno ani nevedel. A to, ze si ich niekto kupi znamena ze minimalne jeden clovek mal nejake dovody preco si vybrat konkretny tovar a tieto dovody sa tu casto aj rozoberaju v diskusii.
sry ale za honenie ega to moze povazovat len ten, kto zavidi
..baterky a mys je ale fakt uz moc... keby to bola aspon nejaka herna Razer myska za 150 eur tak nepoviem...
So mnou sa budes musiet 3x
veru, mys je pre bikera nevyhnutna vec, tak ako aj wifi