Kategórie
Bike-techOblečenie vhodné na bicykel # oblečenie # eshop # cyklistické obchody # skúsenosti # poradenstvo # cena/kvalita # nákup
-12% Isadore Light Short Sleeve Baselayer dámske tričko, biela
od 43,99 €
-12%
MOC 55 €
Výpredaj -10% icebreaker 125 ZoneKnit™ Merino Blend dámske tričko, Jet Heather/Black
53,99 €
-10%
MOC 76,99 €
-18% Bergans of Norway Allround Merino Baselayer dámsky set, čierna
83,99 €
-18%
MOC 129 €
Výpredaj -31% Viking Nino set detské termoprádlo, modrá/čierna
26,99 €
-31%
MOC 42,99 €
Výpredaj -29% Viking Fusion set dámskeho termoprádla, blue/purple
41,99 €
-29%
MOC 64,99 €
S tym suhlasim. Bunda je zaklad. WS baselayer az potom, ak niekto pocituje taku potrebu. Ale bundu som predpokladal, ze ma Federer poriesenu. Ako som pisal, sam mam teraz obe verzie, ale pre mna nie su na identicke pouzitie - prva je do chladnejsieho pocasia a druha do teplejsieho.
Ono kazdy si najde, co mu vyhovuje (material, cena, pomer kvalita/cena). Mne sa ta kratka Gabba nepozdava, ale neskusal som. Za cenu o dost vyssiu ako dlhy WS baselayer stale neriesi lakte a zda sa mi, ze ma WS aj na chrbte (zbytocne).
Gore WS baselayer je v podstate funkcne tricko, ktore ma vpredu (trup aj ruky) navyse WS membranu.
Ked mate kratke WS baselayer tricko a dres tak mate automaticky aj navleky na ruky? Ten nepomer ochrany trup vs. ruky sa mi zda bez navlekov extremne velky.
nad tym ani nerozmyslaj
a tak sa mi vidí, že túto "zimu" pekne krásne prejazdíme na bicykloch, nie na lyžiach, takže hor sa, pokračujte
nesmiem tam mam mokru sedaciu cast ak prejdem cez potok / kaluze a blato , vodeodolna cast na stehnach potesi , , 3/4 nie kratasy , cierna -max trosku sedej /bielej farby , a pevnejsi hrubsi material
napr tieto , len neviem ako moc su vodeodolne
http://www.koloshop.sk/kalhoty,-kra%C5%A4asy-kratasy-246/endura-singletrack-ii-kratasy-3-4-panske.html
-11% Endura Singletrack Bib Linner II kraťasy, čierna
62,99 € -11%
MOC 89,90 €dakujem , ale moja chyba zabudol som doplnit ze volne nie obtiahnute
fixska mozno ich skusim , ak nie do mokra aspon do horsieho pocasia budu
vlozka je vyberatelna, ja ju nenosim, nejako mi tam pri zadku prekaza
viem že tam sú teraz zľavy len som chcel hodiť link na officiálnu gore stranku
Ahoj...mne od Gore sedi XL - mam 196 a 87 kg. Inak dost zalezi aj na strihu - tu bundu co si dal ma strih "komfort" cize to bude volnejsie. Ale ak to chces aj na tury tak dobra bundicka a hlavne matros...Ja som velky fanda gore soft-shellu na bike