Heh, dikes...este mam zopar dni to zaokruhlit ale to uz asi nedam
Samozrejme od urcitej hranice je to uz skor kontraproduktivne a urcite by bolo lepsie viac oddychovat (myslim ohladom pretekov) ale ja nemozem za to ze ma to bavi
Pista ked si svoje km vynasobis "vekovym" koeficientom si na to velmo dobre. Mne chyba este cca 100-vecka km do 10k, ale uz ide kosa tak toho roku plan nebude nesplneny, premie nebudu
Pista, parádne čísla. Klobúk dolu.
Ja tento rok ak ešte nebude nejaký Silvestrovský výjazd ukončím na takýchto hodnotách 2768,3 km a 68790 v.m.
Plán bol 2500 km, tak som rád, že sa mi ho konečne podarilo splniť . Budúci rok sa budem snažiť latku zase zdvihnúť.
Cisla su fajn a samotneho ma sem tam motivuju - ale asi nie len za seba napisem - nahanat cisla dokaze byt niekedy tak otravne...a robime to asi vacsinou pre radost a nie pre obzivu / prezitie. Ono je fajn mat ciel, nejaku metu / motivaciu, ale napr. ma vobec netankuje, ze mi chyba par km do 15k..co z toho? Dalo by sa zajtra zrusit turistiku a ist ich lahko doplnit kafe vyjazdom len tak kdesi po rovinkach ale viem, ze omnoho lepsi pocit bude z celodenneho turistickeho tripu v peknom pocasi ako masturbovat nad celorocnym sumarom s nejakym cislom :] Ale vsak koho cisla bavia - dobre mu tak, nech bavia nadalej a uziva ich. Adieu.
keby som to robil kvôli číslu, tak by som nemal celý november voľný.. jednoducho som začal od prvého decembra s prípravou a aj vďaka počasiu a voľnu cez sviatky mi to takto vyšlo. keby bol sneh určite radšej bežkujem..
Tiež to tak mám. V Októbri a Novembri som robila len také ľahké výlety na MTB (cca 26 hodín za 2 mesiace). Ale robila som dlhé turistické pochody, posielka a plávanie. A od Decembra začala príprava na novú sezónu. Za December mám vďaka počasiu zatiaľ 1.179km (48:30h), prevýšenie cez 7tis m. Nerobím to však kvôli číslám. Vediem si proste tréningový denník. Potom v sezóne doň pozerám čo som robila pred vybraným závodom a ako to fungovalo.
Chcela by som v budúcej sezóne slušne zajazdiť Salzku a Sella Rondo a pár zaujímavých maratónov v SR a ČR. A to len tak z gauča asi nebude možné
Ja len doplnim, ze ako po sebe citam tak to mohlo zniet, ze sa navazam do tych co odprezentuju svoje vysledky tuna - to v ziadnom pripade nebol ciel. Sam som sem dal svoje statistiky ake chcel som poukazat iba na to, ze ak by to mali byt samotne km ako ciel preco jazdit tak prosim ale osobne by mi to vobec nesmakovalo. Tos vesla paradnych km v zvysku tejto a do novej sezony :]
u mňa je to podobne ... jazdím, lebo ma baví ako samotné jazdenie, no aj tie výhľady z kopcov, ktoré sú riadnym relaxom pre mňa ... a ako tak jazdím, tak sa zlepšuje aj zdravie, kondička, nálada ... a čísla si sledujem, kvôli trasám, aby som vedel, čo sa dá za koľko stihnúť aj po práci
dartmoor Dnes som si skusil jazdu pri -4°C a severnom vetre 20 km/hod. a po 17 km som bol rad, ze som doma a mozem sa rozmrazit. Na take podmienky nemam vhodne rukavice Zajtra na byt este o nieco chladnejsie, takze mala pravdepodobnost, ze by som si dnesok zopakoval.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak paradna sezona Mato
Samozrejme od urcitej hranice je to uz skor kontraproduktivne a urcite by bolo lepsie viac oddychovat (myslim ohladom pretekov) ale ja nemozem za to ze ma to bavi
PS Ten rozdiel medzi tachometrom a GPS udajom z "vyjazdov" je preto, ze GPS zapinam az ked vystupim z vlaku a pri navrate k vlaku vypnem.
Ja tento rok ak ešte nebude nejaký Silvestrovský výjazd ukončím na takýchto hodnotách 2768,3 km a 68790 v.m.
Plán bol 2500 km, tak som rád, že sa mi ho konečne podarilo splniť
Chcela by som v budúcej sezóne slušne zajazdiť Salzku a Sella Rondo a pár zaujímavých maratónov v SR a ČR. A to len tak z gauča asi nebude možné
mame nejake tabulky ?
najazdených : 7260 km
uphill: 139,95 km vyskovych
downhill: 164,2 km vyskovych
time: 451 hodin