lepšie ako maš blato aj seba drhunut pol dna od blata...ako my pred 2ma tyždnami ak ti treba partaka,niekedy možme vybehnut, byvam v Ba ,ale len cez tyžden ,vikendy chodim dom PD
No jasne len cez tyzden je to fakt na "minuty" ten cas je neuprosny ked su deti . Aj s Marosom kym sme sa stretli tak to trvalo, ale yrcite to budem mat v hlave, dik za ponuku
dnes moj 'klasicky' okruh, prvykrat v 2016. Ta minusova teplota meni komplet 'hru', ale bol som pripraveny. Vascinu vyjazdu som daval bacha aby som neochorel ..bohuzial moja imunita nic moc. Ani nie 2cm snehu, ale prijemne to chrumkalo, zamrznute kaluze su fajn bonus, cez Vydricu som presiel v style ladoborec a druhy potok pod stupanim na Hrabovinu bol uz takmer uplne zamrznuty, presiel som po povrchu. Raz som sa vysypal na asfaltke na KAmziku pri bufete.
Dnes som isiel prvy krat vyskusat 10cm a viac snehu a som trochu prekvapeny. Cakal som hladke prejazdy do kopcou, ale musel som tlacit ,kolesa pretacali a nevysiel som bezne veci co kedykolvek prechadzam. Zato v rovinkach a nie strmych kratkych vyslapov to bola parada. Uz nehovorim ze sa potrebujem naucit aj techniku prejazdov a bude to v poho. No chybaju skusenosti v hlbsom snehu a kosaaáaa nahovado ked som isiel z BK a tu kapsicku na kluce musim dat prec "strasne"
Maros klasika jumbo jim co tam su standard, nemam kogo kto by mohol poradit a uprimne zatial som to daako riesit nechcel ale asi budem musiet. A sfuknute som mal na 0,5 ale zasa bohvie ci mi tlakomer ukazuje dobre, ale to mam klasika na kompresor, musim uz konecne kupit aj do vaku. A bol si dnes ?
cau, nebol, nejak ma obchasza chripka, bojoval som sam so sebou, lebo som strasne chcel ist, zatial teda odlozene na zajtra. Fukanie pumpickou neries pokial nejde o mimoriadnu situaciu, kup si velku bike pumpu, zvyknem pri snehovych podmienkach nosit digi merac tlaku a obcas pustit ak treba, dofukat ale uz nie. pozeral som tie jumbo jim, aj ich chvalili, tak neviem, porovnaj dezen s vanhelga co mam teraz na zadnom, ci sa Ti zda od oka rozdiel. mam pocit ze stuple na jimovi su take decentne trochu.
No fukam kompresorom nie pumpou mne sa tiez zda ze su stuple take plochejsie ale tazko ked to nemam ako porovnat. A kupovat ine bez prevezenia sa na niecom inom asi nie. Verim ze sa dohodneme na nejakom spolocnom pojazdeny v snehu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.