Tak dnes nasnežilo 3 cm a hneď odmäk +2, rýchlo do lesa! Pár postrehov z jazdy:
- v zime odpruženú vidlu netreba
- ale zišla by sa teleskopická sedlovka na strmé zjazdy
- zadná guma musí mať najlepšie možné drapáky, najlepšie aj širšia 4,8"
- tramky a 2 hrubé ponožky nestačia, po 2 hod zima a vlhko
- lesníci statočne doje..vajú našu prírodu aj v zime, ale cyklisti im v lesoch budú vždy vadiť
- jazda v zime nie je o rýchlosti ale o radosti zo zimnej krajiny
- prevod 28 x 11-42 úplne stačí
- jazda na fatbiku je čí ďalej zábavnejšia a návykovejšia
- vďaka za ten vynález!
Neplanovany vyjazd do Velkej studenej doliny, az kam pusti chodnik. Kupodivu dobre utlaceny nosny sneh, v doline vacsinou tlacenie, obcas sa dalo pokrutit. Chodnik kopiruje letnu trasu, na zimnu este nie je dost snehu, az po tzv. ohniste, potom zacal byt sypky a strmy, max altitude 1648 m. Ale dole to islo famozne!! Chcelo by to daky dron ako je teraz zvykom, oplatilo sa fucat v tych -10 a tlacit kazdy meter, zjazd nemal chybu, podhustene plaste, bike sa vlnil ako had v snehovom koryte, ani skialp sa nechyta Brzdy tekro v tom mraze stale spolahlive. A zisiti som aj ako mrzne prepotena bunda nie len borcom na Aljaske
Ked to takto pojde dalej, bikeri budu nosit aj lavinovu vystroj a macky
24.Januara 2016 pri Zakopanom kusok za hranicami SK organizuju poliaci pretek, www.fatbikerace.pl ...vyzera to na prijemny pojazd pod tatrami, 24km trasa, 400m prevysenie, start 11:00hod. ....sli by ste niekto ? Laka ma to
Chlapi ako prosim obujem plašte nech nerobia vajce?už som skušal mydlovu vodu ,aj sfuknut a vozit sa na tom nech to lepšie sadne,aj kompresorom velkym so to skušal fukat a stale podskakujem ako smely zajko,plašte ground control a rafiky dake no name co tam osadilo ctm.dajte ešte daky tip,dik!
Mam ten istý problem...nic nepomáha , ale mam to len na prednom. Asi je problem v plášťoch, v terene to nevnímam , len po asfalte nad 40 km rýchlosť ...ak sa mi to nepodarí odstrániť budem reklamovať v jumpsporte kde som kupoval a ako mi odporučili . Ale až po sezóne .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
- v zime odpruženú vidlu netreba
- ale zišla by sa teleskopická sedlovka na strmé zjazdy
- zadná guma musí mať najlepšie možné drapáky, najlepšie aj širšia 4,8"
- tramky a 2 hrubé ponožky nestačia, po 2 hod zima a vlhko
- lesníci statočne doje..vajú našu prírodu aj v zime, ale cyklisti im v lesoch budú vždy vadiť
- jazda v zime nie je o rýchlosti ale o radosti zo zimnej krajiny
- prevod 28 x 11-42 úplne stačí
- jazda na fatbiku je čí ďalej zábavnejšia a návykovejšia
- vďaka za ten vynález!
forums.mtbr.com/fat-bikes/winter-tire-shootout-aka-bud-lou-vs-d5-vs-snowshoe-xl-vs-gc-vs-vanhelga-part-2-a-1000161.html
Ked to takto pojde dalej, bikeri budu nosit aj lavinovu vystroj a macky