Ano, to sa stavalo pomrne casto a zo zaciatku to byvala patova situacia, neskor sa naucil, ze ked som ho potiahol, tak vycuval a zobral to uz dobrou stranou
Ja som takto podobne voľakedy "venčil" dobermana. A potom jedného dňa kôli poľnému zajacovi spodomňa vytrhol bike od vtedy som si ho už o bike nepriviazal
To levíča je podarené
Ja som takto podobne voľakedy "venčil" dobermana. A potom jedného dňa kôli poľnému zajacovi spodomňa vytrhol bike od vtedy som si ho už o bike nepriviazal
To levíča je podarené
myslím že som tiež niekedy v začiatkoch skúšal aj priviazanie o bicykel, ale to bolo o hubu. mne oveľa viac vyhovovalo mať ho na opasku a navyše tam bol systém pripojenia očko háčik, čiže v krízovej situácii som ho mohol odpojiť.. ale zas toho môjho sa dalo aj na za pomoci bŕzd spomaliť takmer na nulu, na dobermana by boli tie 160 mm kotúče málo
Presne tak. A keď prebehlo hocičo živé a rýchle cez cestu tak som bol v .....
Teraz tohoto aktuálneho udržím v ruke a keď náhodou niečo prebejne, tak pustím jednoducho vodítko.
Ja som tak casto vencil malamuta. Vacsie problemy ako stromy mi robili zajace a bazanty v trave. Lebo na rovine som ho dokazal ubrzdit ale ked si zmyslel ze skoci 2m od cesty (a dokazal to na jeden skok) tak ja som okamzite letel k zemi. Takze fungujeme tak, ze pustam na volno a on sa so mnou po poli alebo po luke nahana. Len tak mimochodom, nie je nic vynimocne ze ma predbehne ked ja idem skoro 40.
to môj mal maximálku okolo 35, asi daň za to že mal výšku pod normu a tým pádom aj kratšie nohy, inak bol riadne svalnatý v porovnaní s bežnými psami.. riť ako kulturista
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na tvojom mieste by som popozeral útulky v okolí. Teraz po sviatkoch tam je bohužiaľ plno. Určite by si si vybral.
To levíča je podarené
To levíča je podarené
myslím že som tiež niekedy v začiatkoch skúšal aj priviazanie o bicykel, ale to bolo o hubu. mne oveľa viac vyhovovalo mať ho na opasku a navyše tam bol systém pripojenia očko háčik, čiže v krízovej situácii som ho mohol odpojiť.. ale zas toho môjho sa dalo aj na za pomoci bŕzd spomaliť takmer na nulu, na dobermana by boli tie 160 mm kotúče málo
Teraz tohoto aktuálneho udržím v ruke a keď náhodou niečo prebejne, tak pustím jednoducho vodítko.
Skús pozriet na facebooku meno denisa denda szabova...ponuka nejakeho psa maleho..
tmax ešte stále chceš prachovku?
Poznáme to.
U nás sa o to stará skoro deväťročný Labrador. Tiež všetko čo neschováme rozloží po dvore asi podľa feng....
tmax ešte stále chceš prachovku?
To nie ja. Za mňa pes jedine poriadny a do rodinného domu.