Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
savings Muc-Off Silicon Shine ochranný a konzervačný sprej, 500 ml
12,09 €
savings
MOC 18,49 €
-20% Endura Apparel Re-Proofer impregnačný sprej na oblečenie 275ml
10,39 €
-20%
MOC 14,79 €
Weldtite Rapid Ceramic Shield sada, keramická ochrana, 250 ml
23,99 €
MOC 24,99 €
-5% Muc-Off X3 sada náhradných dielov pre X-3 Dirty Chain Machine
9,49 €
-5%
MOC 9,99 €
Jahman, moc dobre si to nevymyslel. Zvlášť, ak si kupoval nové komponenty za e-shopové ceny.
10 rýchl. prehadzovač XT dokáže pobrať ako-tak kazetu 11-40.
42 zubovú kazetu pobere obvykle len na rámoch, ktoré majú dlhšiu patku na ráme.
Čudujem sa, že si nezobral rovno prehadzovačku M-8000 aj s radením. Rozdiel v cene minimálny a aj 11 rýchl. kazeta Sunrace MX8 stojí asi len o 4€ viac.
Ak nechceš kupovať vyosené ramienko (on one, manobike, šimara a pod.), tak ešte existuje jedna
samo-domo gheto verzia úpravy ramienka viď videonávod: https://vimeo.com/114598193
Ale ak sa dá, tak ja osobne by som ti odporučil objednané radenie a prehadzovačku vymeniť za 11 rýchl. M-8000
Ad. 1: Inak čo sa týka samotného prehadzovača M-8000 (11 rýchl.) tak ten by ti fungoval aj s 10-rýchl. radením, stačilo by zašrobovať doraz.
Ad. 2: Nechať lockring z pôvodnej kazety je myslím to najmenej, ak sunrace je blato
tiez som sa cudoval preco nie rovno 11sp ked uz kupil taku kazetu a vlatne aj celu sadu XT
JAHMANsvk som zvedavy ako to bude radit bez toho ramienka,potom daj vediet
P.S. : kto ma trochu rozumu by to cele vratil, obchodny zakonnik ohladom online predaja to umoznuje a poriesil to ako clovek. ak nie je uplny dement
prijemne nedelne poobedie prajem:)
Pocuvaj ty lolko, uz iba tvoj nick a sposob vyjadrovania hovori o tom aky si dement kt. tu ide rozpravat o demencii. vrat sa tam odkial si prisiel
https://www.bike-components.de/en/Shimano/XT-Schaltgriffe-SL-M8000-B-I-mit-I-Spec-2-3-11-fach-Modell-2016-p43931/