Kategórie
Bike-techmoj sa uz sklada, zatial iba torzo...
Novinka -16% Superior RR 9.4 bicykel, gloss red/white, poškodená pravá kľuka
2 059 €
-16%
MOC 2 449 €
Novinka -15% Giant Propel Advanced 1 bicykel, lcicle white
3 549 €
-15%
MOC 4 399 €
-35% Bianchi Infinito CV Disc Rival eTap AXS bicykel, sivá, veľ. 57
3 899 €
-35%
MOC 5 999 €
Novinka -18% Raymon Kirana Ultra bicykel, carmine red stealth
3 299 €
-18%
MOC 4 499 €
Výpredaj -32% Giant TCR Advanced Pro 0 Disc Compact bicykel, carbon
3 049 €
-32%
MOC 4 499 €
Výpredaj -20% Cannondale Synapse Carbon 2 RL bicykel, beetle green
3 499 €
-20%
MOC 5 199 €
Výpredaj -22% BMC Teammachine SLR SIX bicykel, neónová červená/čierna
2 099 €
-22%
MOC 2 999 €
Pinarello PRINCE FX TiCR Ultegra Fulcrum Wind 400 disk bicykel, červená
6 999 €
MOC 7 099 €
Výpredaj -18% Orbea ORCA M20iTEAM 28 bicykel, modrá/strieborná
4 749 €
-18%
MOC 5 799 €
-19% Bianchi Oltre RC Frame Kit rámová sada, tmavá sivá/celeste
4 449 €
-19%
MOC 5 599 €
Možno by bolo dobré poslať do Garmina ako tip na rozšírenie funkcií. To určite konkurencia mať nebude
Už som tu mal rozpísané že omotávka nie je určite namotaná v jednom smere a že to je určite len očný klam..... . Išiel som sa pozrieť k bajku a ona je fakt namotaná rovnako
Čo sa týka bowdenov, tak pri výmene som dal rovnakú dĺžku aká bola od výroby. Tiež mi to prišlo trošku pridlhé, ale už som to nechal tak. Nabudúce skrátim
Mne sa prave viac pozdavaju tie gyroskopicke snimace ako magneticke. Ten co si tu dala som mal tiez. No na nasich slovenskych cestach sa mi ta skrutka povolila a ta somarinka co mera rschlost vosla medzi spice a v priebehu stotiny sekundy bola fuc
vyzerá to dobre ten nový snímač, som ani nevedel, že to je na trhu, nepotešila len cena... ale proti tomu starému je výhoda pomerne ľahšia prenosnosť na iný bicykel a odpadá aj problém pri diskoch že kam a ako narvať magnet. navyše pri tom starom bol koľko krát aj dosť problém to uchytiť na zadnej stavbe tak aby to nešúchlo o niečo
magnet
Tiez sa mi stavalo, ze obcas mi ukazovalo nulovu kadenciu. Trebalo sa s tym hrat aby ti chytalo aj kadenciu a rychlost. Na mojej zadnej stavbe to bolo umenie nastavit
Odporucam, rychlost GPS nie je presna a v kopcoch uz vobec nie - dost to skace.
no chcel by som vidiet ako kontrolujes dotiahnutie kazdej jednej skrutky pred kazdym vyjazdom...
Kristina prave aj na cestaku sa mi stava, ze strati signal. Tie nase stupania v okoli su povacsine v lesoch. Nie raz sa mi stalo, ze som si siel spravit nejaky segment na cas a doma som ostal nemilo prekvapeny, ze mi ho jednoducho nevzalo pre slabu kvalitu GPS.