matto88, nasi dvaja bernaci nechcu ist do sprchy ani za boha Predvcerom som ich musel sprchovat celych, kedze boli spinavi jak certi a bol to boj dostat ich do sprchy, no podarilo sa
Pche moj za 6 rokov nebol nikdy kupany. Neznasa vodu a ani v najhorucejsom lete sa nenecha oliat. Mojho polozim vecer spinaveho do budy s vytiahnem rano cisteho Severania
Mata: Nie, preco? Jednu mam v rodine, na dalsiu obcas dohliadam co sa tyka udrzby. Su to celkom fajn auta. Ale sposobil som zbytocne OT, ospravedlnujem sa.
Na odcinenie pridavam foto strachopuda, ktory si mysli, ze ho za zaclonou a pod oblecenim na vesiaku nevidno. Citi sa tam bezpecne.
teraz znova neviem ci nebudem vyzerat, ze chcem byt za mudreho. kedysi sme tiez macky kupali. po rokoch sme pochopli, ze to bola hlupost. mali z toho stres a nase ruky vyzerali podobne. a ked mas udrzat 12 kiloveho kocura, ktory ma srst nasiaknutu vodou a snazi sa za kazdu cenu vyskocit z vane... no nebola to sranda. potom sme sa na to vykaslali a cicky sa o seba dokazali postarat a este mala cistila okrem seba aj velkeho. hovorim vsak o mackach v byte, ktore obcas zdrhli na par minut z bytu ked zoskocili z prizemia. ci sa da fungovat s mackami bez kupania aj na chalupe neviem. ale keby som sa opytal ludi tu na dedine ci kupu macky, tak by na mna pozerali asi dost prekvapene.
Ano, bytove kupat netreba, su absolutne samoudrzbove. A chalupove macky sa samozrejme nekupu, ved ziju vonku. Ale zas do postele by som taku exterierovu nepustil.
Ja som ju kupal len dvakrat:
1. ked som ju priniesol z ulice (bola spinava)
2. ked sa hrala na moju asistentku pri servise bicykla a popri tom si na biely kozusok spravila tetovacky od totalne ciernej nikdy necistenej mastnej retaze
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Na odcinenie pridavam foto strachopuda, ktory si mysli, ze ho za zaclonou a pod oblecenim na vesiaku nevidno.
A keď kúpeme, tak aj ja pridám našich dvoch a výsledok
Ale pridavam jednu macaciu - kupaciu. Tiez zachranena z ulice.
Ja som ju kupal len dvakrat:
1. ked som ju priniesol z ulice (bola spinava)
2. ked sa hrala na moju asistentku pri servise bicykla a popri tom si na biely kozusok spravila tetovacky od totalne ciernej nikdy necistenej mastnej retaze