biely kozusok a olej som zazil pred par rokmi. svokrin muro nasiel stary motor zo skodovky pripraveny na likvidaciu a mal potrebu si ho trochu oznackovat. este pol roka bol ako kominar.
nechce niekto aj moju okúpať? tá ***** teraz neskutočne ale tiež moc s vodou nie je kamarátka, pritom v inzeráte mala že je dobrá vodařka ale ja sa tým psom nečudujem ja to mám ako oni, keď ma oblieva niekto iný, tak mi to vadí, ale keď sa sám tak pohoda, tak nejak je to aj u nich
martinapb pozeram to na malom displeji stareho kuchynskeho notebooku, ale zda sa mi, ze horna micka potrebuje ostrihat pazure. okrem toho, ze ta poskrabala, tak jej to zrejme vadi pri chodeni. skrabadlo/macka hotel ktore mas doma jej na toto nestaci. tam si ich nedokaze obrusit.
Mačky sa nekúpu, je to zbytočné, vedia sa očistiť aj samé.
Len túto tretiu keď som dopratala, mala blchy a svrab, tak som ich musela preventívne okúpať a dezinfikovať všetkých.
Tretia už po kúpaní zabalená v deke
netvrdim ze nie. len na tej fotke sa zdaju byt dost dlhe a ostre. cez vikend budem musiet nasej aj niektore zadne. nestava sa to casto, ale uz ich ma fakt ostre a dost to boli ked po mne prebehne. okrem toho ze nimi aj nici nabytok. snad uz sem coskoro dam aj nejaku normalnu fotku.
chmeliak ano o macke pamatam si, ze pokial mala nizsie skrabadlo tak obcas bolo pocut ked chodila ze pazurmi na zadnych labkach vydavala nejake zvuky, ale odvtedy co ma vyssie skrabadlo, kde sa moze splhat a driapat vsetkymi labami som to uz nespozoroval.
asi ano, aj mne sa obcas zdalo, ze sa jej oddelil ten ostry obal z pazurika a to menej ostre vnutro zostalo. nasa ma stale len to kratke rohove skrabablo z lidlu a na tom si obrusi len predne labky. takze kludne to moze byt tak ako hovoris. mozno kupim pri dalsej akcii v lidli 3 skrabadla a namontuje ich nad seba. cela ta sustava skrabadiel a domcekov sa mi neoplati kupovat. aj tak by tam bola len chvilu a zvysok casu by stravila v nasej posteli.
teraz som si spomenul ako som prvej macke vyrabal nieco podobne. asi to znova vyskusam. idem spat. zajtra ma caka pekny pripevok v teme status. sice taky materialny, ale potesi. dobru noc chovatelia domacich milacikov.
Nasa ma najradsej kartonove krabice a vselijake plastove vrecia, ktore sustia. Do domceka ani nepachne uz skoro...gule na nom potrhala, tak uz nema preco A rada lezi na vypratych veciach
Môj tajný sen je mať bernského na trávničke pred domčekom...
Bernský je skvelý havkáč, ale na ten trávnik by som si až tak nefandil pri ňom. Okrem toho, že otcov si rád zahrabáva kosti, povyhrabával ríbezľové kríky aj ruže....ale keď na teba kukne tými jeho očami, všetko mu odpustíš
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Len túto tretiu keď som dopratala, mala blchy a svrab, tak som ich musela preventívne okúpať a dezinfikovať všetkých.
Tretia už po kúpaní zabalená v deke
asi sa prvy krat v zivote splhala vtedy, bola uplne prekvapena ked sa troska od zeme dostala
Bernský je skvelý havkáč, ale na ten trávnik by som si až tak nefandil pri ňom. Okrem toho, že otcov si rád zahrabáva kosti, povyhrabával ríbezľové kríky aj ruže....ale keď na teba kukne tými jeho očami, všetko mu odpustíš
http://youtu.be/T9TmmF79Rw0