Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
savings Muc-Off Bio Drivetrain Cleaner Refill odmasťovač pohonu, 750 ml
22,99 €
savings
MOC 34,99 €
-20% Juice Lubes Frame Juice Gloss obnova lesku, sprej, 400 ml
10,39 €
-20%
MOC 13,89 €
-5% Weldtite Disc Brake čistiaci sprej na brzdy, 400 ml
11,39 €
-5%
MOC 12,99 €
Weldtite Rapid Ceramic Shield sada, keramická ochrana, 250 ml
23,99 €
MOC 24,99 €
savings Muc-Off Drivetrain Detailing Brush kefa na kazety a reťaze
9,79 €
savings
MOC 13,99 €
savings Muc-Off Bicycle Chain Brush čistiaca kefka na reťaz a pohon
12,59 €
savings
MOC 17,99 €
savings Muc-Off Chain Doc práčka reťaz + odmasťovač Bio Chain Cleaner
26,99 €
savings
MOC 40,99 €
Sorry za OT.
Sorry za OT.
tiez nechapem...
Moja si je vedoma toho, ze ked dam bajk do pivnice a odtial zmizne, kupujem karbonovy za dvojnasobnu cenu
...takze bajk ma svoje miesto v predsieni... uz onho ani nikto nezakopava
Sorry za OT.
niketoré sú vycvičené odjakživa
neprisli cez dvere, je to takmer nemozne, museli by prekonat 4 dveri, kazde su zamknute.
Tiez mam okuliare Oakley Jawbreaker z Wiggle. Su tam o 50-70€ lacnejsie ako u nas + postovne zadara. To iste Edge 1000 bundle iba so (podla mna zbytocnou) mapou TOPO v.4 (ked je perfektna Freemap) pred rokom v marci, ked som ho kupoval na Bikediscount bol o takmer 110€ lacnejsi ako u nas. Keby mali nasi predajcovia podobne ceny kupim tu, ale toto uz su velke rozdiely, ked si to clovek vsetko zrata.
ak je vo vsetkých dverách len základná fabka, sikula ju otvori bez poškodenia za 20sekund s planžetou.... takže žiadny problem.... aj po sebe zamkne( máme klučovu skužbu a bezbečnosne dvere)
v poslednych dverach bola advanced evvo vlozka, ale chybu som spravil ja, spoliehal som sa ze cez male vetracie okienko bike neprelezie, je to vylucene, ina vec je ked bike rozoberies a vytrepes cez to okienko jedno koleso, druhe, rajdy a ram so sedlom a vidlou...tak nejak to zrejme prebiehalo. Pre mna takmer neuveritelne kym som nepochopil ze to je jediny sposob ako to mohli spravit. Policia dokonca zaistila aj DNA stopu a je to zaevidovane ako dokaz. Az raz chytia niekoho a odoberu slinu moze sa to matchnut. Skodu mi to vsak nevrati. Slo o 2 biky a garmin 810, spolu 3200eur. Moj fatbike, nezamknuty, ponechali bez povsimnutia....nastastie.
No neviem či to je až taký rozdiel, na wiggle stojí 61,95 u nás som ho našiel najlacnejšie za 63, 7.