Chcem sa vas, skusenych odbornikov na bicykle opytat na jednu vec : mam svoj horsky bicykel s ktorym som viac menej spokojny no chcel by som ho trocha poupravit a kedze som nadsenec najma cestnej cyklistiky no v mojom okoli by som cestak musel lepit asi po kazdej jazde, chcel by som si dat riadidla - barany na moj horsky bike. Kedze v tychto veciac nie som velmi skuseny chcem sa vas opytat ci je to vobec mozne alebo mam zacat setrit na crosovy ... dakujem za rady priatelia
posledný komentár: 24. 6. 2022 o 10:24
No pokiaľ použiješ barany s 31,8mm priemerom bude to ok. Lenže. Čo prehadzovač a brzdy? Už som videl pár ghetto prevedení ale nikdy to nebude tak dobré ako klasické dualy. Takisto geometria je úplne iná. Predpokladám, že máš odpruženú vidlicu, čo je na cesťák nezmysel. Musel by si kúpiť užšie plášte ale tvoje ráfky budú mať nejaké limity čiže 28mm tam ťažko dáš. Tvoj horák sa nikdy nebude správať ako plnohodnotný cesťák. Ani cyklokroska ak si myslel tú tým crosovým.
Takže ešte raz ti odporúčam prehodnotiť ten cestak. Najlacnejšie použiteľné sa pohybujú od 300€ čo si myslím, že nie je až také hrozné, časom môžeš vylepšovať.
píšeš, že máš horský bicykel....keď je to 29er, vedel by som si predstaviť, že na začiatok nahodíš krosové plášte a pevnú vidlicu...keď sa Ti to bude pozdávať, potom investuj pár stoviek aj do baranov i pohonu...všetky úpravy, čo som spomenul, budú stáť minimálne 500-600 eur...cestné radenie a hardware okolo toho môže mať problém "zladiť sa" so zadnou 135mm širokou zadnou stavbou horského bicykla (reťazová linka a pod.), nehovoriac o montáži krosových alebo cestných kľúk na MTB rám... je na zvážení stavu Tvojho bicykla, či to stojí za to...
Okrem iný bikov mám aj doma skladaný MTB/fitness - hladké plášte, crossové kľuky, cestná 9-rýchlostná kazeta, pevná vidlica. Tento setup už po asfalte celkom letí, je odolnejší a posed je menej pretekársky, ale dlhšie trasy, aké robievam na cestnom biku, by som si na tomto MTB/fitness nevedel predstaviť. Ale ak by si sa chcel vydať touto cestou a nechcel by si čistokrvný cesťák, tak prečo nie
bezohladu na nazvoslovie, dnes uz uplne bezna vec nielen u amikov, ale aj na nemeckych forach. aj v katalogoch, samozrejme
idea mat jeden bike "na vsetko", alebo prinajmensom na vselico, je rovnako pritazliva a legitimna, ako napad plnit garaz/balkon specialmi