Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
-15% Weldtite Bike Cleaner čistič + rozprašovač, 1 l, limetka
10,99 €
-15%
MOC 13,19 €
-18% Weldtite Dirtwash spray čistič brzdových kotúčov, 250 ml
7,39 €
-18%
MOC 9,29 €
savings Muc-Off Disc Brake Cleaner čistič bŕzd, sprej, 750 ml
12,99 €
savings
MOC 19,79 €
-5% Muc-Off X3 sada náhradných dielov pre X-3 Dirty Chain Machine
9,49 €
-5%
MOC 9,99 €
to su tie s tociacimi hlavickami z kindervajec ci kde to bolo?
Zasielka v hodnote do 22€ bez cla a dph/ zasielka nepatrnej hodnoty/
Zasielka v hodnote do 150€ bez cla s dph
Zasielka nad 150€ s dph aj s clom
Takze ak od niekoho vyberali aj clo do hodnoty 150€ tak odrbkali colnici. Info mate to s prvej ruky
Mám tiež a držia fajn,ale ja zas nedávam moc km,sezóna má u mna tých 1000 na tom bike kde ich mám,a už prežili 2 sezóny,a nemajú známku opotrebenia. Ale čo mi kamarát hovoril,dosť na to vplýva pot,niekto ho má agresivnejši a tym pádom sa tie gripy viac opotrebovávaju,mali by byt akoby lepkavé,teda tie čo má kamarát,to je jak chemoprén
ved som pisal, ze mi odchytili vec za nejakych 35,-eur a musel som doplatit clo a dph
nadro - sme krajania (rovnaka colnica) - tak sa na teba odvolam
CLO urcite nie clo je pri tovare nad 150 euro
stavil by som sa
naschval si nieco objednam aby som mal doklad - ak tam bude clo a bude to pod 150,- eur, tak mi to preplatis ?
No a keď vyhrám, tak mi zaplatíš rozdiel limitu 150€ a nákupnej ceny. Platí?
chodia mi z ciny baliky skoro kazdy tyzden - a iba raz som bol na colnici.
kupoval som sj4000 z ebay za ani nie 40,- (aukcia) a bol som si pre nu na colnici
prepac, ale nebudem riskovat, ze sa nejaky colnik dobre vyspi a povie si, ze toto tu nebudem clit
Potešil bonus - predajca Nick mi odporúčal namiesto ACB 7901 a 7902 radšej Enduro Max 6901 a 6902. Keď som neodpovedal, lebo som bol služobne mimo SR, poslal oboje
Škoda, že tie lisy zo Superstarcomponents nemali v akčnej cene viac rozmerov.
Fotky low quality...
KinDo ty nechapes jednej veci,ale to necham uz tak