Kategórie
Bike-tech
Akcia -10% GHOST KATO Essential 29 bicykel, light blue pearl/orange gloss
od 619 €
-10%
MOC 779 €
-19% GHOST Kato Advanced 29 bicykel, black/orange matt, poškodený lak
799 €
-19%
MOC 989 €
savings SR SUNTOUR NEX-DS HLO 700C 63 TS odpružená vidlica, 63 mm
59,90 €
savings
MOC 89 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 40 mm, offset 45 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 30 mm, offset 51 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
FORCE Basic C5.6 28" - 1 1/8" A odpružená vidlica čierna matná, 50 mm
59,99 €
MOC 67,99 €
-20% RockShox Rudy Ultimate Race Day 2 28" odpružená vidlica, 30 mm, gloss black
809 €
-20%
MOC 1 009 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 30 mm, offset 45 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
savings RockShox Rudy Ultimate Race Day A1 28"odpružená vidlica, 30 mm
434 €
savings
MOC 1 019 €
savings RockShox Paragon Gold TK A1 Solo Air Disc 28" odpružená vidlica, 65 mm
197 €
savings
MOC 325 €
Ja tam mám skôr pozitívnu skúsenosť. 14.3. nakladali pod senníkom drevo, zastavil som s tým, že skôr či neskôr donakladajú. Chlapík zapískal, všetkých zastavil a mohol som prejsť.
Sa asi za chvilu vratime do predvojnoveho obdobia, kedy boli vsetky kopce okolo TN hole...
No a v rámci miestneho rozvoja turistického ruchu, robíme dvojprúdové dialnice, vytvárame nové vyhliadkové miesta a bahenné kúpele (tie sú našťastie závislé na počasí)... niekto sa s nami snaží asi pekne "vyhúpať".
Aby som nebol tak negatívny... čierny bocian je vraj symbolom čistého prostredia.
Inak šli sme zo Srnia cez lúky do Antonstálu a za senníkom doľava cez Krásny Dub dole do Súče.
Viď gpx:
(Ak je tu fanúšik Sheldona Coopera a musí mať zoradenie zo svojho miesta, tak som ochotný mu prepočítať vzdialenosť. Musí mi poslať zemepisnú šírku a dĺžku jeho štart miesta a znova to sem pridám.)
Isiel som ho uz viackrat,teraz som ho trochu pozmenil vyslapom z Bylnice po zltej TZT na Holy Vrch.
Pekna trasa,len na tej zltej znacke som sa aj trochu presiel:)
Trasa na Cmaps
Úsek od Kopanice som išiel asi po desiatich rokoch, tie stojky mi prevetrali pľúca. Všetko je to pekne zjazdné, len chvíľami som si nebol úplne istý cestou. Zjazdík nad Iliavku parádny. Tuším tadiaľto išla strašne dávno aj trasa Dubničáku.. chodíte to niekto?
yankoo - Kňazovú som našiel na cmaps, je to kúsok severne od Hoľazní (či ako sa to skľoňuje). Moc sa v tých názvoch neorientujem, len som chcel dať popis k fotkám.
Mapku trasy mám už vo výjazdoch - http://www.mtbiker.sk/vyjazdy/166831/belpe-vyjazd-kamenne-vrata-benova-mtb-sucho-40km-3h-1057m.html
stale je tam natiahnuty len kamenny koberec, tiez som myslel ze budu isto tahat asfalt, no zatial nastastie neexpanduju.
domino díky, super mapka. Takže nad Kopanicou nešiel žiadny maratón. A to sa mi včera zdalo, že tam niekde vidím tú starú zatretú značku - dve kolieska a trojuholník nad nimi. A dokonca, že som to vtedy šiel.. ale čo si môžem pamätať po 20 rokoch
sice mokro po daždi ale fajný pojazd 43,8km/2h56/1061vm