je spustené prihlasovanie na tohtoročnú edíciu FC maratónu Marikovskou dolinou na stránke cyklo sao https://cyklo.sao-tatry.sk/index.php?menu=1&l=sk&arok=2016
Všetky detaily vrátane zmien, vylepšení atď budeme postupne pridávať. Podstatný je dátum, ktorý je stanovený na 14.5.2016. Vidíme sa
FC Team
posledný komentár: 12. 9. 2024 o 20:27
posledný komentár: 25. 8. 2023 o 9:21
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 21. 9. 2022 o 7:31
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 8. 9. 2021 o 15:14
Aj mne dva krát pomohli chlapi s vytiahnutím bicykla, keď sa mi na lúke zablokovalo koleso, nemohla som vypnúť tretru a šmýkala som sa po tráve, sa ma jazdec z dlhej (!!!) pýtal, či som OK, tiež ma to potešilo, kedže oni idú ako šialení a bol medzi prvými. Išla som so skupinkou starších pánov, kde bolo o srandu postarané a svalovicu mám nielen na rukách z tlačenia, ale aj na bruchu zo smiechu
Prvý krát som vyhrala aj v tombole, takže tým čo neprišli ďakujem, inak by sa mi isto zas nič neušlo
Aj rizota bolo požehnane, rozdávalo sa na konci zadarmo
Blato sa umyje, bicykel zoservisuje, ale zážitky nám ostanú a ak to bol naozaj posledný ročník, som šťastná, že som sa ho zúčastnila. Organizátorom ĎAKUJEM
Mám to tak chápať, že skúsení bikeri včera neštartovali..?
Presne ako píšeš, z prekonávania samého seba som už dávno vyrástol, bike je pre mňa hlavne o zábave a tlačenie biku tretinu preteku za to nepovažujem, ale sú tipy ľudí ktorý hľadajú extrém a ja im ho rád doprajem
Nie.... v Maríkovej išli tí, ktorí vedia, čo znamená slovo biker.....ale je aj sálová cyklistika....neberiem názor, ale sere ma keď niekto čo sedí doma nadáva tým niekoľko sto odhodlaným bikerom do nováčkov....ja som na biku jazdil, keď Ty si mal trojkolku.....chápeš
Aj mne dva krát pomohli chlapi s vytiahnutím bicykla, keď sa mi na lúke zablokovalo koleso, nemohla som vypnúť tretru a šmýkala som sa po tráve, sa ma jazdec z dlhej (!!!) pýtal, či som OK, tiež ma to potešilo, kedže oni idú ako šialení a bol medzi prvými. Išla som so skupinkou starších pánov, kde bolo o srandu postarané a svalovicu mám nielen na rukách z tlačenia, ale aj na bruchu zo smiechu
Prvý krát som vyhrala aj v tombole, takže tým čo neprišli ďakujem, inak by sa mi isto zas nič neušlo
Aj rizota bolo požehnane, rozdávalo sa na konci zadarmo
Blato sa umyje, bicykel zoservisuje, ale zážitky nám ostanú a ak to bol naozaj posledný ročník, som šťastná, že som sa ho zúčastnila. Organizátorom ĎAKUJEM
Nejaké fotečky z trate kúsoček pred cieľom a nájazdom do druhého kola na dlhej štreke. Nájdu sa hlavne pretekári/ky z krátkej a dlhej, na strednú som už čakať moc nestíhal, pretože som utekal ešte pofotiť "Dlháčov" do posledného zjazdu,ale nájde sa aj zopár zo strednej. Všetkým zúčastneným klobúk dole, blatovú Maríkovú som si zažil už trikrát tak viem o čom to je. Tento krát som bol teda aspoň podporiť parťáka Kaskaja a čo to pofotiť.
Sorry ak sa ta to nejak osobne dotklo. ked tak vymenoval som tam viac skupin nielen novacikov a novacik nieje nadávka. Neviem kolko rokov uz jazdis a kolko maratonov si dal v takýchto podmienkach mozno si real biker co dáva do toho vsetko no len pochop aj tých co si svoje blatové maratony odzili a jednoducho nema zmysel pre nich íst do takýchto podmienok. S tou trojkolkou som to nejak nepochopil:)