Dobry den, kupil som cyklokrosový rám Spyder Trilobite 50 (cca 500mm sedlova trubka stred-vrch) a chybaju tam navarky na kosik na spodnej ramovej trubke. Na sedlovej trubke sa navarky na kosik samozrejme nachadzaju. Mam este jeden taky isty ram, ale velkost "56" a tam su navarky aj na sedlovej trubke, aj na spodnej ramovej trubke. Je to standard, ze sa nedavaju navarky na kosik na spodnu ramovu trubku na velkost ramu 500mm (podla mna hlupost), alebo je to chyba vyrobcu? Na ilustracnom foto eshopu aj katalogu vyrobcu su na malom rame navarky aj na spodnej ramovej trubke.
a, pri objednani si si tuto moznost mohol vybrat a nevybral
b, zabudli
normalne ak je maly ram tak sa skor nedavaju tie navarky na sedlovu trubku (kedze tam sa kosik dava horsie), aj ked je tu jeden argument preco by nemuseli na CX rame navarky na hentej trubke byt - pri zavode ak si bicykel davas na plece tak zvacsa chytas ram prave za hentu trubku a navarky mozu zavadzat, ale neviem ci je hento zrovna zavodny special (plus v tom pripade by neboli asi ani na sedlovej trubke), takze sa priklanam skor k tej moznosti ze zabudli
ice29 - nie, nebola mozno "vybrat" ci chcem alebo nechcem navarky, druhy ram ich ma, navyse ak by bol maly ram, potom sa nezmesti flasa na sedlovu trubku... Luigi - nie, objednavane z normalny cesky e-shop...
Na cyklokrose sa bidony nevozia, zavadzali by pri behaní a nosení bicykla... Preto sa na cyklokrosové rámy štandardne nedávajú košíky na bidony a ani navarky na ich namontovanie.
Je to standard, ze sa nedavaju navarky na kosik na spodnu ramovu trubku na velkost ramu 500mm (podla mna hlupost), alebo je to chyba vyrobcu? Na ilustracnom foto eshopu aj katalogu vyrobcu su na malom rame navarky aj na spodnej ramovej trubke.
Jezus .. ano, ale predajca sa vyhovara, ze je spodna ramova trubka kratka, preto to tam vyrobca nedal, riesim to aj s nim, ale chcel som pocut nazor inych...Dakujem.
Kasli na predajcu, urcite kontaktuj ohladom tohto priamo vyrobcu. Hlavne ked na produktovych fotkach tie navarky su.
P.S. Inak podla mna je to velmi divne, ze tam nie su. Logicky by tam byt mali - ved ak niekto kosik nechce, tak ho nenamontuje, ale takto ak ho aj chce ma smolu.
66peter - mozno sa vyrabaju objimky na kosiky, ale spodna ramova trubka nema okruhly profil a kazda trubka ma iny rozmer dnes... to mozno na Fav.F1 sa dali pouzivat objimky. Predajca sice odpisal, ze na takyto maly ram proste navarky nedavaju, ale tiez diplomaticky napisal, ze im mam poslat ram, oni to tam dorobia, maju s tym skusenosti...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
b, zabudli
normalne ak je maly ram tak sa skor nedavaju tie navarky na sedlovu trubku (kedze tam sa kosik dava horsie), aj ked je tu jeden argument preco by nemuseli na CX rame navarky na hentej trubke byt - pri zavode ak si bicykel davas na plece tak zvacsa chytas ram prave za hentu trubku a navarky mozu zavadzat, ale neviem ci je hento zrovna zavodny special (plus v tom pripade by neboli asi ani na sedlovej trubke), takze sa priklanam skor k tej moznosti ze zabudli
A preco sa nespytas vyrobcu a pytas sa na fore?
https://www.canyon.com/sk/road/inflite/
http://eshop.merida.sk/bicykle-cyklokros_c60.html
https://www.ridley-bikes.com/sk/en/bikes/allroad
http://www.trekbikes.com/us/en_US/bikes/road-bikes/cyclocross-bikes/c/B240
http://www.focus-bikes.com/us/en/bikes/2016/cyclocross.html
Jezus .. ano, ale predajca sa vyhovara, ze je spodna ramova trubka kratka, preto to tam vyrobca nedal, riesim to aj s nim, ale chcel som pocut nazor inych...Dakujem.
P.S. Inak podla mna je to velmi divne, ze tam nie su. Logicky by tam byt mali - ved ak niekto kosik nechce, tak ho nenamontuje, ale takto ak ho aj chce ma smolu.