Kategórie
Bike-tech
-13% GHOST KATO Essential 27.5 bicykel, Light Grey/Black Matt
599,90 €
-13%
MOC 779 €
savings Marin Wildcat Trail 3 WFG 27.5 dámsky bicykel, čierna/šedá/strieborná
499 €
savings
MOC 749 €
Akcia -25% GHOST Kato Universal 27.5 bicykel, green pearl/azur blue metallic
589 €
-25%
MOC 889 €
Akcia -6% Continental Mountain King III 26x2.3" Performance plášť, TLR, kevlar
28,99 €
-6%
MOC 41,99 €
savings Schwalbe Tough Tom 26x2.35" Active K-Guard plášť, drôt
16,29 €
savings
MOC 24,99 €
savings Schwalbe Land Cruiser Plus 26x1.75" PunctureG TwinS plášť, drôt, reflex
16,29 €
savings
MOC 28,99 €
Akcia -25% Schwalbe MAGIC MARY 26x2.35" Ultra Soft plášť, TLE, kevlar
51,99 €
-25%
MOC 80,99 €
savings Schwalbe SMART SAM 26x2.10" Performance Addix plášť, drôt
17,59 €
savings
MOC 31,99 €
savings Continental Double Fighter III 26x1.9" plášť, drôt, reflex
15,69 €
savings
MOC 31,90 €
savings Schwalbe Tough Tom 26x2.25" Active K-Guard plášť, drôt
11,79 €
savings
MOC 24,99 €
Akcia -21% Continental Cross King 26x2.2" ProTection plášť, TLR, kevlar
44,99 €
-21%
MOC 74,99 €
savings Schwalbe Smart Sam 26x2.25" Performance plášť, drôt
18,89 €
savings
MOC 28,99 €
Zbytok je 2.stupeň ochrany. V piatom by sme samozrejme nemohli robiť maratón.
Pri robení cyklotrás na Devínskej Kobyle sme tiež nešli cez 5.stupeň ochrany.
Preto je napríklad zakázané jazdiť na bicykli po modrej značke nad cestou medzi DNV a Devínom.
Syndi, prosím dávaj presné informácie a nie len vybranú časť.
Ešte jedna poznámka.
Tu nejde o to či ochranárom sú alebo nie sú "bikeri, turisti alebo bezkari ziadny problem".
Ide tu o to čo hovorí zákon a to platí. Dúfam, že chápeš tento rozdiel. Ak nie, tak sa niet o čom baviť.
bigger picture, chapeme sa
ti zodpovednejsi organizatori zvyknu po svojej akcii aj upratat.
Fakt si myslis, ze by sa to uzemie nedalo obist alebo by SOP nedala povolenie na zorganizovanie?
a uprimne? po pataliach ktore ma organizator horala s prijazdom pod kralovu holu (a to sa na nu aj z nej musi ist po "asfaltke") ktora je "len" v trojke ano, fakt si myslim ze by to povolenie nebolo jednoduche ziskat. som presvedceny ze keby to bolo co len trochu mozne tak by horal siel z kralovej rovno do liptovskej teplicky a nevracal sa tou istou trasou smer telgart. a opat pripominam - to sa bavime "len" o trojke.
V nedeľu som odznačoval 20 km okolo Devínskej Kobyly po maratóne. Našiel som OSEM odhodených (či spadnutých) obalov. A to na niektorých miestach išiel aj beh. Vidí sa ti to veľa? Samozrejme že som to pozbieral. Podstatne viac smetí je v lese po iných návštevníkoch ako po pretekároch.
Skús niečo zorganizovať, prípadne niekomu pomôž pri organizácii. Potom sa prestaneš takto pýtať.
Samozrejme sa to netýka len organizovania pretekov, ale aj všetkých ostatných akcií
Dnes okrem ineho aj trail Svety vrch. Moc sa to nejazdi, trochu mekky podklad, ale inac prijemne. Kto by cakal na tomto kopci "vzneseneho" mena nejaku "atrakciu", tak okrem socikovskej koty, tam nie je nic. Nad Mariankou trochu smutne vyhlady, i ked aj ja by som tam chcel dom. Tak aspon Bernard v Marianke.
tak 8 je luxus.. ja som sa raz rozhodol ísť Greenbike dlhú úplne na chvoste a robiť zberača/čističa, v cieli som mal 2 plné tesco igelitky bordelu
Cyklotrasy vznikali a dostali sme na ne povolenie za určitých stávajúcich podmienok (CHKO 2. stupeň ochrany ...)
Ak by sa to zmenili podmienky (napríklad 5. ochranný stupeň) s najväčšou pravdepodobnosťou by sa prehodnotili aj povolenia na stávajúce cyklotrasy.
tak bacha na hlavy, a hlavne v noci
https://www.facebook.com/cyklokoalicia/posts/1464218173605417
a urcite tade kanalizacia nejde(ta ide smer ivanka pri dunaji) ked tak jedine vodovod