GT-čko sa mi hrozne páči, musel som ho sem dať. 3-prevodník je osobná záležitosť a kolesá sú parádne. Pár ľuďom praskli, ale veľa ľudí s nimi nemalo/nemá problém. Po dizajnovej stránke je to topovka.
Tam by toho chcelo povymieňať .
Ale presne ako napísal Marinada, stačí rám. Alebo celý GT, ale potom iné kolesá, iné plášte, inú sedlovku, inú vidlu, iné pedále, celé XTR vymeniť za SRAM a možno by z toho niečo bolo. Ale bojím sa, že ani toto by to nezachránilo . To by sa mal vyjadriť asi pol, ten má skúsenosti s GT Sensor (tuším), či tie ich geometrie stoja za niečo.
A je fakt nádherný...(ten rám)
Dublinboy mam Force X....hlavovy uhol 66,7°...je to tank, najlepsie sa citi, ked pustim co to da cez sutre v tatrach na klukatych trailoch nieje az taky obratny, ako bajky co som mal predtym, ale ta citlivost zadnej stavby stoji zato....urcite ostaneme spolu az kym nas praklina nerozdeli....
Hej hej, ty si ten známy práskač rámov
Ja tiež poškulujem po GT už dlhú dobu, ale tým karbónom ešte moc neverím.
Asi počkám kým ty zlomíš ten hliník a potom kúpim ten karbón .
Ale keď tie karbóny sú drahé ako z úplne inej galaxie...
EDIT: a ešte pridám, presne GT Force, aspoň tak to vyzerá, bol teraz na Markíze (20:32) kde nejaký blázon ide na ňom po lane medzi dvoma skaliskami...
Na požičanom Ripleym som teleskopku ani raz nepoužila. Jazdila som známe traily a tam nebolo potreba. testovala som iné vlastnosti bajku. Mala som však požičaných niekoľko bajkov a jazdila ich v bajkaparkoch a tam som teleskopku využila. Pri disciplínach hlavne dole kopcom by som sa jej nebránila. Pre svoje XC a MX bajky som však momentálne na trhu nenašla nič čo by som chcela resp. reálne potrebovala. Nedávno som však uvažovala, že by som si na zimáka kúpila lacnú mechanickú teleskopku Tmars (má ju známy z Brna). Dá sa kúpiť za nejakých 60 libier. Využila by som ju pri nacvikoch jazdy na pumptracku a manuálu, aby som nemusela pracne nastavovať výšku sedadla.
Aby ste nepovedali, že my baby nevieme čo chceme tak aj špecifikujem. Išla by som do hydrauliky s vnútorným vedením. Zdvih max do 80mm. Váha do 350g aj s ovládaním.
Hmmm, teleskopka z Ciny - momentalne v akcii za 43€ pri priemere 27.2mm .
Uvazoval som o nej, ale nakoniec som usudil, ze je to vsetko prilis dobre na to aby to bola pravda a nezobral som ju (a maly musi este vela rast kym by ju vyuzil)
Neverim tomu, lebo toto je uplne najjednoduchsia mozna verzia, cize trubka ma vzadu dierky a ty stlacenim packy iba vysunies von kolicek a ten nasledne zapadne do dalsej dierky.
Neveríš čomu? Tomu, že funguje? Hoci si ju kopec bajkerov chváli a funguje im dobre a ty si ju naživo nikdy nevidel? BTW. tá sedlovka nemá dierky, ale iba také priehlbinky, ktoré fungujú ako zarážky.
Nie, neverim tomu, ze ma verziu s packou pod sedlom v celkovej cene 60€ Ono tam proste musia dat nejaku tu techniku naviac a ta nebude zadarmo.
Fungovat funguje a specialne pri tebe Kristina si nemam najmensiu potrebu overovat ci to co hovoris je blud, alebo pravda.
V danej cenovej skupine by sa mozno nejaka KS alebo XLC nasla, ale naozaj je dobre mat packu pod sedlom?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale presne ako napísal Marinada, stačí rám. Alebo celý GT, ale potom iné kolesá, iné plášte, inú sedlovku, inú vidlu, iné pedále, celé XTR vymeniť za SRAM a možno by z toho niečo bolo. Ale bojím sa, že ani toto by to nezachránilo
A je fakt nádherný...(ten rám)
Ja tiež poškulujem po GT už dlhú dobu, ale tým karbónom ešte moc neverím.
Asi počkám kým ty zlomíš ten hliník a potom kúpim ten karbón
Ale keď tie karbóny sú drahé ako z úplne inej galaxie...
EDIT: a ešte pridám, presne GT Force, aspoň tak to vyzerá, bol teraz na Markíze (20:32) kde nejaký blázon ide na ňom po lane medzi dvoma skaliskami...
Nemal som sa pozerať na ten BikeMarkt.de.
Tu je obrázok a inzerát môjho vysnívaného. V stave 121km - čiže takmer stav nového. Ak tam nie sú samozrejme skryté vady
Inzerát: http://bikemarkt.mtb-news.de/article/793028-gt-force-x-carbon-pro
A aby som aj niečo pridal....moja vysnívaná lokomotíva
Aby ste nepovedali, že my baby nevieme čo chceme tak aj špecifikujem. Išla by som do hydrauliky s vnútorným vedením. Zdvih max do 80mm. Váha do 350g aj s ovládaním.
Uvazoval som o nej, ale nakoniec som usudil, ze je to vsetko prilis dobre na to aby to bola pravda a nezobral som ju (a maly musi este vela rast kym by ju vyuzil)
Fungovat funguje a specialne pri tebe Kristina si nemam najmensiu potrebu overovat ci to co hovoris je blud, alebo pravda.
V danej cenovej skupine by sa mozno nejaka KS alebo XLC nasla, ale naozaj je dobre mat packu pod sedlom?