Nezmysel,útok smer Rakka v tomto čase nemohol mať šancu na úspech.Rusi to Assadovi hovorili,že sýrska armáda je príliš preťažená na viacerých frontoch a je nezmysel ťahať "rukáv" na Rakku ktorá má 200 tisíc obyvatelov s takým malým množstvom vojakov ktorí sú potrební na iných úsekoch.Taktiež im hovorili,že nie je možné udržať letisko Tabqa na ktoré primárne tento útok SAA smeroval.nemali vytvorenú frontovú líniu a udržať pri takomto rozložení síl cestu Ythria- Rakka je nemožné.
Zničenie moderátov z Jordánska ktorých cvičia briti,usa a jordánci je odpoveď na to,že američania nie su ochotní odčleniť svojich moderátov od an nusry v južnom aleppe čo ich rusi už od marca žiadajú....btw:aj tak nemajú na území sýrie čo robiť.
rusi bombardujú okolie poslednej zásobovacej cesty teroristov do allepa už niekolko dní kazetovými a fosforovými zápalnými bombami....a má to zmysel.
asi tazko, utok na Rakku bol inicovani Rusmi, tvrdia to ludia z milicii, ktori ho viedli - Rusi si ich vyberali. SDF so spojencami sa dlhodobo tvarilo ze pojde oslobodit Rakku, aj zautocili tym smerom, ale bol to kryci manever, po ktorom zacala tazenie na Manbij. Uveril tomu aj ISIS (aj ked na tych to ma mensi vplyv, kedze je to decentralizovana a na regionoch zalozena struktura) aj Rusi, tazenie na Rakku mal byt v ich plane necakany uder od chrbta, ale tak nevydalo. V utocnych silach boli Rusmi vybrate milice a Ruske delostrelecke jednotky oi (vsak aj minimalne 1 Rus tam aj zahynul). Je pravdepodobne ze v neskorsej faze bol ten utok prehodnoteny a preto nedostal poriadnu letecku podporu, ale stale to bola kolosalna blamaz.
Problem je v inom, Rusko pochopitelne nechce totalne vitazstvo Assada, lebo vedia ze to bude este krvavy bordel na roky bez zaruceneho vysledku. Iran a ich teroristi chcu mat zo Syrie a Iraku dalsie babkove regiony, co Rusko tiez nechce. A Rusom je takisto ISIS u prdele (v zmysle ze to nie je ziadna priorita v ich zaujmoch). Znacna skupina fanatikov v radoch ISIS aj AQ je z Ruska (Dagestan, Cecensko..) a exportovani tam boli FSB, aby nerobili bordel doma s tym, ze zivotnost nabozenskeho fanatika hociktorej strany je v Syrii velmi kratka. Pragmaticke. Moralne? Zakonne?
Inak len taka pikoska, kolko tych t90 islo SAA? Ale dam napovedu, platil za ne Iran.
Zapalne bomby v mestach z tehal a betonu zalezenym bojovnikom nic nespravia. Uskvari to zopar nezalezenych civilov, tulave macky a psov a zapali par nahodnych budov. Z vojenskeho hladiska uplne nezmyselne, ale na terorizovania obyvatelstva a poskodzovanie infrastruktury je to relativne ucinne. Bravo. Btw Rusi tam nesypu fosfor ale vacsinou termit.
Inak kto utoci zo severu na Aleppo? Palestinci, Iracania...
A k tomu juhu krajiny - ako ma Jordansko zabezpecit, aby ISIS neprenikal na ich uzemie, ked "legalna" "vlada" nad danym uzemim nema ziadnu moc a situaciu nemieni ani nijako riesit? Podotykam ze Jordansko ma s Ruskom dobre vztahy, dokonca pripravovali aj nakupy Suchojov. Jordansko takisto prestalo podporovat Juzny front (ktory nikdy nebol domenou nabozenskych fanatikov) vdaka comu Assad mohol cast jednotiek presunut inde...
Zo severu na Allepo útočia hlavne tzv.tiger forces samozrejme so spojencami čo je logické.taktiež hizbaláh presunul nedávno na územie Allepa významné jednotky.Bez rusov by už Assad nebol.
Kurdi nikdy nemali hlavný záujem dobíjať arabskú Rakku.Ich prioritou je spojenie dvoch regiónov na severe a uzavrieť tak tureckú hranicu.
Turci majú obrovské ekonomické problémy.Ide letná sezóna a kra***** stovky hotelov.Erdogan Turkov evidentne islamom nenakŕmi tak sa chytá teraz každej
slamky.Brutálny pokles ruských a nemeckých turistov.Rusi mu v tom pekne poumývajú hlavu.
triki, kde chodis na tie nezmysly? RT? Za minuly rok HDP rast viac ako 4%..co by dali za to krajiny EU. Erdogan je rovnaky moocu posadnuty a o svojej nenahraditelnosti presvedceny posahanec ako Putin, vsak si predtym aj velmi dobre rozumeli...imperialne chutky maju naladene na tu istu notu takisto. Zial obaja maju stale obrovsku podporu vo svojich krajinach...
iron nejak strácaš sebakontrolu.17 mil.britov sú náckovia a rusofili???.... to snáď nemyslíš vážne.Si asi stratil mapu.Inak v Rakúsku sa budú opakovať prezidentské voľby pretože korešpondenčné hlasovanie bol ťažký podvod.
btw:totálna izolácia je severná kórea.....hovorím ti stratil si mapu.
samostatnost = totalna izolacia ?! wtf jak titulok noveho casu , debilita dnesnej doby ,staci len scasti nesuhlasit s niecim a hned ta postavia do extremu a urobia s teba debila,ludia sa uz dlhsie prestali pocuvat-rozumiet ,rozumeju to co chcu podla nejakej skatulky -medii co si nechaju vsugerovat...
edit: nie som zastanca vystupu pre nas momentalne je to blbost ,ale to co sa udialo s greckom a "utecencami" ,hlavne ze sa riesili regulacie kok*tín.....len to co treba nie...
Povabne je porovnavat Slovensko s Velkou Britaniou. Ak sa rozhodneme vystupit z EU vsimne si to len len ten uradnik co ma v Bruseli na starosti evidenciu clenstva. Ale ta predstava, co budu vyvadzat nasi rodolubi bez obmedzeni a ta predstava ako sa okolie rozhodne v hlbokej ucte tolerovat nasu samostatnost ... Navrhujem jedinu ucinnu metodu ako tomu zabranit. Totalnu prohibiciu!
Triki - pozri si mapku - Londyn bol proti brexitu, vidiek za.
Ale neporovnaval by som to, pretoze brexit bol hlavne o imigrantoch, ci uz z vychodnej Europy, alebo zo Syrie a Afriky. U nas je to skor o velkom odpore k zapadu, k EU a USA a naopak o priklone k Rusku. Kolko ze mame prijatych utecencov?
Inak v Rakúsku sa budú opakovať prezidentské voľby pretože korešpondenčné hlasovanie bol ťažký podvod.
No moment, podľa svedeckých výpovedí boli tie korešpondenčné hlasy spočítané korektne, ale nedodržali určený čas, kedy ich mali otvárať. Teda podvod to nebol, ale Rakúšania sú tak nastavení na foršrift a korektnosť, že súd nariadil druhé kolo volieb opakovať.
A čo sa týka Británie, ten ich odchod ma na jednej strane neteší, na druhej strane si uvedomujem, že to bola poriadna facka ohľadom smerovania Únie, s ktorým ja osobne nijakovsky nesúhlasím. Obávam sa, že ešte najaká ďalšia podobná facka bude musieť ešte prísť, inak tá korekcia nepríde.
ešte raz, 17mil.britov su náckovia a rusofili??,.....kolko budeme mať prijatých utečencov keď nám nanútia kvóty každý rok??....stratil si nielen mapu,ale aj kalkulačku.A hlavne prestaň tu ludí kádrovať podla toho či sa ti páči ich názor,alebo nie.Na to nemáš ani vek...akurát len drzosť ti zostala.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zničenie moderátov z Jordánska ktorých cvičia briti,usa a jordánci je odpoveď na to,že američania nie su ochotní odčleniť svojich moderátov od an nusry v južnom aleppe čo ich rusi už od marca žiadajú....btw:aj tak nemajú na území sýrie čo robiť.
rusi bombardujú okolie poslednej zásobovacej cesty teroristov do allepa už niekolko dní kazetovými a fosforovými zápalnými bombami....a má to zmysel.
Problem je v inom, Rusko pochopitelne nechce totalne vitazstvo Assada, lebo vedia ze to bude este krvavy bordel na roky bez zaruceneho vysledku. Iran a ich teroristi chcu mat zo Syrie a Iraku dalsie babkove regiony, co Rusko tiez nechce. A Rusom je takisto ISIS u prdele (v zmysle ze to nie je ziadna priorita v ich zaujmoch). Znacna skupina fanatikov v radoch ISIS aj AQ je z Ruska (Dagestan, Cecensko..) a exportovani tam boli FSB, aby nerobili bordel doma s tym, ze zivotnost nabozenskeho fanatika hociktorej strany je v Syrii velmi kratka. Pragmaticke. Moralne? Zakonne?
Inak len taka pikoska, kolko tych t90 islo SAA?
Zapalne bomby v mestach z tehal a betonu zalezenym bojovnikom nic nespravia. Uskvari to zopar nezalezenych civilov, tulave macky a psov a zapali par nahodnych budov. Z vojenskeho hladiska uplne nezmyselne, ale na terorizovania obyvatelstva a poskodzovanie infrastruktury je to relativne ucinne. Bravo. Btw Rusi tam nesypu fosfor ale vacsinou termit.
Inak kto utoci zo severu na Aleppo? Palestinci, Iracania...
A k tomu juhu krajiny - ako ma Jordansko zabezpecit, aby ISIS neprenikal na ich uzemie, ked "legalna" "vlada" nad danym uzemim nema ziadnu moc a situaciu nemieni ani nijako riesit? Podotykam ze Jordansko ma s Ruskom dobre vztahy, dokonca pripravovali aj nakupy Suchojov. Jordansko takisto prestalo podporovat Juzny front (ktory nikdy nebol domenou nabozenskych fanatikov) vdaka comu Assad mohol cast jednotiek presunut inde...
Kurdi nikdy nemali hlavný záujem dobíjať arabskú Rakku.Ich prioritou je spojenie dvoch regiónov na severe a uzavrieť tak tureckú hranicu.
na tom blogu plno zaujimaveho citania
Zaujimave .. turkom sa fakt neda verit nic
slamky.Brutálny pokles ruských a nemeckých turistov.Rusi mu v tom pekne poumývajú hlavu.
http://ekonomika.sme.sk/c/20175191/turecko-stratilo-takmer-tretinu-zahranicnych-turistov.html
naposledy ti suplujem vyhladávač.
ako to Knazko natrel tymto chobotniciam
http://tv.hnonline.sk/77bbc4cb-a5e3-421b-bae0-431d7dc42bb5
Fico ich zadupe do zeme este skor ako dojde k samotnemu referendu, aspon na nieco bude dobry. Nackom a rusofilom sklapnu zobaky naprazdno.
btw:totálna izolácia je severná kórea.....hovorím ti stratil si mapu.
edit: nie som zastanca vystupu pre nas momentalne je to blbost ,ale to co sa udialo s greckom a "utecencami" ,hlavne ze sa riesili regulacie kok*tín.....len to co treba nie...
Ale neporovnaval by som to, pretoze brexit bol hlavne o imigrantoch, ci uz z vychodnej Europy, alebo zo Syrie a Afriky. U nas je to skor o velkom odpore k zapadu, k EU a USA a naopak o priklone k Rusku. Kolko ze mame prijatych utecencov?
No moment, podľa svedeckých výpovedí boli tie korešpondenčné hlasy spočítané korektne, ale nedodržali určený čas, kedy ich mali otvárať. Teda podvod to nebol, ale Rakúšania sú tak nastavení na foršrift a korektnosť, že súd nariadil druhé kolo volieb opakovať.
A čo sa týka Británie, ten ich odchod ma na jednej strane neteší, na druhej strane si uvedomujem, že to bola poriadna facka ohľadom smerovania Únie, s ktorým ja osobne nijakovsky nesúhlasím. Obávam sa, že ešte najaká ďalšia podobná facka bude musieť ešte prísť, inak tá korekcia nepríde.