Kategórie
Bike-techUkradnuté bicykle # cestná cyklistika # skúsenosti # poradenstvo # rady # diskusia
posledný komentár: 19. 4. 2016 o 11:24
Novinka -5% Giant TCR Advanced 2 KOM bicykel, carbon
2 699 €
-5%
MOC 2 849 €
Novinka Giant TCR Advanced Pro 0 Di2 bicykel, ocean twilight/glare chrome
6 299 €
MOC 6 599 €
-12% Giant Propel Advanced Pro 1 bicykel, phoenix fire/helios orange
4 999 €
-12%
MOC 5 699 €
-18% Pinarello Dogma X Dura Ace Di2 GRT4540DB bicykel, xolar black
od 12 399 €
-18%
MOC 15 100 €
-35% Bianchi Infinito CV Disc Rival eTap AXS bicykel, sivá, veľ. 57
3 899 €
-35%
MOC 5 999 €
Novinka Bianchi Oltre Comp Ultegra Di2 bicykel, metallic celeste/black
od 4 899 €
MOC 5 944 €
Novinka -16% Superior RR 9.4 bicykel, gloss red/white, poškodená pravá kľuka
2 059 €
-16%
MOC 2 449 €
bike som si kupil uz davno a kedze som vysoky 202 cm potreboval som nieco velke tak volba padla na scott scale 29. Kupil som na fakturu do firmy s tym ze tam bolo napisane nieco ine vsak pozname slovensku realitu.
Bycikel mi ukradli vcera alebo predvcerom z garaze a chcem sa spytat co mozem spravit ?
Pozrel som net a nasiel som nejaku cerstvu evidenciu kradnutych byciklov. K policajtom ani neviem ci ma vyznam ist kedze nemam poistku a nakupny doklad ( mam v uctovnicstve ale bez vyrobneho cisla ). Navyse mi deti obcas zabudnu zamknut byciklaren pri dome a branku nezamykam. ( som na konci slepej ulice bez priechodzych ludi je to tam ) takze zlodej nemusel prekonat ziadnu prekazku.
Mam vobec nejaku sancu a ked tak aku ? Prosim poradte ak vidite nejaku moznost ?
Nieco ma ale napadlo ja byvam na konci slepej ulice v rusovciach nikdy v zivote tu nic nezmizlo ani mne ani susedom. To aby niekto vedel ze ten bycikel tu je by ma musel sledovat z hradze alebo z nejakeho verejneho priestoru alebo v nepozorovanej chvilu mi dat nejake gps vysielac do kapsy alebo co. Ale to sa mi hooodne paranoidne navyse jazdim dost rychlo a asi by som si vsimol keby zrovna po mojej ceste domov isiel niekto za mnou.
upravene zmazana cast prispevku
To aj keď som žil v Blave a šiel som do servisu, hneť volali šéfovi či ma poslal on, bo ma zo začiatku nepoznali...
Od 28.6-2.7.2016 mi ukradli bike z pivnice.. CTM Zephyr 2015 Novaky-okolie Prievidza . Ak by ste videli sprava alebo policia je to nahlasene. Už moc tomu šancu nedavam ale v okoli som taky bike ani nevidel takže určite ich neni vela...
Ďakujem.
https://www.abus.com/eng/Mobile-Security/Bike-Safety-and-Security/Locks/Wall-Floor-Anchors/GRANIT-WBA-100
alebo tomto
http://www.kryptonitelock.com/content/kryt-us/en/products/product-information/current-key/330202.html
Mne sa paci toto, aj ked to nema sklapacie oko: http://securityforbikes.com/removable-ground-anchor.php
Kryptonitelock má tiež tie kotvy do betónu na imbus ale oni majú nejaké oceľové krytky ta to, ktoré sa zatĺkajú kladivom a tak by sa to malo znehodnotiť a znemožniť odskrutkovanie.
Ja zvažujem ten kryptonitelock, ale uvítal by som aj nejaký odborný názor, prípadne osobnú skúsenosť.
Mozno sa aj mylis