Každé mesto tu ma nejaké zastúpenie, len ten Dolný kubín som nemohol nájsť. A kedže zatial chodim sám bicyklovať a určite je veľa cyklistov v DK tak kto chce môže sa pridať. No aby som urobil chute tak pridám aj zopár fotiek!
Kto by si chcel zašportovať a vychutnávať prírodu zo sedla bicykla, je srdečne pozvaný na Cyklotúru piatimi hoľami so začiatkom v Hruštíne , bližšie info čoskoro. copyrightscontent-frt3-1.xx.fbcdn.net scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net
Žiletku si kúpil s dobrým načasovaním. Akurát urobili novú asfaltku z osádky do Lúčok
dnes som skusil tie lúčky, chýba už len kusok nad osádkou ináč je to celé luxusne hladučké... tak som to struhol rovno do RK a cez likavku po hlavnej do DK
44,3km/1h35/664vm
Dnes Oravský cyklomaratón 43 km trať. Ak som dobre pozeral mal by som byť 125 s necelých 600 pretekárov. Dal som do toho všetko až do posledného stúpania som bol v pohode no potom došli sily a prepadol som sa o 20-30 miest. Ale nevadí čakal som že budem max. niekde v polovici Fotečky niesú pretekal som a na fotenie nebol čas
Na dlhej maratonskej mi prdol tlmič, tak dnes len žiletka,
Vykrutenie tuhých nožiek na okruhu oravskej lesnej
3h15/87,5km/1194vm
PS: ani sa mi fotit nechcelo
Tak dnes hrebeňovka Kubinska - Vasiľovská - Hruštínska - Lomnianska kaplnka. 37km. Ešte takmer na začiatku výjazdu sme stretli jedného chlapa spolu so ženou s Čiech ktorý sú tu na Vasiľovskej holi na dovolenke a tak sme sa dali do reči a chceli poradiť nejaké cestičky kadial by môhli jazdiť na bicykli. Tak sme si s kamarátmi povedali že im to tu trošku ukážeme a zobrali sme ich s nami. Žena mala e-bike takže tá nás musela každú chvíľu čakať a chlap bol pekne vytrénovaný a boli sme radi že sme sa ho vôbec držali Krásnu Orbeu má. Na chate na kubinskej sme dali pauzu a potom vyšlapali na vrchol Kubinskej. Odtial trail na Vasiľovskú no je to tam dosť korenisté a skalnaté a to spoločníčke moc nevyhovovalo. Tak sme sa rozdelili na Vasiľovkej a ona išla dole ku chatám pričom chlap išiel ďalej s nami lebo sa mu to tu páčilo. Zamakali sme na Hruštínsku a odtial už len zjazd po hrebeni ku Lomnianskej kaplnke. Tam sme stretli jedného známeho a trošku sme pokecali a zjazdili po poľnej ceste do Hruštína. Všade bolo krásne sucho až na pár mlák ale to nestojí ani za reč Ani teplo ani zima proste ideál.
ja dnes večer zase na holu, cez záskalie som sa napojil na cestu na holu. nad chatou na zjazdovke mi už bolo zima, tak som to otočil a dolu cez trniny ako vždy
alebo cestou do podzámku a po starej ceste hore na kubínsku chatu. odtial s5 po stzarej ceste na príslop, dolu dopodzámku alebo na hrustín a cez oravsku priehradu do tvrdošína a nižnej....
Dnes klasický výjazd po okolí a potom som bol čakať do Podzámku bratranca ktorý prišiel aj s bicyklom. V podzámku sme sa zastavili aj pri sesternici a povozili sa v trošku netradičnom dopravnom prostriedku Potom sme si vyšlapali po hlavnej do Hruštína prvý krát v podstate na tomto biku a celkom easy myslel som že to bude horšie. Takže celkovo dnes 42km a priemerná rýchlosť 18,0. Zajtra mierime s Hruštína do Nového Targu a nazad čiže celkom slušná dávka km tak držte palce nech nás niekde neodpečie v polovici
Ja v stvrtok cez obed (to bol zase napad...) Kubinska hola-chata. Za krizovatkou nad parkoviskom (200m) pracuju asfaltéros, treba obchadzat krajom, cez weekend asi OK
Ahojte, buduci tyzden budem v zazrivej a asi berem horsky bike. Poradte nejake trasy(poldenky, kludne aj celodenky) resp nejake miesta ktore sa oplati vidiet ale najradsej by som sa vyhol tlaceniu. Urcite sa pojdem pozret na kubinsku len este neviem kade.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
viac info sem : https://www.facebook.com/events/1727373920856363/
dnes som skusil tie lúčky, chýba už len kusok nad osádkou ináč je to celé luxusne hladučké... tak som to struhol rovno do RK a cez likavku po hlavnej do DK
44,3km/1h35/664vm
Vykrutenie tuhých nožiek na okruhu oravskej lesnej
3h15/87,5km/1194vm
PS: ani sa mi fotit nechcelo
25,8km/1h32/700vm
ani mokro po burkavh nebolo..
38,5km/2h44/1311vm
si mohol prezvonit kde sme
nabuduce dáme spolu.. bike mi už fičí parádne
Viete mi poradiť nejakú peknú trasu, do 80km a nech to nie je mordor po tomto upršanom víkende.
Ďakujem