Uz prislo aj potvrdenie o zaplateni tak uvidim co odpisu, prinajhorsom vyskusam ako sedi ten povodne objednany lebo ten sa unas neda vyskusat nikde ho nemaju a cube som skusal vcera oni su dost rozdielne cube je comfort a felt race
Čo sa týka telefónnych čísiel, tak mne kuriér z DHL povedal, že v Nemecku nemôžu zo zákona uvádzať telefónne číslo.
Tak som ho poprosil aby si moje číslo uložil do mobilu a od vtedy žiadny problém.
Teda zatiaľ, pokiaľ sa nezmení kuriér
ked som bral z B-D, tak mi doteraz vzdy kurier volal (cislo tam vzdy bolo)
problem bol iba z bike24 (aj ked som cislo v objednavke mal, tak na balik ho nedali) - tak som druhy riadok z adresy pouzil na t.c. a vsetko bez problemov ...
kedze by som bol nerad aby vznikla tema" bikediscount a large".. uz ste niekto posielali tovar spat tak ze ste si vypytali peniaze namiesto ineho tovaru?
vytlacis si papiere co mas na stiahnutie pri tvojej objednavke. nalepis na balik. zajdes na postu. neplatis ani postovne. ked im to pride oznamia a ak je vsetko ok do par dni mas na ucte peniaze nazad.
large
k vyplneniu tlaciva mozes pouzit formular na ich strankach, alebo si vytlacit prazdne tlacivo a to vypisat rucne - skusil som obe moznosti a nebol problem
nezabudni zaskrtnut, ze chces vratit peniaze (je tam viac moznosti)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Netreba, staci rozpravat po nemecky.
Da sa to obist: www.mailboxde.cz
tak nech im zavola on. pripadne skontroluj, ci mas moznost zrusit objednavku ako taku.
po zruseni vytvoris novu ...
viem - uz si im poslal peniaze - ale je to stale menej problemov ako ked ti poslu bajk, ktory nechces ...
Tak som ho poprosil aby si moje číslo uložil do mobilu a od vtedy žiadny problém.
Teda zatiaľ, pokiaľ sa nezmení kuriér
problem bol iba z bike24 (aj ked som cislo v objednavke mal, tak na balik ho nedali) - tak som druhy riadok z adresy pouzil na t.c. a vsetko bez problemov ...
k vyplneniu tlaciva mozes pouzit formular na ich strankach, alebo si vytlacit prazdne tlacivo a to vypisat rucne - skusil som obe moznosti a nebol problem
nezabudni zaskrtnut, ze chces vratit peniaze (je tam viac moznosti)
Unfortunately, due to legal restrictions the product can’t be send to the country of destination chosen by you.