Kategórie
Bike-techPripájam obrázok z minulého roka z Livigna, dúfam že sa Samko nenaštve.
posledný komentár: 30. 7. 2010 o 13:24
-10% GT Pro Series Junior 20 detský bicykel, vivid transparent blue/white
449 €
-10%
MOC 499 €
Výpredaj savings POC Joint VPD 2.0 chrániče kolien, Uranium Black
od 79,99 €
savings
MOC 144 €
Akcia -16% POC Joint VPD 2.0 Long chrániče kolien, Uranium Black
od 105 €
-16%
MOC 156 €
Akcia -23% Troy Lee Designs Stage Knee Guard chrániče kolien, čierna
od 70,99 €
-23%
MOC 102 €
Ja som sa v polke augusta tiez natiahol na banalnom useku. Myslis si, ze si v pohode a tam to mas.
Pekne to napsal Imroman v clanku. Treba sa sustredit furt, nie len na tazkych pasazach.
k padom sa pripajam - prave na banalnom rovnom useku som sa na jahode svojho casu vytrepal, ked som chytil koren pedalom (asi nieco ako muffin) a vystrelilo ma - nastiepena kost.
Niekedy ani to nestaci, ja som prednedavnom v bezproblemovom useku bol sustredeny a napriek tomu som mal uplne necakany prelet nad riaditkami, ani ruky som nestihol vystriet. Vysledok okrem mierneho soku, nastasie len trochu osuchane prave rameno a noha.
Predpokladana pricina, ze kamen blokol koleso o mostik sa potrdila, ked som potom cistil bike. Podobny pad som uz raz mal, ale bolo to este v minulom tisicroci.
A raz ma pri pomalom slapani horekopcom prekvapilo toto:
post827591.html#p827591
https://www.facebook.com/jose.suarez.568847/videos/10208885449308242/?hc_ref=NEWSFEED
skore uzdravenie ...
Šrobovať sa nebude. Stalo sa mi to 20.8. a už tam mám vytvorený kalus. Lekári tvrdia že je to v pohode.
Sezóna u mňa nikdy nekončí, jazdím aj v zime a neviem či sa nepôjdem len tak previezť do Mikulova aspoň tú 25ku:-)
Tak len preto KING.
Nemajú náhodou deti povinne nosiť prilby aj v obci?