Máte niekto skúsenosti s cestnými bicyklami značky CTM? Vyzerajú že majú dobrý pomer ceny a výbavy ale veľa ľudí sa sťažuje na ich rámy. Chcem si objednať CTM Blade 2.0 2016 za 699€, už som ho skúšal zdal sa byť v pohode ale ak máte s nimi viac skúseností tak by som bol rád ak by ste sa s nimi podelili.
Mne zajtra pride CTM Blade 2.O 2016 tak som zvedavy mam 181cm zobral som velkost 56,trosku ma mrzi ze tam nedali aj radenie tiagra 4700 ked uz ostatok je v 4700,moj prvy cestak tak uvidime ci ma to chyti...
Zdravíčko. Chcem si kúpiť cesťák tak od 500€ do cca 800€. Prvý, ak nerátam nejaké tie esky a faváky spred 20-tich rokov. Teraz majú CTM BLADE 3.0 cca 800€. A riešim dilemu , či kúpiť toto alebo niečo jazdené a možno aj lepšie. Ako som tak pozeral výbava 105 by bola fajn. Campa tiež môže byť aj sram. Niesom puritán. Skrátka by som chcel dobrý bicykel bez ďalších investícii. Výšku mám 185 cm váha max 95 kg, v lete aj menej. Jazdím cca 500 až 1000 km mesačne podľa možností. Na horáku. A niesom žiaden milionár, aby som si dovolil drahší bicykel. Ale zase nechcem byť imrvere v servise. Ak by niekto vedel normálne reagovať a niečo poradiť, už vopred ďakujem.
Dotaz na vás, kteří na silnicích od CTM jezdíte: Jak je řešeno vnitřní vedení lanek? Je v rámu nějaká bužírka nebo jdou volně? Neklepou lanka v rámu při jízdě? Díky.
Caute chalani, kamarat si chce kupit Blade 2.0 (2017). Vsimol som si, ze tento model ma hlinikovu vidlicu, tiez je o pol kila tazsi oproti modelu 2016. Aky je Vas nazor na kupu tohoto stroja? (ma moznost ho kupit cene modelu 2016, ktory je momentalne nedostupny). Vdaka za kazdy tip.
Tiez po nom pokukujem. Myslim, ze osadenie Shimano 105 je v tejto cenovej kategorii rarita, ram je hadam postacujuci, este som osobne nezazil nikoho, kto by sa nan stazoval.
Za 835€ je 3.0 2016 ktorý je prakticky rovnaký iba ma inak nastriekaný rám a 3.0 2017 ma komponenty ako riadidlá, predstavec, sedlovka.. rovnaké ako Blade 2.0 2016 a sady su na 2016 aj 2017 rovnaké, takže skôr by som povedal že 3.0 2016 je za 835€ lepši ako 3.0 2017 za 1099€
Cauko ja má CTM Blade 2.0 r.v 2017 a spokojnosť. Len čo musim vytknúť sedanka katasrofa, čo sa týka prehadzovacky Tiagra FC 4700 a riadi celkom Ok, problém som mal keď som si ho kúpil tak mi menili bowdeny lebo sa mi zasekával zadná prehadzovacka.
Rozhodol som sa po nejakom čase si kúpiť svoj prvý cestný bicykel a horský zavesiť dočasne na klinec. Zaujal ma CTM Arrow 2016 cena 1.899,- Eur,mal som možnosť si ho vyskúšať a aj vizualne sa mi páčil. Ma niekto osobnú skúsenosť s daným modelom pripadne nejaký názor od niekoho zbehnutého v cestných bicykloch.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://sadesport.sk/cestne/5979-focus-cayo-al-105-2016.html
http://www.cyklocentrum.eu/sk/produkt/ctm-spinn-20-2016-vypredaj-/3695#.Wm7vXK7iZhE
Ďakujem za prípadné reakcie