Nájdete v ňom skoro 30 000 produktov s atraktívnymi cenami od vyše 400 značiek, z ktorých vyše 5000 je bežne skladom a môže byť u vás doma do 24 hodín. Každý deň dopĺňame nové produkty a nové značky a budeme zlepšovať nielen našu ponuku, ale aj funkcie e-shopu, aby ste našli to čo hľadáte a našli to za najvýhodnejšiu cenu.
Ak máte hocijaké otázky ohľadom tovaru alebo e-shopu, okrem fóra nás môžete kontaktovať cez [email protected], cez chat v sekcii Shop alebo cez +421 2 330 567 30.
Táto téma slúži na spätnú väzbu od zákazníkov. Všeobecnú diskusiu o shope, otázky a návrhy nájdete tu: https://www.mtbiker.sk/forum/o-mtbiker-sk/mtbiker-shop-t44381.html
iron.hide nebol to utok na bike ani palo14, to bolo zle pochopene. Bike ma uvedenu hmotnost 13 kg, je ovesany tazkym prislusenstvom, cize z toho mi vyplyva ze palo14 nie je gramar. Ci je 0.8% rozdiel v hmotnosti bicykla zasadny alebo nie necham na citatela.
Zakaznicku podporu riesi Imroman a ma co robit aby stihal obsluzit zakaznikov. Od neho si dostal tento email minuly piatok: "Ospravedlnujeme sa ak udaje na nasej stranke nesuhlasi s realnou hmotnostou rafka. Ako Vám uz pisal kolega údaje o hmotnosti a celkovo popis produktov preberáme od dodávatela. Pokyn na vratenie penazi uz kolega zadal a mali by Vám byt vratene do 7 dni.". To ti ako ospravedlnenie nestacilo? O co teda vlastne ide, o tie naklady na kuriera? Ak ano, tak to napis rovno.
Mimochodom, isli od nas k tejto objednavke 2 zasielky, obe na tvoje meno, obe prevzate, jedna 24.8. (nie 25.8. ako pises) a jedna 30.8. po tom co si ju 26.8. odmietol. Mam sem dat tracking linky, aby si si to overil a spomenul? Rafik sme doposielali, kedze platba za druhy rafik bola spracovana az po tom ako sme odoslali prvy rafik (s dalsimi vecami). Platili sme za obe zasielky, ty len za jednu, aj ked si robil zmeny v objednavke na poslednu chvilu. To, kto tendencne zavadza a fabuluje, tiez necham na citatela.
Je hanbou reagovať takto a to palcovanie ešte väčšou.
Veľká vďaka za ušetrené peniaze
22. 8. 12:08: rafik Vam tam prihodime. Prosim o doposlanie sumy.
25.8 prisiel od vas email zasielka odoslana, mohlo to byt aj 24.8 (podla tvojho trackingu) ale kazdopadne 22.8 pise vas chlapik ze v pohode to prihodite. Tak neviem co chaosite, ze som zaplatil len za jednu zasielku?
Chcel som si len kupit rafik podobnej vahy ako mam, to bolo vsetko. Zjavne si ani len chybu nevies priznat a len hladas nahradne temy aby si ma zhodil. Tie tvoje akoze ospravedlnenia si daj vies kde.
1) Mate nespravny popis
2) Dlho cakam kym vratite peniaze (aby som si objednal inde).
3) A este tu aj pisete hluposti, ze neplatim postovne, fakt je mi zle a uz urcite nic neobjednam u Vas.
mal si si to pred kupou overiť
pri tvojich 600 g rafkoch by som urcite ten rozdiel neriešil
... nominatív množného čísla ...
Dobry den,
rafik Vam tam prihodime. Prosim o doposlanie sumy 36.00 €na niektory nizsie uvedeny ucet s VS 16740. Dakujem
FIO banka (2400626183/8330 - SK4083300000002400626183)
Tatrabanka (2928888560/1100 - SK8511000000002928888560)
Slovenska sporiteľna (5071365018/0900 - SK9409000000005071365018)
VÚB (3506337659/0200 - SK4602000000003506337659)
S pozdravom,
Martin Imrich
2) V datume som sa sekol o den. A je to jedno lebo predtym som pisal, ze to chcem pridat bod 1) a povedali ste ok. Cize uznavam pomylil som sa o jeden den v datume prijatia zasielky.
3) Ospravedlnenie ok, fajn bolo od chalana, na neho nehovorim nic zle prave naopak. Ale o tom istom som pisal aj s tebou, poslal som ti 2x linky ohladom vahy a uz si neodpisal. Tak som dal recenziu na heureku, kde si nespomenul ani slovo o tom, ze ste urobili nieco zle. tak som zacal pisat sem ...
Ak som urazil tim tak sa ospravedlnujem, nechal som sa uniest. Myslel som skor to akym stylom vraciate peniaze a dodziavate vlastne obchodne podmienky. Komunikacia tu s tebou (vami, pises za firmu) tomu dala korunku