prostě sexy kus,
minisukýnka, přiléhavé tričko, podprsenka žádná - a snaží se opravit
kolo.
Když je ženská zmerčí, tak hned na ně: "Pánové, neumíte někdo opravit kolo?
Já tomu vůbec nerozumím". Jeden chlap na to: "Jo já se v tom
vyznám, opravím
vám to." Druhý tomu prvnímu: "Tak opravuj, já už pomalu půjdu a
počkám tě na
kraji lesa". No chlap čeká na kámoše na kraji lesa 10 minut, 20
minut -
kámoš Furt nikde. Asi po půlhodině chlap kouká - jeho kámoš jede z
lesa na
kole od té ženské. Tož se ho ptá: "Ty vole, tys tu ženskou zabil a sebral
jsi jí to kolo nebo co?" Kámoš odvětí: "Ale ne. Já jsem jí to perfektně
spravil a ona byla tak šťastná, že sundala kalhotky a říká mi - vemte
si co
chcete. No tak jsem si vzal to kolo" Na to ten druhý: "No to jsi udělal
dobře, protože v těch kalhotkách bys vypadal jak debil!"
http://nasanitra.sme.sk/c/20287813/automobilka-darovala-chlapcovi-na-voziku-svihadlo.html?ref=njct
Na pláži leží beznohý a bezruký mrzák. Jde kolem krásná, vnadná blondýnka a ptá se ho: "Už jsi někdy dostal francouzáka?"
Mrzák zavrtí hlavou, tak ho blondýna dlouze políbí. Pak se ho ptá: "A už ti ho někdo kouřil?"
Mrzák opět zavrtí hlavou, a sexuální bohyně mu ho vykouří. Potom blondýnka z ničeho nic prohlásí: "A už jsi byl někdy v *****ot;
Mrzák nadšeně zavrtí hlavou a blondýna říká: "Za chvilku budeš, blíží se příliv!"
... ale no taáák. Aj čierny humor je humor.
Myslím si, že presne to chcel povedať aj Srsen. Vtipom, ktorým prispel.
Rope Skipping / Jump Rope with Wheel Chair - Speed 30 secondsOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
post922196.html#p922196
---
alebo to co som dal hned pod tym:
Prochází slovensky dochodca s prázdnou taškou v ruce. Nepamatuje si, jestli jde na nákup, nebo z něj.
No ale aspon som mu prispel na trampolinu namiesto hustych kecov na fore
A pritom nikto z nás nebol antisemita, nikto nemal nič proti Židom. Jednoducho sme sa zasmiali, keď nám to pripadalo smiešne. Vtedy ešte nikto nepoznal tzv. politickú korektnosť. Osobne mne v súčasnej dobe ide falošná "politická korektnosť" na nervy. Pritom som zástancom korektnosti ako takej.
Kocúr, ty si musel v tom Česku zbohatnúť... Mohol by si dôchodcu pozvať na pivo?