Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
savings Muc-Off Silicon Shine ochranný a konzervačný sprej, 500 ml
12,09 €
savings
MOC 18,49 €
-15% Weldtite Bike Cleaner čistič + rozprašovač, 1 l, limetka
10,99 €
-15%
MOC 13,19 €
-6% Weldtite Bike Cleaner Reload čistič, koncentrát, 30 ml
4,39 €
-6%
MOC 4,99 €
-17% Weldtite Silicone Protect & Polish Spray mazací, leštiaci a voskovací silikónový olej, 500 ml
9,99 €
-17%
MOC 12,99 €
savings Weldtite Dirtwash Citrus Degreaser odmasťovač, 1 l
18,99 €
savings
MOC 29,99 €
-5% Muc-Off Premium Footwear Shield ochranný sprej na tretry, 250ml
16,09 €
-5%
MOC 16,99 €
savings Muc-Off Bio Drivetrain Cleaner odmasťovač pohonu, 500 ml
16,19 €
savings
MOC 24,99 €
savings Muc-Off X3 Dirty Chain Machine set na čistenie reťaze, práčka s náplňou, 75 ml
28,99 €
savings
MOC 44,99 €
savings Muc-Off Bicycle Chain Brush čistiaca kefka na reťaz a pohon
12,59 €
savings
MOC 17,99 €
lebo ja tomu neverim
o tomto sa nemienim handrkovat s nikym,kto nema vysokoskolske vzdelanie v odbore statika,mechanika,materialove inzinierstvo apod
Skoda ze som to nevedelll ..... Nabuduce
kukni napriklad na moj ram Epic - na prvej fotke je vidno tenku hranu, na ktorej drzal cely hlavny stredovy cap. Na druhej fotke je to uz cele vystuzene a toho materialu tam je odost viac.
Ziadny nazor na kvalitu nebol vyhoda bola ze je hookless. ono tychto demolacii na LB ale aj Ibis je na nete neurekom.Proste karbon rafiky na prudke narazy su citlive hlavne na rockgarden. Pretomam aj na zadnom vyssi tlak 2bar.
veď len presunieš magnet tachometra oproti miestu kde to bolo opravované
bobris díki za tip tie 320gramové 29er ráfky som zaradil na zoznam komponentvo na budúce kolesá
o tomto sa nemienim handrkovat s nikym,kto nema vysokoskolske vzdelanie v odbore statika,mechanika,materialove inzinierstvo apod
Ty sa nemienis handrkovat?A kde si nabral,ze ma niekto chut sa tu handrkovat s Tebou?
Skôr by nejaké výsledky dali nejaké deštrukčné / nedeštrukčné metódy skúšania, ale ani nie nie sú stopercentné. Osobne by som jazdil a neriešil moc.
Dávam fotky z netu ... všetko veľkosť L a sadlo to na 90% ... tých 10% je moje brucho
Toto sú tie rukavice? http://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie-a-tretry/rukavice/force-ultra-tech-zimne-rukavice-45939.html
-30% Endura Apparel Cleaner a Re-Proofer impregnačný a čistiaci sprej na oblečenie 300ml
9,49 € -30%
MOC 13,59 €