Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
savings Muc-Off Disc Brake Cleaner čistič bŕzd, sprej, 750 ml
12,99 €
savings
MOC 19,79 €
-20% Endura Apparel Re-Proofer impregnačný sprej na oblečenie 275ml
10,39 €
-20%
MOC 14,79 €
-11% Weldtite Bike Cleaner čistič + rozprašovač, 1 l, citrón
11,49 €
-11%
MOC 13,19 €
savings Muc-Off Bio Drivetrain Cleaner Refill odmasťovač pohonu, 750 ml
22,99 €
savings
MOC 34,99 €
-6% Weldtite Bike Cleaner Reload čistič, koncentrát, 30 ml
4,39 €
-6%
MOC 4,99 €
savings Muc-Off Bicycle Chain Brush čistiaca kefka na reťaz a pohon
12,59 €
savings
MOC 17,99 €
-5% Muc-Off X3 sada náhradných dielov pre X-3 Dirty Chain Machine
9,49 €
-5%
MOC 9,99 €
Nikomu nedrbe, odlahcit na bajku praveze rotacnu hmotu je asi to najdolezitejsie....na kolesach je pri kazdej akceleracii citit aj 100gramov a mne to na kolesach uz nahodenim bezdusakov a vymenou kotucou urobilo pol kila a dalsie pol kilo urobi samotna vymena kolies....
A ostatne veci odlahcujem preto ze ma to bavi, preto ze sa mi to paci, a rad si raz za cas urobim radost
A btw naposledy mi dosla tato fľaštička (zbavil som bajk dalsich 40g v podobe kosika a je to super) na sposob uchytenia som si zvykol pocas prvej jazdy od vtedy nieje problem ani v terene s odkladanim tej flasky naspet na ram
tak to už netuším, ten čo mi to skladal, to isto aj meral, ale pri docentrovaní už počas sezóny sa to isto nemeralo, ale tak tie praskliny sú na rôznych miestach...každopádne aj ten nemec mi sám napísal, že pri hmotnosti toho ráfika sa tomu ani nediví...ale včera som konečne zohnal vhodnú krabicu, tak mu to pošlem späť a vymení ho za nový...
Tych 1569g je vaha uvedena bez tubeless pasky na rafiku myslim
EDIT: ešte 30kg mi zostáva do hmotnostného limitu
jak suvisi pitie vody a hmotnost biku?
ja som ale špeciálny prípad po roku a pol absolútne bez akéhokolvek športu som sa konečne prebojoval zo svojich 68kg na 70kg (194cm)
to nesuvisi so samotnym vekom (ako cislom), ale so zmenou zivotneho stylu - usadenie a zalozenie rodiny, sedava praca, kazdodenne cestovanie autom, malo sportu atd....
v pripade ze niekto nepresiel na tento rodinno-pracovny styl, tak moze zostat tenky aj dlhsi cas.
aka ?
a co keby ste sa isli handrkovat na pieskovisko ?
to si fakt za to dal 850 eur?
https://www.bike24.com/1.php?content=8;product=50928;menu=1000,2,111
tak to teda bude bajk
a samozrejme ***** jednocap!
https://www.bike24.com/1.php?content=8;product=50928;menu=1000,2,111
tak to teda bude bajk
omfg, este prehadzovace odvzdusnovat