kvakob aj na tej kave pisu datum prazenia? Z vlastnej skusenosti viem, ze cerstvo prazena je veeelmi siroky pojem.
Pytam sa kvoli tomu ci ma zmysel testovat ten ich medium dark roast. Hod foto zrn, nech vidiet prazenie. kludne aj do SS
Vyuzil som aj ja Black Friday vypredaj a origo set, Santini SK reprezentacia za neskutocnu cenu 50EUR dovoz FEDEX z Nemecka.
"Samozrejme ihned som najal na strazenie tohto pokladu ochranku, teda psika. Silou mocou sa chel s tymto pokladom fotit. "
kvakob aj na tej kave pisu datum prazenia? Z vlastnej skusenosti viem, ze cerstvo prazena je veeelmi siroky pojem.
Pytam sa kvoli tomu ci ma zmysel testovat ten ich medium dark roast. Hod foto zrn, nech vidiet prazenie. kludne aj do SS
pisane je 16.11. z opacnej strany pod ventilom, ak dobre pametam ,doma potom mozem odfotit zrna ,pripadne robi krasnu penu po zaliati ,ak z tej mobilovej "machule" cosi uvidis....
presne.. cesťáci arogantne vo vačšine prípadov MTBčkara neodzdravia.. minule som sa nasral a medzi jurom a BA jednému došpurtoval do háku a nedovolil mu zdrhnúť....a ešte som si neodpustil ho prešpurtovať v tom brdku pod nadjazdom pred vstupom do rače... dúfam že ho omýna ego doteraz
keď bol dobrý pre majstra sveta, bol by dobrý aj pre mňa
Inak samozrejme preferujem dizajn bez nápisov, ale v prípade slovenského dresu by som kľudne urobil výnimku, ak by kvalita stála za to. Mám doma napr. aj dres anglickej futbalovej reprezentácie z výpredaja v Londýne (zlacnený z 45 na 5 libier) a je za tú cenu dobrý, v lete ho nosím miesto trička.
telata su na obidvoch stranach, a mne zase napriklad minule pod Kramarmi ako sa ide ku kruhacu nejaky ziletkar v "pretekarskom" drese zakyval ako prvy...
to je jasné záleží to od každého človeka individuálne, bez ohľadu na čom jazdí, nie všetci sú rovnaký aj keď skôr mám také skúsenosti ako som písal, ale snáď som to zas nevyprovokoval aj v tejto téme už som si na to zvykol, keď niekto ani neodzdraví, zato ma o to viac vždy poteší, keď ma niekto pozdraví ako prví
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
"Samozrejme ihned som najal na strazenie tohto pokladu ochranku, teda psika. Silou mocou sa chel s tymto pokladom fotit.
pisane je 16.11. z opacnej strany pod ventilom, ak dobre pametam ,doma potom mozem odfotit zrna ,pripadne robi krasnu penu po zaliati
dodgeballOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Inak samozrejme preferujem dizajn bez nápisov, ale v prípade slovenského dresu by som kľudne urobil výnimku, ak by kvalita stála za to. Mám doma napr. aj dres anglickej futbalovej reprezentácie z výpredaja v Londýne (zlacnený z 45 na 5 libier) a je za tú cenu dobrý, v lete ho nosím miesto trička.