doteraz som jazdil iba na MTB, rekreacne, ked som skusil na par metroch cestak, bolo rozhodnute. Prave si vyberam, chcel som aj bazarovy, to som uz zamietol, s najvacsou pravdepodobnostou to bude Bianchi. Predajca odporucil (kedze ide o moj prvy cestak) Intenso, s komfortnou geometriou. Ked som ho isiel objednavat, preklikal som sa k Oltre XR1 (XR2 je uz daleko za budgetom, vlastne to bol uz aj Intenso
Ide o zavodnu geometriu. Kedze som ziaden cestak este nemal, je naozaj lepsie ist najskor do komfortnejsieho ramu? Tych par metrov, co som sa na oboch povozil mi nic nepovie, to predpokladam pocitim po prvych desiatkach km .
Oplati sa mi priplatit (cca 500€) za XR1 2017 (na 105) vs Intenso 2016 (na Ultegre) - neriesim teraz vzhlad, ale kvalitu ramu. Kolesa momentalne neriesim, tie pridu narad o rok, dva. Neplanujem jazdit niekolkohodinove vyjazdy, skor tak 2-hodinovky, castejsie, prevazne rovina, bez kopcov.
dakujem za kazdu radu
posledný komentár: 9. 12. 2022 o 16:36
Keby som sa tu pýtala na názor pred kúpou tak dnes jazdím asi na Canyone na Ultegre alebo na iXTéčku
Keby som sa tu pýtala na názor pred kúpou tak dnes jazdím asi na Canyone na Ultegre alebo na iXTéčku
Sak sa pytal na nazor/radu. Tak sme vyjadrili nazor/poradili. Keby bol rozhodnuty tak sa asi pytat nebude, ci? Clovek co si nieco vysniva pojde cez mrtvoly a nebude si pytat radu na nete. Nechapem tvoj príspevok.
Kristina , ale my sme len ukazali moznosti a rozhodoval sa medzi 2 bianchi, kazdy s inou geometriou. Oltre na 105 za 2700 a nasiel sa aj taky isty oltre na 105 za 1900. tak ktory si vybrat? a pisali sme mu, ze sa musi rozhodnut sam, a ze niekedy je aj najlepsia prva laska aby nemusel banovat. a nebojim sa, za by si jazdila Canyon, sak nerobia titan.
Osobne nemám nič proti Canyon. Taký ENDURACE CF SLX 9.0 DI2 by mi vôbec nevadil
Este na zaciatku padla otazka, ci je to Bianchi podmienka, odpoved bola, ze nie... To ze bol presmerovany na Canyon nie je presne, postli sme mu tu desiatky moznosti vratane Canyonu. Mimochodom uz v auguste o Canyone aj sam rozmyslal.
Je pravda, ze ja osobne som na Bianchi nesedel. Pravidelne sedavam na Focuse, a? Ale to ani z jedneho z tych Bianchi dobru kupu nerobi