Čaute ludia ako ste natom s prilbami? Je niaký zásadný rozdiel v druhoch a tvare? Alebo keď mi sedí tak je dobre?!
Inak máte niaké skúsenosti s policajtmi - keďže prilba má byť zo zákona povinná!
A používate ŠILT alebo OKULIARE???????
ja si myslim ze prilba sa nenosi podla toho ci chodis po hlavnych cestach ale po lesnych chodnikoch
padnut mozes aj tam aj tam...a mozno ti ta prilba bude prave vtedy chybat
co sa tu este riesi? prilba? nosit a nosit, to je jasne, na frajeriny mam malo zivotov kua sak prilba nie je len do lesa, neviem co je lepsie...zrazit sa so stromom alebo s autom
speedo: nechaj tak, mne to vyhovuje a berem to aj ako sucast image..
JAro: ved prave v zime ti hrozi este vacsie riziko padu aj ked ho necakas.... hockde pod snehom moze byt lad a na cistom lade ides k zemi aj pri 10kmph
to angus: no neviem co to mas za image, ale stretnut ta kdesi v Javornikoch s kokoskou tak sa na tvojom imidzi schuti zarehocem inak menite prilby po vaznejsich padoch, aj ked nie je viditelne poskodenie? alebo cakate kym sa rozpadne na viac kusov?
prilbu nosit,nosit anosit!!!ja som ju nosil len na MTB,ze na petrzalskej hrahzi sa mi nemoze nic stat-chyba.mal som fajn zrazku o prehadzovac-fajne ohnuty a vtedy si nastastie odnieslo len koleno.ale keby to mala byt hlava..._____?!
inak ja neviem ci je to len tu v Blave (som zo Ziliny, v BA studujem), ale tu ked stretnem nejakeho bikera hore v Karpatoch, tak akonahle ma nad 30rokov a bike nad 30patykov tak ani nezmurkne...skratka namysleny curak co si kupil prvy bike aby sa mohol vozit po lesoparku ked ma zena kramy a nezazil dobu ked jazdil na biku za 5litrov a nikto mu neodzdravil, lebo nebol povazovany za bikera .... skor pozdravia typci ktorych stretnem v lese ako ti co stretnem na asfalte....a to s tym nestihanim je volovina...som si to minule supal z Pajstuna a stihal som zdravit aj na tych korenoch a tie su teda dobre divoke...
no na ceste neviem, predpokladam ze vacsina ludi nepozdravy, ale v lese je to osobnejsie aj zdravia aj podakuju aj poradia kade ist (BA-karpaty)
Toto Ti podpíšem a pridám, že patrím aj k vodičom a chodcom. Je zaujímavé, ako vodiči rýchlo zabúdajú, že občas idú na biku, alebo pešo a bikeri, že sú občas napríklad vodiči a doma ich čaká haukáč, ako trebárs mňa. Je to všetko o ľuďoch.
A k téme - mám Shermanku a som spokojný, už som ju aj otestoval
chlapce ja odkedy som si kupil bajk tak s autom kludne zastavim alebo uhnem aj do priekopy... (obrazne) ...prinasa mi to dobry pocit na dusi..
Veru prilba musi byt, nechapem preco sa niektori ludia natom smeju ked vidia cloveka s prilbou. Ja sa tiez nesmejem ze maju zapnute pasy v aute, ved ide kua o bezpecnost a nie o modnu prehliadku. Berem vzdy i ked idem co i len do parku na kofolu.
Inak prilbu mam Giro, spokojnost velka i ked som ju este o nic neoprel, vzdy si to pri pade odnesu lakte alebo kolena.
ja som na to s prilbou tak, ze mi moja METka zachranila pri poslednom pade mozno aj zivot. ono pristat v takmer 54km/h rychlosti na hlavu nieje nic moc. prilba praskla, takze aspon vyuzijem 50% zlavu na novu...
ja som na to s prilbou tak, ze mi moja METka zachranila pri poslednom pade mozno aj zivot. ono pristat v takmer 54km/h rychlosti na hlavu nieje nic moc. prilba praskla, takze aspon vyuzijem 50% zlavu na novu...
Co sa Ti to vlastne stalo a ake su nasledky? Aj mas cosi zlomene?
no neviem ci by som sem mal pisat lebo je to ako prstom do oka ale ja jazdim bez prilby. najprv som si ju nekupil preto ze mi to neumoznovali financne dovody a teraz som si ju este nekupil pretoze som nemal cas behat po obchodoch ale aj podla mna prilbu treba a urcite si ju kupim aj ja lebo na nejaky ten pretek prilbu traba.
a s tym zdravenim je to tak ze na ceste sa zvyknu zdravit vsetci kym nepridu bikeri z ineho okresu ty sa spravaju ako keby boli nieco viac.
zlomene nemam nic, co je dost nepochopitelne. nazory na to co sa mi vlastne stalo su rozne. udajne som si natrhol alebo otrhol slachu a poskodil klbne puzdro na lavom pleci. celkom dobre sa to regeneruje, takze ja osobne si myslim ze je to poriadne narazene a ponatahovane. pre istotu som si ale zacal vybavovat magneticku rezonanciu, takze po nej by som mal vediet viac. hlava uplne v poriadku /teda ludia okolo mna mi stale hovoria ze som magor ale to je o inom.../ okrem toho len drobne odreninky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
padnut mozes aj tam aj tam...a mozno ti ta prilba bude prave vtedy chybat
to AnGu5:
JAro: ved prave v zime ti hrozi este vacsie riziko padu aj ked ho necakas.... hockde pod snehom moze byt lad a na cistom lade ides k zemi aj pri 10kmph
P.S. prispevok upraveny moderatorom - PaliG
no na ceste neviem, predpokladam ze vacsina ludi nepozdravy, ale v lese je to osobnejsie aj zdravia aj podakuju aj poradia kade ist
A k téme - mám Shermanku a som spokojný, už som ju aj otestoval
chlapce ja odkedy som si kupil bajk tak s autom kludne zastavim alebo uhnem aj do priekopy... (obrazne) ...prinasa mi to dobry pocit na dusi..
Inak prilbu mam Giro, spokojnost velka i ked som ju este o nic neoprel, vzdy si to pri pade odnesu lakte alebo kolena.
prilba praskla, takze aspon vyuzijem 50% zlavu na novu...
a s tym zdravenim je to tak ze na ceste sa zvyknu zdravit vsetci kym nepridu bikeri z ineho okresu ty sa spravaju ako keby boli nieco viac.
zlomene nemam nic, co je dost nepochopitelne. nazory na to co sa mi vlastne stalo su rozne. udajne som si natrhol alebo otrhol slachu a poskodil klbne puzdro na lavom pleci. celkom dobre sa to regeneruje, takze ja osobne si myslim ze je to poriadne narazene a ponatahovane. pre istotu som si ale zacal vybavovat magneticku rezonanciu, takze po nej by som mal vediet viac. hlava uplne v poriadku /teda ludia okolo mna mi stale hovoria ze som magor
ale nosieval som ju iba ked sme si nieco pojazdit, tj.zobor, borina atd