Mám na ňom odjazdené 3 sezóny a stále som s ním veľmi spokojný. Keby som chcel meniť za niečo iné, tak by som si asi veľmi dlho vyberal. S rozumným osadením je ten bicykel fakt univerzál, jeden deň si strihneš 100 km výlet s 2500+ prevýšením a druhý deň jazdíš v bikeparku väčšinu vecí okrem tých, čo chcú čistokrvný DH bike.
Pri 172 cm mám Sko a je to taká väčšia BMX. Geometriou mi perfektne sadol, dlhší, nízky, obratný, ľahko ide do vzduchu. Bez problémov zvládal aj rýchlejšiu paľbu, len tam by to už chcelo lepšieho pilota . Zadná stavba funguje s Monarch Plus tlmičom veľmi dobre, na začiatku citlivá ale nie úplná žehlička, v strede poskytuje dosť opori a koniec progresívny, doraz som dal len pár krát pri úplne sprasených dopadoch. Ale dodám, že nejaký extra skokan nie som.
Problémy s rámom žiadne, za tie 3 sezóny som akurát raz vymenil ložiská. Je už na viacerých miestach otlčený, ale nič vážne. Tam kde mal bývalý Reign preliačeniný od skál sú len škrabance a obitý lak. V porovnaní s ním je Yeti o 2 levely lepší. Starý Reign (2010 sa mi zdá) bol taká vysoká krátka koza, čo sa dosť hojdala a chodila po dorazoch.
Podľa mňa nie odľahčovaním, ale tým uložením na tých posuvných *****ch. Nikdy to nebude také tuhé, ako keď sa to uloží v dvoch ložiskách umiestnených kúsok od seba.
volodaj: no, bal som sa, ze podlahli tlaku co najviac odlahcovat, kedze ich starsi karbonovy ram je celkom tazitko .. ale zrejme to bude tymto /chvalili sa , ze tym sundali vahu o asi 100g/ .. sice som o tom nieco cital, co ich k tomu viedlo, ale uz len cena za ten novy system ako nahradny diel je z rise fantasmagorie, pricom som kdesi videl fotku, ze sa to celkom rychlo opotrebovava, tak neviem .. na fotkach (dobre pofotenych) to vyzera nadherne, ale dolezite je nieco ine ... stare zlate lozisko.
bubulak: aaa, niekto chce zmenu .. ale tu vidlicu z Intense na to nedavaj
bubulak tam nemá čo nefungovať je to obyčajný excenter so 4 ložiskami. Mne sa stalo, že sa mi ložisko naň zapieklo, ale to sa môže aj na obyčajný čap. Nakoniec som ho dal dolu ale trochu som sa potrápil.
Preto ma to zaujima. Celkom jednoduchy system nahradili zlozitou a tazko povedat ako dlhodobou funkcnou strojovnou. Ale Yeti bol v tomto smere vzdy expert, robil experimenty, napr. zjazdova dh 303 s kolajnickou.
Ito, vymena uz je hadam na ceste. A MZ z Intensa som odpalil, tak lezi rozobrata v garazi.
Jééj! Ďakujem Bohužiaľ teraz si práve už 3 týždeň liečim narazený chrbát z pádu. Nie však z bicykla, ale na pešej turistike. Spadla som na ľade, ukrytom pod snehom pri zostupe z Kľaku niekde pri Kľackom vodopáde :/
Santa Cruz/Yeti lawsuit
David Earle and Luke Beale from Soto are ex-Santa Cruz engineers that came up with the idea(sb-66) and a sold it to Yeti. Obviously they understood the benefits of vpp suspension and designed a new eccentric system to try to avoid ip conflicts and improve upon old system.
Santa Cruz: ex-employees created a similar system by copying our ic migration and wheel path rates concept of counter rotating links.
Yeti's response: we use an eccentric link and therefore there are no counter rotating links and create a similar but not the same ic migration and wheel path.
Takze nie Dave Weagle, ale SC. Ale Yeti system ide inak ako SC.. no ale ex-zamestnanci, to je casto problem .. ok, tak SC si davam do nepriatelov .. stejnak maju nahouby system . DW-Link/Yeti DW/Maestro DW a k tomu SJC, su tie spravne systemy
no ako niektory Nomad - hupe sa to, chyba tomu citlivost, v strede zdvihu to nema oporu a potom rast progresivity taky, ze nevyuzijes plny zdvih tlmica ale ono zalezi samozrejme aky tlmic tam clovek napcha a nastavi a hlavne ake tereny a ako jazdi...cize pre cast zakaznikov je to naj bike co jazdili a pre cast velke sklamanie a preto ked uz clovek nevladze a nebavi ho jazdit stale tu istu hlusinu, uchyli sa neraz ku skupuvaniu roznych pofidernych kramov, potom ho do toho lesa vyzenie skusanie a porovnavanie....mozno
no ako niektory Nomad - hupe sa to, chyba tomu citlivost, v strede zdvihu to nema oporu a potom rast progresivity taky, ze nevyuzijes plny zdvih tlmica
Neviem ci ty si jazdil kazdy bike sveta,ale celkom urcite vies o kazdom napisat podobne bullshity,vyplody tvojej fantazie.
Iste je tu par chalanov co nomady maju a bolo by zaujimave keby sa k tomu vyjadrili.Min.tyzden som sa ja vozil na jednon,vzadu mal ohlinsa s pruzinou a teda ze by sa hupal tak to by som netvrdil.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tento sivy ale ma dobru farbu, paci sa mi
Pri 172 cm mám Sko a je to taká väčšia BMX. Geometriou mi perfektne sadol, dlhší, nízky, obratný, ľahko ide do vzduchu. Bez problémov zvládal aj rýchlejšiu paľbu, len tam by to už chcelo lepšieho pilota
Problémy s rámom žiadne, za tie 3 sezóny som akurát raz vymenil ložiská. Je už na viacerých miestach otlčený, ale nič vážne. Tam kde mal bývalý Reign preliačeniný od skál sú len škrabance a obitý lak. V porovnaní s ním je Yeti o 2 levely lepší. Starý Reign (2010 sa mi zdá) bol taká vysoká krátka koza, čo sa dosť hojdala a chodila po dorazoch.
Tento sivy ale ma dobru farbu, paci sa mi
Podľa mňa nie odľahčovaním, ale tým uložením na tých posuvných *****ch. Nikdy to nebude také tuhé, ako keď sa to uloží v dvoch ložiskách umiestnených kúsok od seba.
bubulak: aaa, niekto chce zmenu
Ito, vymena uz je hadam na ceste. A MZ z Intensa som odpalil, tak lezi rozobrata v garazi.
Santa Cruz/Yeti lawsuit
David Earle and Luke Beale from Soto are ex-Santa Cruz engineers that came up with the idea(sb-66) and a sold it to Yeti. Obviously they understood the benefits of vpp suspension and designed a new eccentric system to try to avoid ip conflicts and improve upon old system.
Santa Cruz: ex-employees created a similar system by copying our ic migration and wheel path rates concept of counter rotating links.
Yeti's response: we use an eccentric link and therefore there are no counter rotating links and create a similar but not the same ic migration and wheel path.
Takze nie Dave Weagle, ale SC. Ale Yeti system ide inak ako SC.. no ale ex-zamestnanci, to je casto problem
Neviem ci ty si jazdil kazdy bike sveta,ale celkom urcite vies o kazdom napisat podobne bullshity,vyplody tvojej fantazie.
Iste je tu par chalanov co nomady maju a bolo by zaujimave keby sa k tomu vyjadrili.Min.tyzden som sa ja vozil na jednon,vzadu mal ohlinsa s pruzinou a teda ze by sa hupal tak to by som netvrdil.