dnes som vyzul 511-gramovu cinsku pomstu Innova 26x4.0, dusu, co som mal vzadu a pomaly pustala a nahodil 200g Schwalbe freeride. Vahal som v obchode ze ci vezmem 1, alebo hned dve. No, takze zajtra valim po druhu, lebo po 5 min jazde zacala fucat pre zmenu predna cinska pomsta zradcovska. takze odlahcim fatbike o 600g. akosi nemam zatial stastie na odvalovacie zimne radovanky, ale dufam, ze sa to uz zlomi a ze si konecne uzijem, inak to zamknem do pivnice a vytiahnem vsetky svoje ski a budem ich striedat a hulvatsky zneuzivat.
Ano imro1, tiež ich mam...ale oni niesu rozmer origo na fat,ale tusim od 2,niečo" do 3",ale vklude to napchas do fat a fuknes a máš ušetrené,vahovo cca ako keby máš bezdušu
tak. dik ramonovi za tento tuningovy tip. a k teme, ze u schwalbe je vsetko mozne: prva dusa freeride, ktoru som mal v obchode v ruke bola vadna. spoj bol na okraji ventilu, co je sice bezna vec, ale tato dusa mala problem, tazko to vysvetlovat, proste mala tam zjavne slabe miesto. cakal som vacsiu kvalitu u nich, konkretne, ze si davaju viac pozor na kontrolu, aby take nieco nevypustili von.
Dnes som si po 5 dňovom cykloposte trošku naložil ... bolo super , biker okrem mna žiaden , bežkár jeden kus ... ľudia malo športujú
edelweiss ty kontrolujes duše v obchode ? A aj si ju nafúkal a netesnila , mala " vajco " , ci co sa ti nevidelo ? Ja som kúpil 4 kusy obdobných duši a bez problémov ...
Tie duše môžu byť v pohode, to sa hádať nebudem, len som si spomenul na jednu 26" Maxxis, ktorá bola určená na FR, hľadať sa mi to teraz nechce, no ak si dobre pamätám, tak tá važila 380 gr, čo vážia tie Schvalbe 2
Tie duše môžu byť v pohode, to sa hádať nebudem, len som si spomenul na jednu 26" Maxxis, ktorá bola určená na FR, hľadať sa mi to teraz nechce, no ak si dobre pamätám, tak tá važila 380 gr, čo vážia tie Schvalbe 2
no tak som si našiel aj ja tu Maxxisku, no tak som sa dosť sekol, neviem či to teda bola táto istá, no možno som to vtedy pozeral nejakú DH dušu, tá FR váži "iba" 292 gr https://www.soof.sk/dusa-maxxis-freeride-26x2-20-2-50, tak ale aj tak oproti Schvalbe dosť rozdiel
tieto treky, kedysi by som o ne ani pohladom nezavadil a teraz idem na nich oci nechat. a ta fialova ma bere uplne najviac. stache v tej farbe je moj dreambike.
Napodobne, ohováralsom to kade som chodil pak som si kupil farleya a ticho som a medzi casom som robil kamosovi servis lozisk na remedy a sanka dole s kvality
Po nedávnej skúsenosti kontrolujem duše v obchode aj ja.Kupoval som Continental 29" a doma som z krabičky vytiahol Schwalbe a 3 krát lepenú.Cítil som sa, ako by som práve nakúpil na bazoši.
Tak to je dobrá haluz , ešte že to nie je nejaká drahá záležitosť, no aj tak to určite naštve, ani sa ti nedivím že to kontroluješ, ja by som v tom obchode už asi ani nenakupoval
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
edelweiss ty kontrolujes duše v obchode ? A aj si ju nafúkal a netesnila , mala " vajco " , ci co sa ti nevidelo ? Ja som kúpil 4 kusy obdobných duši a bez problémov ...
...kus 204 gramov...
link : post1194586.html#p1194586