FishCZ Fuu to bude tvrdee. No hlavne, ze to dobre vyzera
Mal som prakticky také isté od bontrangeru, boli super, no ideálne v kombináci s dlhoprstými gelovými rukavicami, v tenkých nie sú určite také pohodlné, ale uchop bol v nich fakt istý
Mal som prakticky také isté od bontrangeru, boli super, no ideálne v kombináci s dlhoprstými gelovými rukavicami, v tenkých nie sú určite také pohodlné, ale uchop bol v nich fakt istý
Tak ja jsem zacatecnik takze zadna divocina me v nejblizich sezonach neceka. Na bezne vyjizdky po lese to snad bude v poradku. A az ten cas prijde, uz budu vedet co mi sedi a co ne
Nebudes lutovat, hned ako sa povozis, budes vediet, ze ine nechces Ja pouzivam verziu Protection ako bezdusaky a minuly rok cely (3500km MTB) bez defektu.
Toto boli najkrajšie XTR kľuky aké SHIMANO kedy malo. Ale bude nástrek na tom leštenom hliníku / durale držať???
Raz tu bola fotka tých kľúk tušim v bielom - tam ich dotyčný doladil ešte aj s tým XTR nápisom
škoda, že neviem nájsť tú fotku
Toto boli najkrajšie XTR kľuky aké SHIMANO kedy malo. Ale bude nástrek na tom leštenom hliníku / durale držať???
Raz tu bola fotka tých kľúk tušim v bielom - tam ich dotyčný doladil ešte aj s tým XTR nápisom
Dufam ze to drzat bude, bolo to opieskovane a na to dali nejaky praskovy plast. Za cenu cca 16,80 s dph by som to doma lepsie nespravil a uz ma nebavilo to kazdy rok lestit.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak ja jsem zacatecnik takze zadna divocina me v nejblizich sezonach neceka. Na bezne vyjizdky po lese to snad bude v poradku. A az ten cas prijde, uz budu vedet co mi sedi a co ne
Prvy krat v zivote nieco ine sko schwalbe
Hmotnost 527/ 536 gramov
Canyo úskalie kamennej predajne
Dufam ze to drzat bude, bolo to opieskovane a na to dali nejaky praskovy plast. Za cenu cca 16,80 s dph by som to doma lepsie nespravil a uz ma nebavilo to kazdy rok lestit.
avsak co sa tyka zivotnosti, taktiez odporucam model Protection...tie RaceSport som rozrezal v stupani na sotolinovej zvaznici.