Dostala som ich ku kľukám Tune Black Foot. Po Rallye Sudety som rada, že ich mám nasadené. jedna zachránila kľuku od priameho nárazu a možno aj poškodenia. Položila pri tom svoj život a tak bude musieť byť vymenená.
Som zvedavý, či si dávate nejaké šprcky aj na pedále , lebo aj tie občas škrtnem, to by som musel mať obalené, alebo oblepené komplet všetko XTčka som jazdil 2 sezóny a aj keď zo spodu pár rán schytali a bolo to trochu vidieť, tak na funkciu to nemalo žiadny vplyv a takých rán by zniesli podstatne viac a aj tak to asi človek vymení po čase, skôr kvôli morálnej zastaralosti ako preto že by to rozbil, nie je to predsa z papiera . Neviem ako je na tom karbón, no kvalitné al kľuky toho znesú dosť
..ja uz mam obcas pocit, ze mame malo chranicov... ja uz mam niekedy pocit, ze aj chranice by uz potrebovali chranice... Nemohli by tie kluky rovno vyrobit z gumy? ... sorry za uchylnu uvahu, len pred chvilou som sa zobudil, este som bez kavy...
Moc to rozoberate. Na terajsom biku mam tiez karbonove kluky a konce vyzeraju teda vselijako...takze ked je moznost dostat k novym klukam chranicky, tak ich samozrejme pouzijem. Kto ale nevozil karbonove kluky, tak mu to mozno pripada smiesne. Smiesne ale az dovtedy, ked si kus neostiepi...
Mam tiez kluky osekane odspodu, ale prevazne je to problem nizkeho stredu, co je strasne popularne posledne roky, ale uplne naprd, ak clovek pedaluje po korenoch s vacsim zdvihom. Karbonove veci by ale mali mat chranice, ci uz ram, alebo kluky. Alebo karbonovy chranic
Mam tiez kluky osekane odspodu, ale prevazne je to problem nizkeho stredu, co je strasne popularne posledne roky, ale uplne naprd, ak clovek pedaluje po korenoch s vacsim zdvihom. Karbonove veci by ale mali mat chranice, ci uz ram, alebo kluky. Alebo karbonovy chranic
Máš šlapať ako tu kolega Mišopetrovič a držat v kluky v horizontalnej polohe a pozerat kade ideš. S mojím stredom by mi ten chránič vydržal tak jeden výjazd ja sa niekedy zabudnem aj v zjazde ked si chcem oddychnut a kluky mam vertikálne, kupodivu mi tie kluky aj pedale vydržali riadne šupy.
Máš šlapať ako tu kolega Mišopetrovič a držat v kluky v horizontalnej polohe a pozerat kade ideš. S mojím stredom by mi ten chránič vydržal tak jeden výjazd ja sa niekedy zabudnem aj v zjazde ked si chcem oddychnut a kluky mam vertikálne, kupodivu mi tie kluky aj pedale vydržali riadne šupy.
tak v stúpaní som ešte klukou o zem/ kameň nezavadil ale ja nemám full čiže mi stred neklesá pri každom zhúpnutí tlmiča...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak uz som objednal,ale TU
LOL, ze kus... Skus nabuduce otvorit oci. Ten odkaz co som dal je cena za par / 2 kusy.
tak v stúpaní som ešte klukou o zem/ kameň nezavadil
Ale ja nemam ebike