Tu nejde o podcenovanie manualnej prace. Kazda dobre odvedena praca z tych, co spolocnost potrebuje, ma vyznamnu hodnotu. Ale na napr. na toho smetiara naskakovaca (kto nim nechcel byt ako decko? ) mozes vyberat z ovela vacsej mnoziny ludi, ako napr. na veduceho pravneho oddelenia OLO (smetiarska spolocnost). A hrubym generalizovanim, ten veduci pravneho oddelenia OLO moze ist robit naskakovaca hned na druhy den ale naopak to asi az take jednoduche nebude. To ale nic nemeni na tom, ze praca toho naskakovaca je pre spolocnost dolezita.
stax Z toho ako pises citit tvoj despekt voci manualnej praci. To, ze je slabo platena, jej nic neubera na jej dolezitosti. To je iba deformacia stavu tejto spolocnosti. Skutocne hodnoty sa vytvaraju manualne. Darmo budes mat kopec dobrych napadov, ked nebude nikoho, kto by ich bol schopny zrealizovat.
hej Stax, JA MAM AJ MANUALNU ROBOTU DOMA....pric mi narubat drevo, dokazal by sitooo???!!!
..perez, ja možem dakedy dzigať na pravopys, vieš? neboj, ked sa nieco vybavuje, tak si davam zalezat ...ic = choď...normaln enarečie...jj zo zapadoslovenskeho narečia vznikla Slovenčina, takže maš niečo proti slovenským narečiam?
haloooo budicek - hrusticky jablcka to sa nemiesa. pre niektorych zivobytie pre niekoho relax/nutna cinnost.
aby som ta vratil naspat kde sme zacali - je rozdiel nutit vsetkych okopavat zemiaky tym ze pan Kotleba zariadia vystupenie z eu a tym ze si niekto narube drevo aby mal cim kurit.
suvislosti, pochopenie pisaneho textu (nie len ho citat) a take tie zakladne veci. mas co dobiehat...
To je ten hlavný problém.Kotlebovci len vykrikujú o vystúpení z EU a NATO, zahraničné firmy budú chcieť nútiť nechávať zisk na SK, čiže všetkých vyženú a to je asi tak všetko čo dokážu.Minimum ľudí bude mať prácu, čiže minimum ľudí bude platiť dane a štát nebude mať peniaze.A nie, kotlebovci nepôjdu kydať hnoj do maštale, tí budú sedieť na ritiach v kanceláriách a voziť sa na BMW.Ten budeš kydať ty Jurajc za pár korún mesačne.Otázne je, kdo si bude môcť dovoliť tie výrobky z družstva.Na obnovenie všetkého, aby sme boli sebestačný, bude treba aspoň 2 generácie, kopec peňazí ktoré Kotrba mať nebude a ochotu obyvatelstva žiť opäť v chudobe, kvôli Magiánovým chorým snom.
nie, proti nareciam nemam nic. Mam akurat nieco voci bojovnikom za slovencinu, ktori ju neovladaju, bojovnickam proti islamu ktore ako prave slovenky maju krstne meno Sheila a ziju presne tak (ak nie horsie - "modelka" vo Svedsku) ako osadnici. A reagoval som na slovo "nezapomni" - to je z akeho narecia?
p.s. slovencina, v podobe ako ju pouzivame dnes, vznikla zo stredoslovenciny
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Čo sa tak najprv naučiť po slovensky? Lebo potom to vynieva, ten boj za slovenčinu, trošku rozpačito.
ale ak chces kludne vysvetli tym co 20 rokov naspat vyberali vratne flase v potravinach - ako im ide tato robota dnes
nahodou - tej ehm slecne treba zlozit velku uctu - zjavne dokaze plnit ulohy ktore pre Fica maju zasadnu pridanu hodnotu
Hlavou?
to bol aj predtym a tetuska co ti dala blok to nebola.
..perez, ja možem dakedy dzigať na pravopys, vieš?
teraz radsej pojdem na bike a drevo si narubem na vlastnej chate ked to budem potrebovat
aby som ta vratil naspat kde sme zacali - je rozdiel nutit vsetkych okopavat zemiaky tym ze pan Kotleba zariadia vystupenie z eu a tym ze si niekto narube drevo aby mal cim kurit.
suvislosti, pochopenie pisaneho textu (nie len ho citat) a take tie zakladne veci. mas co dobiehat...
p.s. slovencina, v podobe ako ju pouzivame dnes, vznikla zo stredoslovenciny
Nezapomni dac sušedze kľuče, naj poľiva kvitki, kim budzeme hetka! Nezabudni dať susede kľúče, aby nám polievala kvety, kým budeme preč!