isiel som z konskej riti do visnoveho
nechcelo sa mi ist dole okolo studnicky (strme + samy lad), tak som siel hore na modru
po modrej celkom fajn - asi az kusok nad hornu roven (nie som si 100% isty) - usiel mi bajk spod riti a koleno som zohol viac ako trebalo (obmedzena hybnost po poslednom uraze)
nedokazal som sa postavit - nemal som tam signal mobilu, tak som pockal na prveho turistu a ten mi zavolal HS
ti ma zvezli dole do visnoveho (kde som odovzdal kamosom bajk) a nasledne do ZA do nemocnice
tymto by som chcel dobrovolnickej HS podakovat - prisli pre mna autom az tam, kde som padol. maju to aj na svojej stranke fcb
RTG nejasne (nevyzeralo to na zlomeninu) - dnes bolo CT a cakam co mi povedia
v kazdom pripade - ak tam niekto pojde, tak opatrne, alebo hroty ...
ti, co isli z mincola peso spominali, ze ku odbocke na konsku rit to je dost smyklave (idealne mat macky)
visnovskou dolinou to je v pohode (v sobotu vecer tam boli stopy jedneho bajkera, ktory akoby siel k anakonde a potom sa vratil)
V sobotu som bol, ani sa mi nepodarilo zist zo zvaznice na zaciatok chodnika... aj cely chodnik je len jemne od zveri vyslapany, aj na zvaznici v tom mieste je tak cca 20 cm tvrdeho snehu.
V lese bez problemov, ako som vysiel z lesa, tak vplyvom slnka a mrazu sa vyrobil hruby krasny modry lad, po ktorom sa bajkovat ozaj nedalo. Nastastie na tom bolo spadnute zo 3 cm snehu, takze sa to dalo miestami aj slapat na bajku, Tlacil som ozaj len tie najsmyklavejsie miesta. Smer strecno uplne super, iba maly poprasok, nebol problem zbehnut ani tie strme zjazdy krizom cez zvaznicu. Hore ku pamatniku vsak iba na peso, tam bolo este vela snehu
bol niekto v poslednej dobe na anakonde ako to tam vyzerá?
Pre posledneho co sa pred tyzdnom pytal na podmienky v okoli Visnovskej doliny isla cez vikend HZS...
Je tam lad, vela ladu. Odvtedy sa podmienky moc nezlepsili.
Ja som tam bol dnes prvy krat.slapal som ho hore a potom som pokracoval dalej..takze som si ho ani nepresiel.predtym skokom som si vsimol koren ktory tam nemusel byt :d
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nechcelo sa mi ist dole okolo studnicky (strme + samy lad), tak som siel hore na modru
po modrej celkom fajn - asi az kusok nad hornu roven (nie som si 100% isty) - usiel mi bajk spod riti a koleno som zohol viac ako trebalo (obmedzena hybnost po poslednom uraze)
nedokazal som sa postavit - nemal som tam signal mobilu, tak som pockal na prveho turistu a ten mi zavolal HS
ti ma zvezli dole do visnoveho (kde som odovzdal kamosom bajk) a nasledne do ZA do nemocnice
tymto by som chcel dobrovolnickej HS podakovat - prisli pre mna autom az tam, kde som padol. maju to aj na svojej stranke fcb
RTG nejasne (nevyzeralo to na zlomeninu) - dnes bolo CT a cakam co mi povedia
v kazdom pripade - ak tam niekto pojde, tak opatrne, alebo hroty ...
ti, co isli z mincola peso spominali, ze ku odbocke na konsku rit to je dost smyklave (idealne mat macky)
visnovskou dolinou to je v pohode (v sobotu vecer tam boli stopy jedneho bajkera, ktory akoby siel k anakonde a potom sa vratil)
mal som chranice na kolenach, laktoch a chrbtici (ruksak evoc)
preto by to nemuselo byt zlomene ...
Pre posledneho co sa pred tyzdnom pytal na podmienky v okoli Visnovskej doliny isla cez vikend HZS...
Je tam lad, vela ladu. Odvtedy sa podmienky moc nezlepsili.
tusim sa niekedy dohodneme na vyjazd na fresh, chcem dat ten velky gap cez potok, lenze na jesen ked som tam bol sam tak som sa tam skoro rozsekal