Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
savings Muc-Off Disc Brake Cleaner čistič bŕzd, sprej, 400 ml
10,49 €
savings
MOC 17,99 €
-6% Muc-Off Matt Finish Detailer čistiaci/ochranný prostriedok, rozprašovač, 250 ml
10,35 €
-6%
MOC 12,29 €
Weldtite Rapid Ceramic Shield sada, keramická ochrana, 250 ml
23,99 €
MOC 24,99 €
savings Muc-Off Bio Drivetrain Cleaner Refill odmasťovač pohonu, 750 ml
22,99 €
savings
MOC 34,99 €
Akcia -19% Cyclon Bike Care BIKE CLEANER odstraňovač nečistôt, 500 ml
10,49 €
-19%
MOC 12,99 €
savings Muc-Off Chain Doc práčka reťaz + odmasťovač Bio Chain Cleaner
26,99 €
savings
MOC 40,99 €
No za ten dizajn,ktory nekazi bajk dakym kosikom to stoji
To si tak rýchlo zošlahal aj tie náhradné štuple?
No za ten dizajn,ktory nekazi bajk dakym kosikom to stoji
mne drží už viac ako pol roka to po prvé..a po druhé v balení boli aj náhradné štuple.. čiže vymeníš a jazdíš ďalej....(aj tak u mňa zatial žiadna fľaša nemala živostnosť viac ako rok
nie na mtb maratónoch ti na občerstvovačke nikto bidón nepodá.. dôjdeš na občerstvovačku drbenš im do ruky svoj bidón naplnia ti ho a ideš ďalej....(aspoň som teda na SVK nebol na maratóne kde by ti na občerstvovačke dali plný bidón)
stále si nedal jeden jediný rozumný argument ktorý by hral v nevýhodu fabric flaše
nikoho nenútim si ju kúpiť.. len poukazujem na to že tie tvoje argumenty niesú argumenty...ale čistá lenivosť / dohady....
uvedom si že sa tu bavím o použití na MTB.. tam žiadny mechaničák nejazdí. ideš sám za seba....a ako hovorím na občerstvovačke ti naplnia jedine bidom čo im podáš....
bidon na náradie je pre mňa osobne tá najnevhodnejšia vec... hrká v tom náradie a príde mi to hrozne nepraktické.. ak už idem dlhú trať na mtb maratóne beriem malý 8L cyklobatoh kde je aj náradie aj camelbag....(zase bavíme sa o MTB nie o ceste)
čiže pri MTB tá fľaša nieje o nič horšia ako klasická s košíkom... a ako hovorím.. vďaka tvaru tých drážok na fabric fľaši je tam povedal by som vačšia benevolencia v presnosti trafenia sa fľaše do "košíka"
na ceste by som ich asi nepoužil... ale hovorím.. pri MTB niesú o nič horšie ako klasika..
nikoho nenútim si ju kúpiť.. len poukazujem na to že tie tvoje argumenty niesú argumenty...ale čistá lenivosť / dohady....
a odkedy nie je lenivost a z nej vyplyvajuce pohodlne riesenie argumentom ?
Z rovnakeho dovodu som vyhodil (daroval) Camelbak - pridrbany system otvarania a cistenia pre ktory som ja prilis lenivy - preto mam vsade Source system. To ze nieco vyzaduje viacej usilia a neprinasa absolutne ziadny benefit je jednoznacne argument proti takemuto rieseniu. Nazor ze na vine je pouzivatel lebo je lenivy je uplne pomyleny.
To ze flasa vypadavala kvoli zoslahanym stuplom som zistil az ked som tu prvu stratil a kupil novu,videl som ako lahko sa vybera zo starych stuplov oproti novym.Teraz uz viem co a ako,plus mam nahradne stuple 3ks,tak snad vydrzi.Pri tej cene sa to da zniest.
Lenze ja mal v tom obdobi na lectore najazd mesacne cez 1000km,vacsina v terene plus som blaznivy zjazdar
ten plastovy drziak mne vydrzal asi 2 dni, potom sa mi zlomil...Tebe snad posluzi dlhsie.
Z rovnakeho dovodu som vyhodil (daroval) Camelbak - pridrbany system otvarania a cistenia pre ktory som ja prilis lenivy - preto mam vsade Source system. To ze nieco vyzaduje viacej usilia a neprinasa absolutne ziadny benefit je jednoznacne argument proti takemuto rieseniu. Nazor ze na vine je pouzivatel lebo je lenivy je uplne pomyleny.
Toto by platilo pri blbom systeme ale tu sa jedna o to ze on si neumyje flasu a to hadam nechces hadzat na tu flasu ze je to jej problem
V zjazdoch som sialenec
som zvedavý, či sa ti odlepí podrážka ako mne
Veľmi som sa čudoval, že v obchode iba od Scott mali menšie číslo ako 42.
... potom niečo od nutrendu
... a konečne od 18.2. mi došiel mnou požadovaný a zaplatený plášť ... namiesto ProTection mi najprv z e-shopu poslali Performance a ako "kompenzáciu" mi dali zľavu 0,30€ ...