Vcera a dnes sme boli na chate vyvencit susedovho havka, ma myslim 5 rokov a minimalne tri posledne nebol pusteny z retaze ... to bolo 60+ kg cistej radosti ... ale niektori majitelia zvierat by si zasluzili nakopat ...
Nakolko maro2 ide velmi pekne prikladom ako helfnut zivym tvorom, ktorym clovek zrovna dovtedy moc nepomohol tak pridam i ja. Toto je aktualne najlepsi kamaratik z nasho lokalneho utulku Nadej v Novom Meste nad Vahom. Samson. Je to podla vsetkeho dospievajuce stena ridgeback-a a mastif-a? Vyzera ako turbo-killer ale je to pravy opak. Absolutna laska. Velmi vnimavy, nekonfliktny, hravy - proste zivot sam o sebe. Nechapem ako sa ho niekto mohol zbavit. A kedze sa dlhsie tulal nez sa dostal do utulku tak ani neviem ako sa asi museli plasit ludia ked ho nasli len tak sa tulat - nemam zrovna strach z psov ale stretnut ho len tak asi by mi scvrklo zadnicu lebo pospobi svojim vzrastom a pohladom uplne inak ako je. Teda to uz som pisal. Takze takto (na jednej foto je aj vo vode s Tery - to je najduch co je u mamy a sestry - tulacka odchytena policiou az kym si ju nasi adoptovali - kedze ona zboznuje vodu a Samson zatial iba zistuje co voda je tak ho perfektne uci, ze sa netreba bat):
Moze byt - ale uz ten co tuto kombinaciu ras dal nejak dohromady mohol mat aspon to minimum chochmesu a tym co ho brali (ak ho teda nevyhodil uz ten komu sa sucka okotila) dat info co asi vyrastie.
Co uz - hlavne, ze teraz je aspon v utulku, maznak vsetkych co tam chodia lebo je to povaha, ze ani Bolek Polivka tak nezabavi.
nadherny je! :] (Kasio) a este aj skvele meno. nasi maju Ruda - cierno biely tiez s takouto vrtulkou na hlave. cuteness that kills
maro2 - obrovsky by ste ho mohli susedovi zobrat na furt... a jeho dat na tu retaz minimalne na tak dlho
A to keby si vedel, ze kaka v klietke len do jedneho rohu a ked ho mame pri sebe, tak cura do "curacej misky"
Vzdy si odbehne vykonat potrebu a znovu pribehne. Je to slusnak.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.doba.sk/2017/04/18/genialne-opticke-iluzie-podporuju-adopciu-zvierat/
usmiaty to dunco
maro2 - obrovsky
Samson. Je to podla vsetkeho dospievajuce stena ridgeback-a a mastif-a? Vyzera ako turbo-killer ale je to pravy opak. Absolutna laska. Velmi vnimavy, nekonfliktny, hravy - proste zivot sam o sebe. Nechapem ako sa ho niekto mohol zbavit. A kedze sa dlhsie tulal nez sa dostal do utulku tak ani neviem ako sa asi museli plasit ludia ked ho nasli len tak sa tulat - nemam zrovna strach z psov ale stretnut ho len tak asi by mi scvrklo zadnicu lebo pospobi svojim vzrastom a pohladom uplne inak ako je. Teda to uz som pisal. Takze takto (na jednej foto je aj vo vode s Tery - to je najduch co je u mamy a sestry - tulacka odchytena policiou az kym si ju nasi adoptovali - kedze ona zboznuje vodu a Samson zatial iba zistuje co voda je tak ho perfektne uci, ze sa netreba bat):
Nuž, je to veľmi jednoduché. Kúpili si milé malé šteniatko a keď im zrazu prerástlo barák poslali ho kadeľahšie.
Ale je fakt krásny, mocný
Co uz - hlavne, ze teraz je aspon v utulku, maznak vsetkych co tam chodia lebo je to povaha, ze ani Bolek Polivka tak nezabavi.
http://mushing.sk/sutaze/2017-05-13.html
Škoda že tento rok nemôžem prehnať aj naše fifiny je to fajn akcia.
maro2 - obrovsky
A to keby si vedel, ze kaka v klietke len do jedneho rohu a ked ho mame pri sebe, tak cura do "curacej misky"
Vzdy si odbehne vykonat potrebu a znovu pribehne. Je to slusnak.