Po minuloročnom úspešnom endure, keď štartovalo cez 300 pretekárov sme sa rozhodli pre viacero zmien.
Čo vás čaká v roku 2017:
- 6 prírodných tratí
- pretek je súčasťou Stredoeurópskej Enduro Série
- väčší počet kategórií
Čo poteší v roku 2017:
- vlastné meno na štartovom čísle ak sa zaregistrujete online na www.bikefest.sk do 11. 5.
- každý štartujúci dostane darčekový balíček
- tombola o hodnotné ceny
Čo to stojí?
- registrácia online na www.bikefest.sk - 12 €
- registrácia na mieste - 20 €
Časový harmonogram a ďalšie info:
Tréning: možný už v piatok a v sobotu ráno
Registrácia: online https://www.bikefest.sk/preteky/ctm-enduro-race-2017 alebo na mieste pri registračnom pulte v piatok 26.5. (od 10:00 do 17:00) a v sobotu 27.5. (od 9:00 do 10:30)
Poučenie: 10:30 pred hlavným stageom
Štart: 11:00
Vyhlásenie výsledkov: 17:00 hlavný stage
Počas pretekov doporučujeme pre prípad núdze mať pri sebe mobilný telefón.
Tešíme sa na vás v sobotu 28. mája.
posledný komentár: 6. 5. 2022 o 16:05
posledný komentár: 24. 1. 2022 o 15:57
posledný komentár: 17. 10. 2016 o 23:05
Kazdopadne suhlasim,ze to bol riadny chaos.A nie len to enduro.Ale kedze ja do tej organizacie vidim trosku hlbsie ako väcsina z Vas,vobec sa tomu necudujem a nejake zlepsenie by som moc necakal...
Ved vidis sam ked valis ako si siel toho pythona a to si ten trail relativne poznal. Na pretekoch je to este viac vyostrene. Jednoznacne treba si trat minimalne raz prejst pred pretekom
Tak to sa mylis dobre bolo. Ja som sa predbehol lebo syna som mal dole. Ale tak na tej rs1 urcite min hodinu cakal ak si nesiel v prvej druhej vlne
to je čo kde?
tiež to tam už poznám, pisal som to len ako to musel vidieť nováčik
btw. kopec kopec jazdcov štartovalo skorej, inak by sa čakalo ešte dlhsie
Nejak skoro riešiš. Môžeš sa zúčastnit ale len so suhlasom rodiča. Lepši by bol full ale dá sa to prejst aj tvojim CTM, ideal ak si tam este nebol tak prejst si trat den pred závodom..
Moc zabavy z toho mat nebudes,ale ak Ti ide o skusenost tak ok.