príprava AUTHOR ŠKODA bikemaratónu Súľovské skaly v nádhernom prostredí Súľovských skál je v plnom prúde. Termín 19. ročníka je sobota 24.06.2017. Podujatie je opäť zaradené do ŠKODA BIKE OPEN TOUR, do Slovenského pohára MTB maratónov a aj do seriálu MTB pretekov - Žilinská ŽUPA TOUR 2017.
Trasy pre rok 2017 sú v príprave. Robíme na nich ešte ďalšie úpravy. Pribudne nový singletrailový úsek nad obcou Hlboké, vďaka ktorému na dvoch najdlhších trasách vypadne zjazd až do obce a následné strmé stúpanie ku začiatku singlového chodníka HLBOKÉ 1. Ten sme obnovovali minulý rok a tento rok ho na troch najstrmších miestach upravíme tak, aby sme zmiernili stúpanie. Spojením týchto 2 úsekov vznikne súvislý cca 1,1 km dlhý singletrail. Úpravy budeme robiť aj na singloch HLBOKÉ 2 a Ovčiarsko - Hričovské Podhradie. Zmenili sme aj prejazd cez lokalitu Javor. Áno, to je ten záverečný pekelný kopec na 2 najdlhších trasách od Jablonového
S potešením by sme Vás chceli informovať, že v máji opäť pripravujeme aj dvoje detské cyklistické preteky. V sobotu 20.05.2017 to bude jedno z kôl Detskej Považskej cykloligy a v nedeľu 21.05.2017 do Súľova zavítajú účastníci 4.kola Detskej Tour Petra SAGANA. Posledné naše podujatie je 3. ročník INOV-8 Behu Súľovskými skalami v termíne 14.10.2017.
Tešíme sa na stretnutie v Súľove.
P.S.: Pri práci s Google maps sme objavili na satelitnom snímku aj našu trasu Detských pretekov 2016
posledný komentár: 24. 6. 2015 o 14:22
posledný komentár: 20. 8. 2013 o 20:51
posledný komentár: 26. 3. 2013 o 20:55
posledný komentár: 4. 9. 2012 o 21:06
Ja si myslím, že nie je problém. Minulý rok som sa prehlasoval na prezentácii...
Zdravím,
trasa sa dá zmeniť aj priamo na prezentácii. Stačí sa postaviť priamo ku počítaču trasy, ktorú chcete absolvovať a nahlásiť zmenu. Treba mať ale vybavené štartovné. Kto sa vopred zaregistruje cez prihláškový systém, môže si štartovné (už najvyššiu sumu) zaplatiť aj v piatok a v sobotu na prezentácii.
Práve sme na http://www.cyklotour.sk/sk/trasy.html nahodili sťahovateľné gpx súbory aj 3D náhľady na všetky trasy. Tak kukajte a sťahujte
Tak neváhajte a hláste sa
www.kolopro.cz/clanky/aktualni-informace/11348-binec-mimo-odpadkove-zony-hrisniky-odhali-oci-kamer-a-marsalove-na-trati
Slavomír Strečanský ?
Dik za pomoc
Ano, takto sa stahuju subory
Ničmenej našiel som spôsob ako to ide a možno to niekomu pomôže. V systéme si súbor uložte do dropboxu následne v dropboxe otvoriť potom zvoliť možnosti a zvoliť export a nesledne otvoriť v , , a tu si zvolíte konkrétnu app a potom sa to uloží v danej app ako gpx súbor teda ktorú už je možné pozerať. Inak aj niektoré trasy na MTBIKERi sa otvárajú len ako skript a niektoré Idu v pohode. Neviem prečo možno by vedel najaký ITčkar
Ničmenej našiel som spôsob ako to ide a možno to niekomu pomôže. V systéme si súbor uložte do dropboxu následne v dropboxe otvoriť potom zvoliť možnosti a zvoliť export a nesledne otvoriť v , , a tu si zvolíte konkrétnu app a potom sa to uloží v danej app ako gpx súbor teda ktorú už je možné pozerať. Inak aj niektoré trasy na MTBIKERi sa otvárajú len ako skript a niektoré Idu v pohode. Neviem prečo možno by vedel najaký ITčkar
Zdravim, nie som IT-ckar, preto niektore veci robim len tak, ako mi niekto skusenejsi povie. Ale tento subor gpx, ktory si stiahnete pravym tlacidlom na mysi do PC atd je priamo pouztelny do navigacii. Ale, starsie verzie Garmin Edge mali priamo priecinok pre tieto subory, to potom stacilo len nakopirovat do zariadenia a ono to islo. S Garmin Edge 800, ktory mam, to uz take jednoduche nie je. Dalo sa to natiahnut cez Basecamp, ale idealne to bolo tahat z Garmin Connect. Kazdopadne, niekto znaly problematiky by to tu mohol vysvetlit lepsie... Poprosim. Ja momentalne lepim smerove tabule na krizovatky. A to mi ide lepsie
presne ako keby som to pisal ja....Sulov = moja srdcovka, vzhladom ku kritickemu pohladu na svoje vykony bola ta 48km moja najdlhsia trat z tych 3-4 maratonov co obehnem za sezonu. Pre mna aj najtazsia a vzdy aj najviac atraktivna, najviac startujucich vzdy apod. Je mi luto ze uz nie je, skoda ze to organizatori nezobrali ako flagship trat Sulova.....taku co sa nemeni roky rokuce. Chybat mi bude aj zaverecny vyslap na kalvariu....mal som tu trat rad, tam som si kazdy rok 'meral' ako som na tom. Nezda sa mi ze vyhoda tejto 35ky je prave ta, ze je tam viac vyskovych metrov (pomerne), ako na 48ke kedysi. Skor si myslim ze to bude o to narocnejsie. Ta luka v horucave mi nevadila, to k mtb maratonu patri, aj extremne pocasie, povozit sa na trailoch ked je pekne si chodim hocikedy
Čierny potok do Vrchteplej mám jediný odjazdený a chcel by som si spraviť predstavu o náročnosti trate. Posledné dva roky som toho na horskom biku moc neodjazdil (asi 70 km za minulý týždeň
vďaka
Čierny potok do Vrchteplej mám jediný odjazdený a chcel by som si spraviť predstavu o náročnosti trate. Posledné dva roky som toho na horskom biku moc neodjazdil (asi 70 km za minulý týždeň
vďaka
Ten Čierny potok je podla mňa podstatne jednoduchší menej technickejší i keď dlhší. (Brada, Rohač miestami "veľmi tesné", korene, kamene ...
A však sa vyvetraj máš to kúsok z PB.
Dnes mi Dr.nasadil antibiotiká