informácie na stránke mtb maratónu.
už nie Kaktus Bike ale:
Hlavný sponzor Športservis
posledný komentár: 19. 8. 2025 o 10:04
posledný komentár: 30. 7. 2024 o 17:04
posledný komentár: 23. 5. 2023 o 22:38
posledný komentár: 28. 9. 2020 o 22:01
posledný komentár: 22. 5. 2014 o 21:27
bol som 1. co sa pri nom zastavil a veru nevyzeral dobre... skrucal a stacal sa na zemi riadne...
sos telefonne cislo bolo bud obsadene alebo nebol v oblasti ziadny signal (100 metrov nizsie sa uz dovolat dalo)
nastastie sa borec po desiatich minutach postavil na vlastne a dufam ze v doprovode kamarata aj dostal bezpecne domov
ako ZBO vyssie pise zacal pre nas treningovy pretek...ma to svoje caro pretekat s koncom startoveho pola...to nasadenie je rovnake ako na s***** a ked sa nepodari spravne preradit to ste este nepoculi tu kopu nadavok
znacenie od polovice nebolo ziadne....trat som z predchadzajucich rocnikov ako tak poznal takze som navigoval zabludivcov alebo takych co si to neumyselne chceli pod vysielacom skratit
moj gulas zjedol 8 rocny chalanisko a veru mu chutil...vylizal tanier...doslova...asi mal z tej lepsej varky
kavovar
Ak by mal niekto pevnú osku prednú na Fox 15QR a zadnú X12 (142mm) a vedel by požičať, alebo predať, nech sa mi prosím ozve do správy.
Ak by mal niekto pevnú osku prednú na Fox 15QR a zadnú X12 (142mm) a vedel by požičať, alebo predať, nech sa mi prosím ozve do správy.
Rád som zachránil tvoj bajk a bola to z časti aj poriadna náhoda. Dúfam, že to bude aj ponaučenie pre ostatných, aby svoje bajky nenechávali bez dozoru aj keď sú pod zámkom. Takýchto hajzlíkov chodí po svete dosť.
Prajem ešte veľa najazdených km.
Škoda zmeny trate, ale klobúk dole za operatívne riešenie. Na štarte som si rád pripomenul štarty Karloveskej ligy
Išiel som dvadsiatku (15km a niečo:-) ). Vyštartoval som posledný, a pomalý vláčik v prvom zjazde som ocenil. Predišlo sa pádom. Ďalej sa to už pekne rozbehlo. Nohu dole z pedálov som dal len pri prekračovaní padnutého stromu.
Jazdu som si užil. Trať suchá, jazdivá super.
Regulovčíci boli tam kde mali byť.
Guláš mi chutil, pripálenie som nezaregistroval (asi som bol hladný
Počasie vyšlo tak ako malo.
Kávovar bol čerešnička na torte.
Ja som bol spokojný,ďakujem organizátorom.
Vobec nechcem rypat do Teba, ale do toho kontrolora trosku ano.
PS: tento rok som prvykrat nasu polovicu dlhej trate neznacil a asi ani Ondro.
PS2: stale chybaju vysledky a aj na stranke organizatora.
http://www.sportsofttiming.sk/sk/zavod/overview/2233
https://www.faxcopypro.sk/fotografie-z-eventov/akcie/3201/bratislavsky-mtb-maraton-2017
chalan bol z dlhej alebo kratkej?