príprava AUTHOR ŠKODA bikemaratónu Súľovské skaly v nádhernom prostredí Súľovských skál je v plnom prúde. Termín 19. ročníka je sobota 24.06.2017. Podujatie je opäť zaradené do ŠKODA BIKE OPEN TOUR, do Slovenského pohára MTB maratónov a aj do seriálu MTB pretekov - Žilinská ŽUPA TOUR 2017.
Trasy pre rok 2017 sú v príprave. Robíme na nich ešte ďalšie úpravy. Pribudne nový singletrailový úsek nad obcou Hlboké, vďaka ktorému na dvoch najdlhších trasách vypadne zjazd až do obce a následné strmé stúpanie ku začiatku singlového chodníka HLBOKÉ 1. Ten sme obnovovali minulý rok a tento rok ho na troch najstrmších miestach upravíme tak, aby sme zmiernili stúpanie. Spojením týchto 2 úsekov vznikne súvislý cca 1,1 km dlhý singletrail. Úpravy budeme robiť aj na singloch HLBOKÉ 2 a Ovčiarsko - Hričovské Podhradie. Zmenili sme aj prejazd cez lokalitu Javor. Áno, to je ten záverečný pekelný kopec na 2 najdlhších trasách od Jablonového
S potešením by sme Vás chceli informovať, že v máji opäť pripravujeme aj dvoje detské cyklistické preteky. V sobotu 20.05.2017 to bude jedno z kôl Detskej Považskej cykloligy a v nedeľu 21.05.2017 do Súľova zavítajú účastníci 4.kola Detskej Tour Petra SAGANA. Posledné naše podujatie je 3. ročník INOV-8 Behu Súľovskými skalami v termíne 14.10.2017.
Tešíme sa na stretnutie v Súľove.
P.S.: Pri práci s Google maps sme objavili na satelitnom snímku aj našu trasu Detských pretekov 2016
posledný komentár: 24. 6. 2015 o 14:22
posledný komentár: 26. 3. 2013 o 20:55
posledný komentár: 4. 9. 2012 o 21:06
Ale jednu propomienku by som predsa len mal. Dal by som pomalším jazdcom z dlhej trate viac než 15-minútový náskok pred loveckými psami zo 60-ky. Dostali sme sa pod ich paľbu na najnevhodnejšom úseku: v technicky náročnej sigláčovej pasáži cca 10-11 km od štartu, kde obiehať a byť obiehaný nebolo príjemné ani jednej strane a *****o to tam škaredými kolíziami. Podľa mňa by to vyriešil 30 minútový odstup v štartoch dlhej a prvej vlny 60-ky.
Piotr Brzózka
kat. Elite
Olimpijczyk z Londynu, V-ce Mistrz Świata XCO kat. Junior, Drużynowy V-ce Mistrz Świata XCO, Mistrz Polski XCO, XCE i XCM
No a heeeeerecky Elle A martinapb maju fotky s najvacsimi hviezdami maratonu. Karel ani Imroman zrejme netusia kto sa to s nimi fotil ale uzivali si to. A ja tiez....ved vidite sami
Ale jednu propomienku by som predsa len mal. Dal by som pomalším jazdcom z dlhej trate viac než 15-minútový náskok pred loveckými psami zo 60-ky. Dostali sme sa pod ich paľbu na najnevhodnejšom úseku: v technicky náročnej sigláčovej pasáži cca 10-11 km od štartu, kde obiehať a byť obiehaný nebolo príjemné ani jednej strane a *****o to tam škaredými kolíziami. Podľa mňa by to vyriešil 30 minútový odstup v štartoch dlhej a prvej vlny 60-ky.
Súhlasím, mňa tam jeden chrt zostrelil, šiel som v zjazde po pravej strane,on niečo zakričal,tak som sa uhol ešte viac doprava, bohužiaľ však kričal "sprava!", čo som pochopil až keď som mu prepadol cez zadné koleso a hodil slušnú držku. Až na narazenú hánku ľavej ruky od brzdy a odtrhnutú podsedlovú kapsičku sa mi nič nestalo. Kapsičku som dal do dresu,ale neskôr som ju niekde aj tak vytratil, takže ak ju niekto našiel, poteší,ak sa mi ozve. Po druhej občerstvovačke som chytil kŕč do stehna, takže posledných cca 60km som si fakt užil
No a heeeeerecky Elle A martinapb maju fotky s najvacsimi hviezdami maratonu. Karel ani Imroman zrejme netusia kto sa to s nimi fotil ale uzivali si to. A ja tiez....ved vidite sami
jasne ze vedel
https://www.youtube.com/watch?v=fPotvtQXzS4
fuha tak to neviem prečo...mne ide aj po kliknutí na odkaz