Riesili ste niekto teda pri SLX-och M675 tie 183mm Hope kotuce? Celkom fajne som totiz kupil 2x 183mm a samozrejme mam PM160 (vidla aj zadna stavba) + PM180 adaptery. Mozem tam dat 1.5mm podlozky (medzi strmen a adapter) na zdvihnutie? Dik
Riesili ste niekto teda pri SLX-och M675 tie 183mm Hope kotuce? Celkom fajne som totiz kupil 2x 183mm a samozrejme mam PM160 (vidla aj zadna stavba) + PM180 adaptery. Mozem tam dat 1.5mm podlozky (medzi strmen a adapter) na zdvihnutie? Dik
Vie mi niekto poradit co kupit za kotuce a adaptery? Kolesa uz dosli ale co som nedomyslel su kotuce, bike ma CL ale kolesa su 6dierove. Mam 160tky oba kotuce a teda ze by som presiel na 180mm. Neviem ktore adaptery mi treba kupit a ktore kotuce by ste odporucili. brzdy mam SLX BR-M675
Dik
Tak bajk nema CL ked kolesa maju 6 dier. Cize treba 6d kotuce podla toho ake sa ti pacia. Myslim, ze shimano bez ice tech na urovni SLX su fajn volba. Ak chces 180 tak aj adaptery najlepsie shimano 160-180 oba predne.
Povodne kolesa maju CL ale nove kolesa maju 6 dier. No a tie adaptery potrebujem linknut konkretne lebo mne tie PM IS skratky vela nehovoria a nechcem kupit nespravne.
Daj fotku aktualneho uchytu. Aj ked mas SLX brzdy, tak tipujem to na PM, lenze istota je istota.
PM- Post mount. Dierky su priamo otocene tak, ze brzdu zasrubujes rovno do ramu.
IS- Dierky su kolmo na ram (otocene do vypletu) cize brzda sa srubuje zboku. Zvycajne sa dava adapter na PM lebo dnes malo ktora brzda je IS od vyroby
No ono je zaujimave, ze ak das 180mm adapter vpredu spodna strana je zdvihana menej ako vrchna, cize aj to by si mohol zohladnit. Nie je to rovnako zdvihane na skrutkach.
diky hosi, a to je potom len na 180 alebo sa tam da dat aj 183 napr, pripadne ako je to s Hope 180tkami, nieco som cital o kolidujucich nitoch na kotucoch
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
možeš, jazdim to tak 3 sezony
Dik
PM- Post mount. Dierky su priamo otocene tak, ze brzdu zasrubujes rovno do ramu.
IS- Dierky su kolmo na ram (otocene do vypletu) cize brzda sa srubuje zboku. Zvycajne sa dava adapter na PM lebo dnes malo ktora brzda je IS od vyroby
predna by mala byt PM podla fotky co som nasiel a je to na nej aj vidno
https://images.mtbiker.sk/biky/big/caliber4_5876453738e94.jpg
No ono je zaujimave, ze ak das 180mm adapter vpredu spodna strana je zdvihana menej ako vrchna, cize aj to by si mohol zohladnit. Nie je to rovnako zdvihane na skrutkach.
predna by mala byt PM podla fotky co som nasiel a je to na nej aj vidno...
skus lepsi detail zadneho prasata ...
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/brzdy/diely-a-adaptery/shimano-adapter-pm-na-pm-predny-180mm-5337.html
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/brzdy/brzdove-kotuce/shimano-slx-sm-rt66-brzdovy-kotuc-180-mm.html
-11% Shimano SLX SM-RT66 brzdový kotúč, 220 mm, 6 dier
32,90 € -11%
MOC 48,99 €