Kategórie
Bike-techmate niekto skusenosti s vysokosvietiacimi LED pre pouzitie na bajk? som niekde cital cital ze taka 3W svieti kvalitne, tak som ju kupil, vysolil za to "tazke" prachy ale nic to nesvieti ... asi som spravil chybu ze som si nevsimol a kupil som s rozptylom 110 stupnov, asi som mal kupit s mensim uhlom (10 stupnov) ...
Da sa to teraz dako upravit optickou sosoukou, alebo dacim, alebo si ju rovno mozem dat niekde ako kontrolku ... dost drahu ...
Vdaka
posledný komentár: 29. 2. 2016 o 7:16
Výpredaj -5% Knog Blinder Road 600 nabíjateľné predné svetlo
70,99 €
-5%
MOC 74,99 €
-5% Knog Blinder E-bike predné svetlo na elektrobicykel, 1300 lm
89,99 €
-5%
MOC 94,99 €
Akcia -10% Ledlenser HF8R Core nabíjateľná čelovka, 1600 lm, čierna
107 €
-10%
MOC 131 €
Akcia -10% Ledlenser MH5 nabíjateľná čelovka, 400 lm, čierna/sivá
53,99 €
-10%
MOC 64,99 €
Akcia -9% Ledlenser MH7 nabíjateľná čelovka, 600 lm, čierna/sivá
69,99 €
-9%
MOC 85,99 €
-25% ACID Outdoor LED Light HPA predné svetlo/svetlo na prilbu, 1300 lm
135 €
-25%
MOC 179,95 €
Akcia -13% Black Diamond SPRINTER 500 nabíjateľná čelovka, 500 lm, ultra blue
69,99 €
-13%
MOC 80 €
Myslim, že chce povedať, že to ma 8 mesiacov a funguje.
8 media on som to v stand by regime drzal a nemesis nabijat.
esteze mam v zasobe dalsie dve, ale aj tak skoda. Teraz z Race do mesta som musel ist bez svietenia, lebo to bolo neunosne.
http://www.lights-box.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/U/n/UniqueFire_UF-2100_Cree_XM-L-T6_5-Mode_1000LM_LED_Flashlight_Torch_1_18650_LL00013B5.jpg
Prípadne rozober a očisti všetky kontakty školskou gumou.
Predpokladam ze sa budem jazdit do tmy a po ceste tak nieco co bude dostatocne svietit aby som nieco videl ale aby som zas neoslepoval vodicov oproti a najdolezitejsie bude problem s nabijanim tak ideal nieco na bezne baterie AA alebo AAA co si viem vzdy na druhy den dokupit v hociktorych potravinach. Vydrz co najciac minimalne 4-5 hod. Dakujem ak nieco poznate a poradite.
http://sigma-lighting.com/us/front-lights/lighster.html
s tym chybu nespravis, su to overene svetla. Ale samozrejem existuje vela alternativ, hlavne tych cinskych.
PS: osobne nosim aj nahradne svetlo, cinsku malu baterku za 3e + gumeny drziak na riaditka ked je najhorsie a v batohu nezabera miesto.
Posledne sa nam stalo s kamosom ze sme zle odhadli dlzku vyletu a skoncili sme iba s malou baterkou (vdaka aj za nu) v lese 20km od domu, aj maca sme v dialke videli.
Zdar.. Už došla? Čo na ňu hovoríš?
Mal by som ešte jeden dotaz odľahlom nitenumen x8.. Ako je spracované uchytenie? Nepadá.. Drží svetlo na mieste..? Prípadne by ma zaujímali skúsenosti s týmto svetlom..
Máte nejaký tip na podobné svetlo ale s "diaľkovým" ovládaním..? Vďaka za reakcie..
Mal by som ešte jeden dotaz odľahlom nitenumen x8.. Ako je spracované uchytenie? Nepadá.. Drží svetlo na mieste..? Prípadne by ma zaujímali skúsenosti s týmto svetlom..
Máte nejaký tip na podobné svetlo ale s "diaľkovým" ovládaním..? Vďaka za reakcie..
ešte nie, predpokladam, že čoskoro to bude. Už chystam osvetlenie na večerne kolobežkovanie.
Nazdar. Akú koncovku do siete používaš na ten usb kábel. Chcem si kúpiť tiež to svetlo tak by som ho prípadne mohol objednať tiež.
Klasika, nabijacka od mobilu, ale radsej akumulator vyberiem a nabijam v nabijacke o poznanie rychlejsie, tych 500mA co sa nabija priamo vo svetle je nic moc.
Už je mesiac od kúpy. Neviem, či to nemam reklamovať u predajcu, že to ešte neprišlo.
pripadne ak by sa niekto chcel predat zvysne s dobrou kapacitou, pm
http://www.ebay.com/itm/Panasonic-battery-NCR18650PF-10A-18650-NK079-C-ES-/253120083858?var=&hash=item3aef21f792:m:m6SMRSj1zyh3866tgM9ArVg
a tiez ma plochy + pol, v baterke by mala byt strunka na tej strane, aby bol kontakt
edit: medzitým mi ešte došli nechránené Samsung ICR18650 - 26HM, nominálne tiež 2600mAh, po premeraní 2796, 2799, 2809, 2922, takže spokojnosť (za necelých 10€ za 4ks).